Jining, Shandong, Cina 0086-18063230790

Babagan awake dhewe

Shandong Jiaxin Machinery Equipment Co, Ltd dumunung ing kuta Confusius lan Mencius-Jining City, ing sisih kulon karo lokasi transportasi sing apik kanggo komunikasi antarane bisnis lan pelanggan kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan cepet.

"Ilmu lan teknologi minangka pasukan produktif utami" kamajuan teknologi sing terus berkembang yaiku pangembangan daya kekuwatan langgeng. Pabrik sawise rong dekade pembangunan, saka pabrik cetakan gulung dadi produksi gedhe kanthi produksi kadhemen, panas peralatan pengolahan baja, peralatan pemrosesan baja CNC, lima seri luwih saka telung puluh jenis produk perusahaan manufaktur.

Kita tansah nandhang filosofi bisnis "integritas manajemen, kualitas pisanan"; pelanggan kanggo tujuan bisnis Allah. (lengkapé…)

Gantry CNC Plasma Cutting Machine

cnc cutting machine, mesin potong cnc plasma murah

Kacang Kacang Plastik Kacang Plastik Kacang Plastik Kacang Plastik Kacang Plastik Kacang Plastik

Maca liyane

ganda drive gantry cnc plasma mesin pemotongan kanggo ngalangi baja padat / H baris produksi beam

Gantry CNC Plasma Cutting Machine for Cutting Solid Steel / H Beam Production Line Quick Detail 1. Tegangan: 380V ...

Maca liyane

mesin gantungan cnc plasma gantungan dan mesin pemoles api untuk pelat baja

1. Brief introduksi CNC series digital cutting machine is a kind of automatic cutting ...

Maca liyane

Plastik CNC Cutting Machine

gedhe 100A pemotong plasma komputerisasi, mesin pemotong cnc plasma presisi tinggi

Kualitas unggul Big size plasma 2000 * 4000 mm pemotong sheet metal 100A cncplasma cutting machine. Apa plasma mete ...

Maca liyane

mesin pemotong plasma cnc api dhuwur, mesin las busur

Cepat Detail: 1. Peralatan iki kalebu gantry jenis pigura, ril, sistem CNC, CNC obor, diatur listrik daya diatur, piranti anti-igniting, kontrol listrik ...

Maca liyane

mesin pemotong cnc plasma tipe Tabel kanthi pemotongan plasma air dan pemotongan nyala

Deskripsi Produk Tabel Plasma Cutting Machine yaiku mesin pemotong cilik sing dibangun dening Jiaxin, mesin pamotongan iki kurang murah ...

Maca liyane

Mesin CNC Cutting

mesin pemotong plasma cnc otomatis otomatis kanggo stainless aluminium baja

Detail Cepat: Nama: CNC Cutting Machine Portable Brand Name: Piramida Tipe: Portable Implement: Plasma, Flame Description: Mesin jenis ini ...

Maca liyane

cnc plasma efisiensi tinggi mesin pemotong 0-3500mm, kecepatan pemotongan min

Deskripsi 1200-1400 mm lebar, panjang 1500-2000 mm pemotongan panjang, PE-CUT-C1 desain pemotongan mesin plastik pemotongan ekonomis portable ...

Maca liyane

mesin pemotong cnc plasma portable lan mesin pemotong gas otomatis dengan trek baja

Plastik CNC Metal Plate Gas Flame & Plasma Cutting Machine Wth Steel Track Mesin pemotongan otomatis ndhukung pemotongan plasma lan ...

Maca liyane

Plate CNC Plasma Cutting Machine

pemotong plasma cnc plasma nyala api otomatis, pemotong plasma

Pengenalan Produk Mesin iki efektif, solusi becik lan dipercaya kanggo saben alun lan persegi kanggo kabeh jinis ...

Maca liyane

plasma cnc 5 axis pipa baja otomatis mesin pemotong

Pipa pemotongan Tekhnologi teknis Plastik CNC 5 Axis Otomatis Pipa Pemotongan Mesin Otomatis 1.Pipe diameter yang berlaku: Φ50-Φ600 / 800/1200 / 1500mm 2.Cutting Pipe wall ...

Maca liyane

cnc metal pipe plate cutting machine new condition

Product description CNC pipe & mesin pemotong plate CNC mesin pemotong mesin dan pipa mesin ...

Maca liyane

Hubungi Kami

Jining, Shandong, Cina 0086-18653701511