Pemotong logam cnc plasma 1300x2500mm dengan mesin pemotong cnc plasma murah

piring cnc plasma cutting mesin cilik kanggo nggawe mesin pemotong moneyplasma

1300x2500mm CNC Pemotong logam Plasma dengan mesin pemotong plasma cnc murah

Spesifikasi:


1. Jurang pemotongan cilik, ora ana residu.

2. Kecepatan pamotongan dhuwur, akurasi dhuwur lan biaya sing murah

3. Advanced CNC control system, Auto Arc, arcing success rate over 99%

4. Ndhukung file kode G saka perangkat lunak Ucancam, ARTCAM, Typ3. uga ndhukung file DXF saka AUTOCAD dening transfer software. Sistem kontrol ndhukung transfer file U disk, operasi gampang.

5. Ngadopsi sumber listrik plasma lan obor pangecosan domestik sing kondhang.

Bahan sing ditrapake:


Baja karbon, stainless steel, wesi, tembaga, aluminium, lembaran galvanis, piring titanium lan logam non-ferrous, lsp.

Parameter teknis


NO

GambaranParameter
1Wilayah Kerja (X, Y)1300 × 2500mm1500 × 3000mm
2Struktur MesinCast iron
3XY Guide RailPanuntun linear sing dhuwur
4XY TransmissionGear rak sing diimpor

 

5X \ Y \ Z Driver AxisStepper motor
6Sistem KontrolSistem kontrol DSP (NC-studio opsional)
7Dictate WorkingG. Kode
8Motong kekandelan7mm baja
9Bahan sing ditrapakeSteel, stainless steel, wesi, tembaga, aluminium, lembaran galvanis, piring titanium lan logam non-ferrous, etc
10Plasma Generator60A China LGK power generator (opsional 100A, 160A power generator)

 

11Cutting Precision≤1.0mm
12Cutting Speed0-8000mm / min
13Gross Power≤9KW
14Formulir Transmisi DokumenUSB Interface
15Formulir KerjaUntreaking Arc Arc
16Voltase Kerja3 Tahap, 380V, 50hz
17GW900KGS1100kgs
18Ukuran Packing354x215x150cm371x228x150cm

Layanan Kita


Jaminan lan layanan:

A) Profesional Sawise-up layanan tim ----- tanpa kuwatir konco sawise mesin pesenan

B) 12 sasi garansi kanggo kabeh mesin ing panggunaan normal lan pangopènan;

C) Layanan online 24 jam kanggo ndhukung panjenengan

D) Latihan Globe Engineer kasedhiya

Pilih NICE-CUT, Sampeyan bakal nemokake prabédan ing ngisor iki:

1. Ing kelas kualitas padha, rega produk kita luwih apik.

2. Ing tingkat rega produk padha, layanan kita luwih apik

3.5-9 dina layang, Garansi setahun.

4.Response ing 2 jam

5.OEM lan ODM layanan sing kasedhiya

6.Standard Package box

7.CE, FDA, BV sertifikat

8. Basa Inggris, Perancis, Spanyol, Rusia, Arab lan liya-liyane.

FAQ


1) Kadospundi kula saged nampi latihan sasampunipun mejahi mesin?

A) Mesin manual lan CD operasi bakal diwenehake karo sampeyan kanggo saben mesin t

B) Kita duwe tim teknisi prosesi kanggo nyuplai layanan online 24 jam

C) Engineer kasedhiya kanggo layanan mesin jaban rangkah t

D) Sugeng rawuh ing pabrik kita kangge latihan saben wekdal

2), Apa sampeyan ngatur kiriman kanggo mesin?

Ing istilah CFR utawa CIF, kita tanggung jawab forshipping saka port China menyang pelabuhan tujuan. Ing istilah FOB / EXW, klien bakal ngatur pangiriman dening dhewe utawa agen sing.

3) Kepiye pengepakan?

Perlengkapan plastik plastik tahan banyu nganggo proteksi busa ing saben pojok.
Paket Kayu Kayu Seaworthy dengan Sabuk Baja.
Nyimpen spasi sajrone kanggo pangisi kontainer.

4)) Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
Kita profesional produsen mesin cnc router karo lisensi ekspor.
5), ngendi sampeyan pabrik dumunung? Carane aku bisa mrana?
Pabrik kita dumunung ing Kota Jinan, Provinsi Shandong. Sampeyan bakal njupuk 20 menit saka jinan bandara internasional; 2 jam saka Beijing, 4 jam saka Shanghai.

6, Sampeyan bisa nindakake OEM?

A: Ya, kita bisa nindakake produk OEM. Iku ora masalah
7, Kadospundi kula saged pikantuk conto?
Kita bisa nyithak sampel miturut syarat-syarat sing rinci utawa desain dhewe. Sampeyan bisa ngatur RPI (layanan pick-up) liwat Fedex, UPS, DHL, TNT, lan liya-liyane. utawa ngandhani akun DHL.

8. Aku ora tau nggunakake mesin iki sadurunge, apa gampang sinau?

Video manual lan operasi sing nganggo basa Inggris bakal dikirim bareng karo mesin. Yen isih ana pitakonan, kita bisa ngomong liwat telpon utawa Skype.
Menapa malih, sampeyan saged rawuh ing pabrik kita kangge sinau babagan carane ngapiki. Teknisi kita bakal menehi pituduh profesional.

9. Kepiye carane bisa ngerti yen mesin iki cocok kanggo kula?

Sadurunge nindakake, kita bakal nyedhiyani saben rincian mesin kanggo referensi, utawa sampeyan bisa menehi katrangan rinci, teknisi bakal nyaranake mesin sing paling cocok kanggo sampeyan. Salajengipun, kita saged damel sampel wonten ing saderengipun kangge sampeyan mriksa manawa lukisan panjenengan kasedhiya.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 380V
Rated daya: 100A
Ukuran (L * W * H): Model Mesin
Bobot: 1500kg
Sertifikasi: CE ISO9001 FDA
Warranty: setahun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Wilayah Kerja (X, Y): 1300x2500mm
XY Guide Rail: alur panduan alun-alun
X, Y, Z axis Sistem penggerak: Motor stepper
Kontrol Sistem: Inggris Start controller
Motong tebal: 7mm baja
Plasma Generator: 60A LGK plasma generator
Cutting Speed: 0-8000mm / min
Piranti lunak: Fastcam
Air kompresor: 3kw