1325 kualitas tinggi lan kurang biaya sheet metal cnc plasma mesin plasma cutting machine digawe ing china

Mesin pemotong logam

Deskripsi Produk


Apa rincian produk kita?

1.Applicable:

Digunakake ing sheet metal Processing, aviation, aerospace, electronics, peralatan listrik, tabung fitting, mobil, mesin pangan, mesin tekstil, mesin engineering, bagean presisi, kapal, peralatan metalurgi, iklan, logam lan industri manufaktur liyane.

2. Bahan sing bisa dipigunakaké:

Baja tahan karat, baja karbon, baja paduan, baja silikon, baja spring, aluminium, aluminium, lembaran galvanis, aluminium dilapisi seng piring, papan pickling, tembaga, perak, emas, titanium lan lembar logam lan pipa.

Apa spesifikasi produk kita?


TypesandspecificationsJIAXIN-1325
Workbench (mm)1500*3000
Range Processing (mm)1300*2500
Pemotongan Tegangan380 + -10% v AC 50Hz
Mode pamotonganpemotongan plasma
Kecepatan kothong paling gedhe (mm / menit)14000
Ketebalan Plasma (mm)gumantung saka daya plasma
Ketebalan Motong Flame (mm)5-150
Ngaktifake akurasi (mm / m)0.2
Cara Kerjanon-kontak busur
Mode transfer fileUsb transmisi
Mode Transmisirak rak bundel
Drive Motorhigh power high division subdivision stepper motor drive
Mode Drivedrive bilateral
Software NestingExpert Edition

Produk Foto


Fitur


Mesin pemotong sing dikontrol sacara digital bisa dipérang dadi papat jinis: mesin pemotong semangat sing dikontrol sacara digital, mesin pemotong plasma sing dikontrol sacara digital, mesin pemotong api / plasma digital lan nyukur plasma, mesin potong lan langsung.

2.Geni nyala punika tradisional kanggo nglereni sheets baja karbon ing cara sing panas. Kekandelan lembaran baja bisa saka 0.5mm nganti 400mm.

3. Mesin pemotongan plasma digunakake kanggo nyabut baja karbon, baja tahan karat lan lembaran logam non-ferrous, kanthi kecepatan tinggi lan kualitas potong sing apik, sing dadi pilihan becik kanggo nglereni kualitas dhuwur.

4.Bintang sing digawe saka baja profiled saka intensi apik; saben bagean diproses kanthi tepat kanggo njamin posisi sing bener.

5. Proses mode dobel edged nggawe barycenter lan keseimbangan sing apik. Lan kabeh bagian gandheng duwe prosès destress kanggo supaya deformation.

6. Panrima horisontal nggunakake piranti pindah sing dilengkapi piranti slowdown sing tepat. Fitur kasebut ing torsi rengkeng sing kuwat, ora suwe lan suwene.

7. Dinamik hipertherm Sistem kontrol EDGE Micro digunakake kanggo njaga kestabilan lan kehandalan ing konsol kelas industri lan piranti isolasi optik lan elektronik. Dadi luwih nyaman lan langsung kanggo komunikasi antarane wong lan sistem.

Syarat-syarat pembayaran


1. Istilah pembayaran: 30% T / T di muka, 70% T / T sebelum pengiriman.

2. Masa sing wigati: 15 nganti 30 dina (kajaba liburan legal)

3. Packing: Paket Seaworthy, tetep nganggo karbon.

4. Warrenty: Njaga gratis sajrone setahun (expenses beban saka panuku)

5. Pitakonan liyane hubungi kula, aku bakal ngatasi kanggo sampeyan.

FAQ


Q1. Apa syarat sampeyan?
A: Umumé, kita nganggo barang-barang kita ing kothak putih netral lan karton coklat. Yen sampeyan duwe paten sing kadhaptar sacara sah,
kita bisa ngemas barang ing kothak bermerek sawise njaluk huruf akurat.

Q2. Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Secara umum, T / T 30% minangka deposit, lan 70% sadurunge pengiriman. Kita bakal nuduhake foto-foto produk lan bungkus
sadurunge sampeyan mbayar imbangan.

Q3. Apa syarat sampeyan?
A: EXW, FOB, CFR, CIF.

Q4. Kepiye babagan wektu pengiriman?
A: Umumé, butuh waktu 15 nganti 25 dina sawise nampa pembayaran awal. Wektu pangiriman sing spesifik gumantung
ing item lan jumlah pesanan sampeyan.

Q5. Sampeyan bisa gawé miturut conto?
A: Ya, kita bisa ngasilake sampel utawa gambar teknis. Kita bisa mbangun cetakan lan fixtures.

Q6. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge pengiriman?
A: Ya, kita duwe 100% tes sadurunge pengiriman, kita nampa inspeksi pihak katelu kayata SGS.

Q7: Apa sampeyan nggawe hubungan bisnis jangka panjang lan apik?
A: 1. Kita tetep kualitas apik lan competitive price kanggo mesthekake pelanggan kita entuk manfaat;
2. Kita ngurmati saben customer minangka kanca kita lan kita kanthi tulus nglakoni bisnis lan nggawe kanca karo wong-wong mau,
ora ketompo.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar, Anyar
Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 380V, 380V
Rated Daya: 4KW
Ukuran (L * W * H): 1300 * 2500 * 200mm
Bobot: 1000KG
Sertifikasi: CE Certificate, CE
Garansi: 1 Taun, 1 taun
Layanan sawise-sales: Dukungan pihak katelu ing luar negeri sing kasedhiya, Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Werna: Pilih Pelanggan
Precision: Precision High
CNC or Not: Normal