1325 mesin pemotong plasma logam kanggo baja

murah cnc sheet metal baja besi plat plasma plazma pemotongan mesin harga

Aplikasi saka mesin pemotong Plasma CNC iki


# Iku cocok kanggo baja karbon rendah, tembaga, wesi, aluminium lan lembaran galvanis,
titanium sheet lan sheet metal liyane.
# Iki digunakake akeh kanggo pangolahan jembar saka machinery lan produk elektronik,
iklan pratandha, kerajinan, kebon wesi, pabrik mobil, bangunan kapal, listrik
aksesoris, papan motong.

Spesifikasi Pemotong Plasma kita:


# Serrate meja kerja platform: 1300 * 2500mm utawa 1500 * 6000mm

# 100A Huayuan plasma power supply (asli Amerika, merek paling terkenal ing donya, khusus kanggo peralatan pemotongan plasma, tenaga kuat lan umur panjang)

Sistem kontrol # Beijing START (merek paling terkenal domestik, khusus plasma, bisa ndhukung macem-macem format)

# Sistem ing ngisor iki sing ora ditrima (bisa nyetel jarak antara materi lan torsi, njamin akurasi)

# Taiwan Hiwin Linear square guide rail (grinding tingkat dhuwur, kecepatan cepet, low noise lan akurasi fantastis)

# Perangkat lunak plasma FASTCAM asli (asli, bisa ndhukung macem-macem format)

# Cutting Torch (kualitas tinggi, umur panjang)

# Kontrol tinggi arus arus (bisa njamin akurasi mesin sing luar biasa, ora ana getaran ing operasi)

# Transmisi roda gigi (tingkat grinding C, merek terkenal dunya, kanggo njamin akurasi mesin dhuwur)

# Baja baja tugas berat (baja 8mm dilas, dengan pengobatan tua dan perawatan quenching suhu tinggi, ora geter, stabilitas gedhe lan umur panjang)

#Leadshine motor stepper lan pembalap (merek terkenal domestik, ora kalah langkah, bisa njamin efisiensi mesin lan akurasi)

Parameter teknis saka mesin pemotong plasma kita


Parameter ModelMesin pemotong plasma industri
ModelKMP-1325KMP-1530KMP-2030
Ukuran kerja1300 * 2500mm1500 * 3000mm2000 * 3000mm
Telung sumbu Ngulangake akurasi posisi± 0,05mm
Precision proses± 0.3mm
Sistem transmisiX, Y Taiwan Hiwin presisi tinggi, nada résolusi ningkat garis panduan + rak

Z kontrol kendhali busur

Maks. kacepetan nglereni15000mm / menit
Tegangan kerjaAC220 / 380V 60HZ
Sistem kontrolSistem pemotongan plasma START Beijing

Standar dhuwur arsip tegangan piranti

Dhukungan piranti lunakFASTCAM, AutoCAD,
Format pandhuanG kode
Sistem driveMotor stepper (Optional Taiwan AC servo motor)
 

Daya plasma

Huayuan 60A-200A

Diimpor US Hypertherm 60A-200A

Kemampuan ngupil dayaHuayuan domestik 0.5-25mm

Seri Powermax US 0.5-30mm

Tekanan kerja0.65-0.7Mpa

Sawise layanan mesin pemotong plasma cnc:


1.1 taun jaminan kualitas, mesin karo bagean utama (ora kalebu barang sing arep ditrapake) bakal diganti
gratis yen ana masalah sajrone masa garansi.
2.Lima pangopènan gratis.
3. Aman kursus pelatihan ing tanduran kita.
4.Kita bakal nyedhiyakake bagean consumable ing rega agensi nalika sampeyan kudu panggantos.
5.24 jam layanan online saben dinane, dhukungan teknis gratis.
6.Machine wis diatur sadurunge pengiriman.
7. Staf kita bisa dikirim menyang perusahaan kanggo nginstal utawa ngatur yen perlu.

RFQ:


1.Apa aku bisa ngerti yen mesin iki cocok kanggo kula?
Sadurunge nindakake, kita bakal nyedhiyani saben rincian mesin kanggo referensi,
utawa sampeyan bisa nyritakake karya balapan, teknisi kita bakal nyaranake mesin sing paling cocok kanggo sampeyan.
Salajengipun, kita saged damel sampel wonten ing saderengipun kangge sampeyan mriksa manawa lukisan panjenengan kasedhiya.

2. Yen masalah mesin, apa sampeyan menehi layanan?
Kaping pisanan, kita bakal langsung miwiti ngatasi masalah iki, yen perlu staf ing jaman mbiyen kanggo mbantu ngatasi,
manufaktur batu watu sawise-sales Staff bakal teka ing 3 dina kerja (miturut jarak).

3.Carane nggawe apa ukiran watu, carane njaluk cukup.
CNC engraving perlu alat nglereni, kita umum ora langsung nyedhiyani,
kita bakal nelpon sampeyan saka A partner, ordering tool langsung dening sampeyan. Kita nyoba aja, kanggo ngurangi kesalahpahaman

4. Yen mesin duwe masalah, apa sampeyan bisa mbantu?
Bagian gratis bakal dikirim menyang sampeyan ing wektu garansi, lan ana 24/7 dukungan teknik liwat email lan telpon.
Staff sawise-sales bisa teka ing bengkel sampeyan yen masalah durung bisa diatasi.

5.Sampeyan apa maneh kanggo mesin sing kothak meter meter?
Mesin engraving makarya efisiensi lan kerumitan desain, ambane proses, pangolahan materi lan ease.
Dadi perkiraan wektu sing ala, diukir ing kaca sampel perusahaan karo data sampling praktis sing terkait kanggo referensi.

Dhasar Info


Ukuran: 1300 mm * 2500 mm
Bobot: 900/1200 (Net / Gross)
Power Supply: AC380 / 50Hz
Dhukungan Software: Fastcad
Format Pandhuan: Kode G
Tabel Kerja: Serrate Working Platform
Working Pressure: 0.65-0.7MPa
Plasma Power: Huayuan 60A-200A / Diimpor Kita Powermax 60A-200A
Jeneng: CNC Plasma Metal Cutting Machine
Sistem Kontrol: Beijing Start Plasma Control System
Trademark: JIAXIN
Paket Transportasi: Kasus Kayu Kuat
Spesifikasi: 3420 * 2720 * 1540mm
Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Kode HS: 8456401000