1500 * 2500mm api, mesin pemotong plasma

mesin potong-CNC-Plasma-Oxy-Bakery-steel-Profile-Plate-Cutting-Machine-with-CE747

Fitur produk:


(1) Stabilitas kerja, frekuensi dhuwur ngganggu plasma kanthi efektif, portabel ringan;
(2) Ndhukung rong cara nglereni semangat lan plasma;
(3) Keuntungan ekonomi, struktur lan desain dikontrak. Iku nganggo obrolan manungsa-mesin positif manungsa lan gampang operate;
(4) Cutting nduweni kualitas dhuwur, tingkat efek dhuwur, presisi tinggi;
(5) Antarmuka inggris lan Cina bisa bebas diganti;
(6) Pre-sale bakal latihan lan sawise-jual bakal nglacak layanan.

Mesin pemotong plasma CNC Portable bisa diprogram kanggo ngecor bagian-bagian wangun pesawat sing disusun saka beeline lan busur, sing padha karo mesin gantri gedhe. Punika dilengkapi 5.7 inci LTD kanthi tampilan grafis dinamis lan statis. Iki ditemokake kanthi langsung lan gampang dipelajari. Bisa diprogram kanggo ngetokna bagian langsung, lan uga bisa dioperasèkaké ing instruksi komputer sing nerjemahake instruksi menyang program file dening program CAD, lan banjur nyuda piranti kasebut liwat perangkat keras U. Posisi standar mesin iki yaiku nyukur api, pemotong plasma potongan njaba uga bisa dilakoni.

Keuntungan produk:


Kurang investasi, efisiensi reresik sing luwih dhuwur, biaya operasi lan pangopong sing luwih murah!
Nalika nglereni ketebalan piring baja ing sangisore 30mm, Nduweni kauntungan sing luwih apik. Biaya pemotongan babagan seperlima kiwa lan pemotongan jet banyu siji-enem.
Produk iki cocok kanggo tambang gedhe, medium lan cilik, sing akeh digunakake ing mobil, kapal, mesin rekayasa, mesin pertanian, cocok kanggo baja karbon (nyukur api), lan stainless steel.
Piranti lunak lan materi
CAD gambar lan grafis komputer bisa dikurangi dadi kode G sing digunakake kanggo nglereni komponen,
Gegandhengan file kode G deposit ORM, lan input menyang mesin pemotong, sistem bakal otomatis nggawe kode G ngonversi program potong.
Produk iki nganggo antarmuka USB, transmisi program sing trep. Piranti lunak materi Setel ganti rugi.

(1) Kontrol numerik

1, 5.7 inci lan LCD resolusi dhuwur Monitor. Nampilake gunting grafis lan orbit motong. Operate luwih gampang.
2, Mode operasi keyboard lan tombol.
3, Ndhukung file USB. Uga bisa kanthi manual nyunting program pemotongan (kode G).
4, 2 baris sumbu lan interpolasi bunder.
5, Ndhukung pendukung workin-proses suspending, forward, backward, governing speed lan sebagainya.
6, Sistem nduweni kegagalan daya fungsi memori lan parameter bali lan fungsi pemotongan otomatis.
7, Sistem nduweni fungsi kontrol manual lan elektrik munggah lan mudhun.
8, Nduwe fungsi ganti rugi pemisahan.
9, Operasi kopling elektronik, trep lan nyadari posisi kanthi cepet (lan tombol stop).
10, Kipas suhu, lan wiwit nalika perlu pneumatik. Bisa ningkatake jagad peminat.
11, Sistem bisa nyimpen 30 file, lan saben file bisa 2000 baris. Piring bisa disimpen 2GB.
12, chip single-speed 16-bit, prosedur panyimpenan FLASH lan program transmisi maca njaba USB.

(2) Bagian komponen

1, Iki digawe saka ril guide horisontal, vertikal, lan inang.
2, Bagian inang, MOD adopts kanggo nyegah struktur magnetik, njamin operasi dipercaya lan stabil sistem CNC.
3, Driven yaiku 1.8 motor support track.
4, Pedoman horisontal lan vertikal nggunakake poros inti aluminium, Ing sisih wis dikuatake dening prinsip mekanik, nggawe wujudé.
Model
NHC-1530
NHC-1225
NHC-1525
Input sumber daya
220 ± 10% V AC 50HZ 220W
Cara pamotongan
Oksigen + propane utawa asetilena; Mesin pemotong plasma sing bisa dikonfigurasi
Efek potong (mm)
1500 × 3000
1250 × 2500
1500 × 2500
Pandhuan dawa × lebar × kandel (mm)
3000 × 273 × 60
3000 × 273 × 60
3000 × 273 × 60

Jumlah dhukungan trek: 3

Lacak dhukungan panjang × lebar × kekandelan mm: 500 × 80 × 40

Kacepetan pamotongan mm / min: 50-2000 (maksimal 4000)

Potongan ketebalan (Flame) mm: 5-150 (Oksigen + asetilena utawa propana)

Precision operasi: ± 0,2 mm / m

Obor lan nguripake: sungsum, listrik munggah (± 50mm)

Bobot bobot (kg): 25

Tekanan gas (Mpa): Maksimum 0,1

Tekanan oksigen (Mpa): Maksimum 0.7

Spesies gas sing ditrapake: Oksigen + propane utawa asetilena

Prodhuk iki ing pangguna ora ana syarat khusus, kanthi acetylene dipotong

, ,