Mesin potong plasma 1500X3000

mesin pemotong plasma cnc

Fitur:


- Mesin pemotong plasma kasusun saka telung bagean: bagian mekanik, bagian pneumatik lan bagian kontrol komputer.
- Bagian mekanik kalebu ril guide longitudinal, balok salib, transmisi longitudinal lan transmisi lateral. Saben part mbentuk struktur sing bisa nyayomi gerakan rong dimensi ing arah X (arah lateral) lan arah Y (arah longitudinal) supaya bisa mencet kecepatan linear sing diwenehi ing kontrol komputer. Metu saka lintasan arbitrèr.
-Komputer kontrol piranti komputer nalika ngontrol listrik ing lan mateni, kanggo entuk cutting CNC.
Mesin pemotong jenis iki uga minangka struktur jenis gantri, kanthi rentang sisi 1.3-2, m lan spesifikasi liyane, drive bilateral, bisa dikonfigurasi miturut syarat pangguna, obor plasma lan sistem penyetelan tinggi otomatis, uga nggunakake garis intersecting.
Karakteristik fungsi utamane yaiku yen sistem kontrol nganggo komputer industri, sing bisa nampa program pangolahan eksternal impor lan bisa nyepetake pola nalika nglereni.

Peralatan iki nggunakake Universitas Jiaotong F-2100 sistem pemotongan kontrol nyala / plasma numerik. Iku sistem mesin pemotong CNC kanthi otomatis, kanthi otomatis, sing bisa ngontrol alat-alat mesin kanggo nyukur utawa nyegah plasma. Pemanfaatan layar LCD warna, warni. Sajrone operasi, sistem iki nggunakake menu multi-fungsi ing Tionghoa, Inggris, lan basa liyane, dadi gampang kanggo operate.

Dhasar Info


Area Pemotongan: 1500X3000mm
Cutting Speed: 0-12000mm Per Minute
Operasi Sistem: Fangling Control System
Ngalih Akurasi: 0.3mm / M
File Transmisi: USB Transmisi
Tampilan LCD: 7.0 Inch Layar
Software Nesting: PRO-Nest
Daya: 63A (Bisa Disesuaikan)
Cutting Thickness: 0.3-8mm (Lgk-63)
Mode Driving: Mode Langkah, Dual Driving
Trademark: JIAXIN
Paket Transportasi: FCL / LCL, kanthi Plastik Film Dijamin
Keterangan: 3500x1800x800mm (LxWxH)
Asal: Shandong, China
Kode HS: 8461500090