1530 60A 100A 130A plasma mesin pemotong plasma sumber, harga mesin pemotongan plasma, cnc table

Piring stainless steel plate cutting machine

Fitur kanggo JIAXIN


1. Mesin kabeh dilasake minangka struktur baja mulus, struktur mantep lan wektu urip dawa

2. Konfigurasi dhuwur, kecepatan pemotongan dhuwur lan presisi

3. Auto ARC Starting, kinerja tetep

4. Sistem kontrol: DSP kontrol handset, nganggo antarmuka USB

5. Material pemotong: baja, tembaga, wesi, aluminium, lembaran galvanis, piring titanium, lan sapanunggalane.

6. Format file: G-Code

7. Perangkat lunak sing cocog: artcut, Type3, ArtCAM, NCstudio, Beihang Haier.

Teknis


Sumber daya220v 50Hz
Sistem kontrol CNC (pilihan)SH2012AH-QG utawa DSP
Ukuran mesin (mm)2000x3200
Wilayah kerja efektif (mm)1300x2500
Z Ukuran usaha30mm
Mode pamotonganPlasma
Mode DriveBilaterial-side
Piranti lunak pemrogramanFASTCAM, MTC
Ketebalan Plasma(60A) 0.5-5mm
Precision0.1mm
piranti lunakWentai, autocad, ndhukung G-Code
Kacepetan nglereni0-8000mm / min
Kacepetan mesin mlaku0-12000mm / min
Kontrol tinggi oborPneumatic (Otomatis)

FAQ


1.Apa sampeyan ngasilake utawa perusahaan perdagangan?

Re: Kita produsen profesional akeh jinis plasma lan api cnc mesin cutting wiwit 2011.

gantry 1530 60A 100A 130A plasma mesin cnc plasma cutting machine, Harga Plasma Mesin Pemotongan, cnc table

2. Apa paket?

Re: 3 lapisan paket kanggo nglindhungi mesin, njaba: kasus baja kerajinan, tengah: dijamin dening umpluk kanggo nglindhungi mesin saka goyang, ing lapisan, dijamin dening film plastik kanggo anti banyu.

gantry 1530 60A 100A 130A plasma mesin cnc plasma cutting machine, Harga Plasma Mesin Pemotongan, cnc table

3.Apa paket sing rusak nalika transportasi?
Re: Paket kita cukup kuwat lan nimbang kabeh faktor karusakan sing aman banget kanggo transportasi laut & transportasi, Kita yakin kanggo sing amarga kita wis diekspor menyang 180 negara ing donya. Supaya aja padha sumelang, sampeyan bakal nampa Mesin pemotong CNC ing kondisi apik.

gantry 1530 60A 100A 130A plasma mesin cnc plasma cutting machine, Harga Plasma Mesin Pemotongan, cnc table

4.Apa sampeyan bisa njamin kualitas pesananku?

Re: Produk kita wis lulus sertifikat CE.

Kita uga ISO9001 pabrik auditasi sosial, lan uga nyuplai certificate minangka requirement, kang bisa njamin kualitas apik saindhenging proses pabrikan.

Kita duwe insinyur profesional sing bisa mbantu sampeyan ngatasi masalah sing ora ana pre-sale utawa sawise jualan, kita uga ndhukung para insinyur sing kepengin mbiyantu kanggo tranining carane nggunakake mesin kasebut.

gantry 1530 60A 100A 130A plasma mesin cnc plasma cutting machine, Harga Plasma Mesin Pemotongan, cnc table

5.Carane nginstal lan mbukak mesin?
A: Teknisi wis nginstal mesin sadurunge pengiriman, kanggo sawetara instalasi bagean cilik, kita bakal ngirim video latihan rinci, manual pangguna bebarengan karo mesin, 98% pelanggan bisa sinau dhewe. Yen isih duwe masalah, kita duwe engineer kanggo go abord kanggo latihan.

gantry 1530 60A 100A 130A plasma mesin cnc plasma cutting machine, Harga Plasma Mesin Pemotongan, cnc table

6.Apa aku bisa nindakake yen mesin dadi salah?
A: Yen ana masalah, layanan online sing ditawarake, sampeyan bisa ngetrapake dodolan, Uga, kita menehi layanan pengiriman engineer. hubungi kita asap lan aja nyoba ndandani mesin dhewe utawa wong liya, kita bakal nanggepi sajrone 12 jam minangka cepet sing bisa kanggo ngatasi.

gantry 1530 60A 100A 130A plasma mesin cnc plasma cutting machine, Harga Plasma Mesin Pemotongan, cnc table

7. Apa aku bisa ngerti babagan layanan pelanggan sawise-jual?

We have profesional ngembangake lan njaga tim engineer kanggo ngatasi kabeh masalah sawise tuku.

gantry 1530 60A 100A 130A plasma mesin cnc plasma cutting machine, Harga Plasma Mesin Pemotongan, cnc table

8.Carane nggawe urutan?

1). Marang kita materi motong, ukuran potong, motong kekandelan ... etc, luwih rinci luwih apik.

2). Sawise ndeleng requirement sampeyan, kita menehi pilihan lan kutipan sing paling apik.

3). Price dikonfirmasi, kita bisa nerusake order lan ngatur kiriman menyang negara sampeyan.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 8.5 kw
Rated Power: 220V / 380V / 410V 50Hz / 60
Ukuran (L * W * H): 4.0X2.5X1.5 m
Bobot: 1,5 T
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 2 Taun
Service Sawise-Sales: Dukungan pihak katelu ing luar negeri sing kasedhiya
Jeneng produk: Harga Mesin Plasma Cutting Machine
Kecepatan cepet mlaku maksimum: 15000mm / menit
Ketebalan motong: ≤ 5mm
piranti lunak nesting: FastCAM
sistem cnc: fangling f2300, f2500
Sumber plasma: Seri LGK utawa hypertherm
drive motor: dual stepper or panasonic
rel: diimpor garis lurus
wilayah sing digunakake: 1500x3000mm (bisa disesuaikan)
gearbox: Cina digawe planet gea