Mesin pemotong plasma mesin pemotong mesin 1530 murah

Cina CNC Metal Flame and Plasma Cutting Machine

Fitur


1325/1530 Portable CNC Plasma Flame Cutter / Metal cutting CNC Plasma Machine

1). Beam kanthi desain struktural cahya, struktur nduweni rigiditas sing apik, bobot cahya, inertia ngleksanani lan biaya sing murah.

2). Struktur gantungan gantungan, sumbu dual-motor sinkronik Y lan sumbu XYZ dengan rel melingkar

(pandhuan linear tipe formula pilihan), transmisi tetep, lan akurasi dhuwur.

3). Kanggo iklan padhang, alur panel logam lan plat ngisor tembung kanggo nglereni, ngurangi akurasi

indikator apik. Yen dilengkapi karo daya plasma US kasedhiya bisa tekan mesin pemotong laser murah.

4). Lan piranti iklan liyane (mesin pambentuk vakum, mesin pemotong gagang) kanggo mbentuk pangolahan tembung iklan

ipeline, rampung ngatasi cara tradisional proses manual. Ngapikake efisiensi kaping pirang-pirang.

5). Kecepatan pamotongan, akurasi dhuwur lan biaya sing murah.

6). Konfigurasi sistem CNC dhuwur, busur otomatis, kinerja stabil, tingkat sukses 99% busur.

7). Dhukungan Wentai, Beihang Haier, ARTCAM, software Type3 kayata pathokan standar G kode

file uga bisa dibaca dening piranti lunak konversi lunak kayata format AUTOCAD sing digawe DXF.

U disk kontrol file sistem pangolahan file, gampang operate.

8). Supplier listrik obor plasma lan ndhukung kabeh merek misuwur, sawetara paten nasional dening manufaktur.

Parameter kinerja


Kabeh model kasebut bisa disesuaikan miturut syarat customer.
Kanthi sertifikasi: CE, ISO9001

NO. Gambaran Parameter
1 X, Y, Z digunakake 1500 * 3000mm
2 Drive lan motor Yako stepper motor / driver utawa leadshine stepper
3 Material digunakake Wesi, baja, aluminium, sheets, lembaran galvanis, piring titanium
4 Inverter Fuling frekuensi inverter
5 Sistem kontrol Mulai sistem kontrol dhuwur obor
6 Struktur Tabel Rangka baja sing abot
7 Motong kekandelan 0,5-40mm
8 Transfer document U disk
9 Nggawe formulir Untreaking Arc Arc
10 Piranti lunak Perangkat lunak startcam
11 Kecepatan kerja maksimum 8.000 m / min
12 Tegangan kerja AC220V / 240V / 380V, 3 tahap
13 Bobot reged 1350KGS
14 Sumber plasma Freecut / Hwayuan / USA powermax 40A, 63A, 100A, 120A, 200A, 300A
15 Njamin 12 wulan saka tanggal komisi

Aplikasi


1). 1530 industri pemotong plasma:

Baling Bangunan, Konstruksi, Peralatan, Perlengkapan Angkutan, Industri Aerospace, Bangunan Jembatan,

industri militer, tenaga angin, Baja Struktural, Kontainer kulkas, Mesin Pertanian, Chassis electrical

lemari, Produsen lift, Mesin Tekstil, Perlengkapan perlindungan lingkungan, dll.

2). Pemotong plasma 1530 aplikasi Bahan:

Kabeh jinis bahan logam kayata baja, tembaga, aluminium lan stainless steel bisa diproses. Ditrapake kanggo

ron plate, aluminium plate, lembaran galvanis, piring putih, piring titanium, lan sanesipun kados lembaran logam.

Paket Mesin


Perlengkapan plastik plastik tahan banyu nganggo proteksi busa ing saben pojok.

Paket Kayu Kayu Seaworthy dengan Sabuk Baja.

Nyimpen spasi sajrone kanggo pangisi kontainer.

Jaminan & Layanan Sawise Sales


1) Mesin penjamin kabeh 12 sasi kajaba bagian khusus.

2) Bagian utama (ora kalebu barang sing bisa digunakake lan wong sing rusak) bakal diganti kanthi gratis

ana masalah sajrone masa garansi, kita bakal nyedhiyakake bagean sing bisa dianggo ing rega agensi

nalika sampeyan kudu panggantos.

3) Dhukungan teknis 24 jam kanthi telpon, email utawa msn, skype dll.

4) Piranti lunak dianyari gratis.

5) Nyedhiyani video manual lan video CD saka mesin nggunakake lan njaga.

FAQ


1. Penjaminan & Layanan Sawise-jual?

1.1 Garansi siji taun miturut panggunaan normal lan kita nyuplai pangopènan seumur hidup;

1.2 Dhukungan teknis dening telpon, Email, Skype, WhatsApp, MSN sak jam;

1.3 Training gratis kanggo mesthekake sampeyan master operasi CNC Router;

1.4 Manual Operasi Inggris Ramah, populer lan gampang dingerteni.

2. Layanan OEM Siap?

2.1 Biasane, kita bakal nggawe mesin minangka rancangan rutin;

2.2 X, Y, Z Working Area bisa ngrancang customer-oriented;

Konfigurasi khusus bisa dadi perancangan pelanggan.

3. Wektu Pengiriman (Procedure Produksi)?

3.1 Kanggo 3 Mesin Axis kanthi spesifikasi standar, biasane 25 dina kerja;

3.2 Kanggo 4 Mesin Axis kanthi spesifikasi standar, biasane 35 dina kerja;

3.3 Kanggo 5 Axis Machine, OEM utawa Non-standar model, biasane 95 dina kerja.

Kaluwihan


1). Big size thicken bed bed structure, adopting steel pipe tubes for machine frame, and steel made

gantry, stabil, bisa luwih saka 7 taun tanpa distorsi.

2). Ngadopsi driver lan motor daya dhuwur, motor kaping pindho ing sumbu y. kang mimpin mesin mlaku ing 20m / min

utawa kacepetan proses, kacepetan bisa nganti 40m / menit.

3). Sistem pelumas ing 3 poros: Pipa pelumas sing nyambungake kabeh pedoman linear sing bisa ngasah

ing wektu kanthi pompa minyak pelumas manual kanggo umur mesin.

4). Stop watesan hard lan wates elektronik mandheg ing 3 sumbu nglindhungi mesin ngluwihi area kerja.

5). Tabel mesin kita kabeh slot T spesifik sing digabung karo meja vakum bakelite kanthi vakum sing cukup

bolongan nyedhot, kita bisa nambah nomer bolongan vakum miturut kebutuhan sampeyan.

6). Ngadopsi ranté kabel sing kuwat, kanthi kabel alus sing dipasangkan nganggo kabel sing dipigunakaké dhuwur, sing paling bisa nyukupi 220ºC,

kanthi umur luwih akeh tinimbang sing umume 120 º C.

7). Manual pump oil lubrication, iku lubricates saben titik mesin kanggo nyegah mesin saka rusting.

8). Ukuran gedhe Taiwan TBI bola sekrup, ora distorsi, stabilitas sing apik.

9). Taiwan HIWIN linear bearing, double slipper, bearing bearing, steady working.

10). Mungkasi darurat ing loro-lorone mesin lan kabin kontrol, bisa njaga mesin saka

sembarang kerusakan misoperation menyang mesin kasebut.

11). Gelombang nyinkronake lan nyinkronake ukuran gedhe ing sumbu x, y, z, kinerja dhuwur.

12). Struktur gantri 22mm njamin kestabilan ingkang sae lan pangolahan dhuwur.

13). Kontroler Schneider AC Prancis lan panyimpenan Hugeton EMI.

14). Helical Rack lan pinion drive, Hiwin square rail linear bearing 25mm. Liyane stabilitas lan presisi sing luwih dhuwur.

, ,