180W mesin pemotong plasma portabel kanggo pemotongan logam tebal 6 - 150mm

harga mesin cnc mesin ing mesin pemotong plasma portabel india

Fungsi & Aplikasi:


Mesin kasebut bisa digunakake kanggo pemotongan otomatis utawa pemotongan manual sing nduweni kendaraan cilik semi-otomatis. lt punika lype portabel nalika jarak ngiris ing 1200mm, saengga kasebut minangka "penjahit cilik" sing fleksibel lan mobile.
Iku seneng jinis pemotong kontrol tipe gantry kanggo ngowahi sembarang tokoh pesawat kompleks. Iku utamané digunakake kanggo nyukur geni uga bisa diatur plasma nglereni.
Mesin iki akeh digunakake kanggo piring nglereni industri manufaktur kayata automobile, shipbuilding, machinery engineering, petrochemical industry lan tekanan pressure etc.

Kinerja utama:


Panuntun vertikal mesin utama nggunakake pamisahan garis tegak sumbu paksaan sing dileksanakake; Pandhuan horisontal digawe saka sistem transmisi presisi lan bagean alloy aluminium kanthi transmisi stabil lan presisi dhuwur.
Punika dikendalake dening mesin industri pedagang sing digawe dening perusahaan ventura Sino-USA sing nduweni keandalan lan anti-gangguan sistem sing kuat.
Iku gampang kanggo master program jacking Bisa nindakake salah siji program manual kanggo tokoh prasaja utawa program jacking otomatis kanggo tokoh Komplek.
Tampilan dinamis lan statis tampilan layar 5,7 inci, menu Cina utawa Inggris lengkap, supaya visual lan gampang dipelajari.

Spesifikasi


Tegangan input, Frekuensi Daya220V, 50Hz
Daya sing diarani180w
Sistem CNCAdtech
Ukuran LCD5.7 inch
Efek potongan sing efektifX sumbu: 1200mm; Y sumbu: 2000mm
Ketebalan motong semangat6-150mm
Akurasi pamotongan± 0,5
Tipe pemotonganFlame
Nesting softInteGNPS (kompatibel karo AUTO CAD)
Packing WayKayu Packing

Cepet Detail:


JenengJeneng liyaJeneng merekCMC
Fungsi Dual Portable CNC Plasma Cutting Machine-Flame and PlasmaCNC flame cutting machine

Nglereni CNC

Potongan baja ringan

Tebakan bobot

Tebakan logam tipis

Range pamotonganX sumbu: 500mm1

Y sumbu: 3000mm

Motong kekandelan: 6-150mm

AdvantageNdhukung gambar lan nesting ing lingkungan AUTOCADOpsiSampeyan bisa uga dilengkapi Plasma, loro founctions

 

,