3000X8000 gantry tipe cnc plasma cutting machine 1 gas torch 1 plasma torch

heavy-duty-high-speed-gantry-type-CNC-plasma-and-flame-cutting-machine571

CNC gantry Type Plasma and Gas Cutting Machine for Metal and Steel Plates


Mesin pemotong gantungan plasma dirancang kanggo nyukupi kebutuhan toko lan manufaktur kabeh ukuran lan ngirim mesin kinerja dhuwur kanggo pemotongan produksi kualitas.

Mesin CNC Flame Plasma iki bisa ngurangi baja entheng karo pemotongan gas bahan bakar oksigen, lan nyuworo baja karbon dhuwur, stainless steel, aluminium, tembaga lan logam non-ferrous liyane kanthi pemotongan Plasma; bisa diatur yen sampeyan kudu.

Mangkono digunakake sacara luas ing industri kayata machinery, automobile, shipbuilding, petro-kimia, industri perang, metalurgi, aerospace, boiler lan tekanan, lokomotif, etc. mesin cetak vakum, mesin engraving, mesin slotting, lan liya-liyané. Puluhan kali luwih dhuwur tinimbang efisiensi pangolahan kerajinan tradisional.

Fitur Produk


(1) Nggawe trek ndarbeni dhuwur-intensitas, dhuwur-kacepetan lan dhuwur-presisi fitur.

(2) Desain antarmuka manungsa manungsa nggawe mesin gampang sinau lan operate, lan duwe fungsi lengkap.

(3) Dilengkapi fungsi pemotongan CNC portabel lan bisa nyirepake baja karbon, stainless steel lan non-ferrous plat logam.

(4) Mbisakake konversi CAD menyang file program sing bisa ditularake menyang mesin utama dening USB kanggo motong piring menyang sembarang wangun.

(5) Kanthi rong mode nglereni: Cut Nyala Flame & Plasma.

(6) Cina, Inggris, Prancis, lan Portugis sing siap digunakake.

(7) Bisa kanthi otomatis ngapresiasi lan mulihake nalika daya mati.

(8) Fungsi piranti THC (kontrol dhuwur obor): Kanthi kanthi otomatis nyetel dhuwur obor
miturut saran saka owah-owahan sing dhuwur plate, THC bisa nyimpen efek sing apik,

nglindhungi kerusakan wangun obor lan ndhelikake rentang urip saka nozzles.

(9) Kanthi piranti indikasi status.

(10) Kanthi fungsi pangreksan tutup proteksi, ngalih jarak lan dual-speed.

(11) Kompatibilitas plasma domestik lan plasma merek manca.

Parameter Teknis


ModelCNC3000CNC3500CNC4000CNC5000CNC6000CNC7000CNC8000
Efek Cutting Lebar (mm)2200270032004200520062007200
Lebar trek (mm)3000350040005000600070008000
Length Cutting Length (m)2m kurang saka trek
Tebakan Motong (mm)Flame: 5-120 (Max 300mm) Plasma: 1-80 (gumantung marang kekuatan plasma).
Komponen dasar
Cutting ModePlasma lan Oksigen-bahan bakar / semangat
Mode DriveServo motor, Dual-side
Cutting Torch NumberKustomisasi
Kendaraan MotorPanasonic / Yaskawa
CNC ControllerMicro EDGE Pro, EDGE Pro, KP, Burney, ESAB
Energi Plasma sing kasedhiyaHypertherm, Kjellberg, Thermal Dynamics, ESAB
Piranti lunak pemrogramanHypertherm ProNest, Hypertherm TurboNest, FASTCAM Professional
Tegangan daya3 × 380V ± 10% 50Hz / miturut kondisi lokal pangguna
Basa OperasiMulti language, Basic: English ...

Cutting Samples:


,