325 2040 mesin pemotong plasma, mesin pemotong plasma besi besi wesi

Jinan sheet metal cutting machine cnc plasma cutter murah 1325 price

Mesin potongan mesin mesin cnc router


1. Ganter digawe saka persegi panjang persegi 20mm baja liwat quenching sekunder, gedhe digunakake mbukak. Struktur kabèh liwat standar profeesional diganti, bisa digunakake sawetara dekade. Sumbu telu diadopsi diimpor dalan langsung kuadrat.

2.Gunakake transmisi pinion lan rak dhuwur. Kecepatan maksimum 18000mm / menit. Iki bisa ngukir ukiran cilik 1mm kanthi jelas.

3. Perlindungan intelektual kanggo tabel kerja sing bisa nyegah kesalahan nyalahi panggunaan utawa kesalahan piranti lunak sing bakal ngrusak permukaan. Perlindhungan langkah ngluwihi wates bisa ngendheg nalika wilayah desain ngluwihi area pangolahan.

4. Sistem pengendalian industri sing ditemtokake kompatibel karo akeh format dictate sing bisa dilakoni kanthi kacilakan utawa proses sabanjuré dadi, iku trep banget.

5. Cast meja tugas berat wesi uga tahan material liyane hard kayata tembaga, stainless steel, kuningan, aluminium etc

Mesin pemotong logam pemakaian


Mesin engraving dirancang kanggo jubin keramik, keramik, plat baja 45, papan aluminium, wesi, tembaga lan aluminium lan liya-liyane

Tech parameter for metal cnc router


Model

Mesin pemotong logam JIAXIN-4040
Badan mesinWesi wesi / aluminium
Kerja dimensi400 * 400mm
Ukuran awak1000 * 900 * 1550mm
Wilayah kerja Z-sumbu170mm-200mm
Cut ketebalan materi<= 40mm
Max.speed6000mm / min
Kecepatan kerja0-4000mm / min
Presisi mekanik0.02mm
Posisi ulang

akurasi

0.01mm
Piranti lunakArtcut / Type3 / Artcam
Konsumsi Max.Power1800w
Sumber dayaAC220V / 50HZ
Tipe driverYaskawa (400W) motor stepper
Spindle800w water-cooling (Kanggo nulis ing logam)
Kacepetan panah0-24000rpm
Diameter blade1-6mm
Sistem kontrolDSP
KomandoHPGL, G kode, u00 *, mmg, plt
NW236kg
GW320kg
Tanggal pengiriman7 dina
Ukuran pengepakan1100 * 1200 * 1700mm

FAQ


1. carane kudu mbayar pesenan? apa prosesi tuku iki?

RE: kita nampa TT dening bank. sampeyan bisa nindakake prabayar 30% -50% ing advance, banjur kita bakal miwiti ngatur produksi. nalika mesin siap, kita bakal njupuk gambar lan video kanggo sampeyan, banjur sampeyan bisa nindakake balance. sawise kita entuk bayaran sampeyan. kita bakal ngirim mesin kanggo sampeyan.

2. babagan layanan sawise dodolan? bisa insinyur ngomong lancar Inggris?

RE: We offer sercice saka sampeyan entuk mesin, kalebu carane nginstal mesin, carane nggunakake mesin. carane supaya karya mesin. lan liya-liyane. biasane, sampeyan bakal ngelingi carane nggawe email utawa skype. Insinyur kita wis akeh taun pengalaman kanggo layanan mesin cnc. Dheweke bisa ngomong basa sing apik banget, supaya bisa ngemot masalah kasebut kanthi cepet.

3. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

RE: We are the manufacturer. minangka mung mesin digawe dening dhewe, kualitas bisa dipercaya, lan paling penting iku kita bisa nindakake serivce luwih apik sawise mundhut. kita ngerti carane ndandani masalah ing saben bagean easliy. supaya welcome kanggo ngunjungi pabrik kita.

4. Carane aku bisa milih mesin cnc router

RE: Pitakonan sing paling penting, sakdurunge sampeyan nggawe keputusan, entuk pitutur marang sapa wae ing pitakonan ing ngisor iki, banjur, sampeyan bisa mbantu milih mesin sing bener:

a. Apa ukuran materi sampeyan? (ing pabrik kita, ukuran jual panas yaiku 400 * 400mm, 600 * 600mm, 600 * 900mm, 1200 * 1200mm 1200 * 2400mm 1300 * 2500mm, 1500 * 3000mm, 2000 * 3000mm 2000 * 4000mm). Yen ukuran sing beda-beda dibutuhake, sebutna dhisik sadurunge, kita bisa nggawe manufaktur kanggo sampeyan, nanging butuh wektu luwih suwe tinimbang ukuran mesin biasa.

b. Apa ketebalan materi sampeyan? Apa sampeyan pengin nggawe ukir utawa karya potong? (Biasane, kita nggunakake 1.5-2.2kw spindle kanggo ukiran 2D utawa 3D, yen sampeyan kudu nindakake materi sing luwih gedhe kanggo karya ukir sing luwih gedhe, 3 kw dadi apik kanggo sampeyan. Yen luwih akeh karya kompleks, utawa karya watu utawa logam liyane, takon sales kita siji ing advance)

5.Carane akeh mesin ing pabrik sampeyan?

a. seri iklan kayata QS 6040 QS 6090 QS 1212 QS-1325, padha disurung dening sekrup bola.

b. Seri industri: QS-1325A, QS-1325B, QS-1325C, QS-1325 ATC, QS-1325 Row jenis cnc, QS-2040 cakram cnc center, QS-1530 cnc router. QS -1325 multi head 4 aixs with many rotary cnc router.

c. Mould cnc: QS-4050M QS 4040M QS-6060M iku telung cetakan panas panas adol kita, padha uga kita fitur produk ing facotry kita, yen sampeyan kudu, pls hubungi kita bebas, welcome menyang pabrik kita.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Rated Daya: 3kw
Engraving Speed: 40000mm / s
Utama pancung putaran cepet: 24000-60000mm / s
Feeding Dhuwur: 170-200mm
Penggiling Diameter Pemotong: 3.175mm 4mm 6mm dll
Aplikasi: logam, lan materi non logam
Ukuran: 1810 * 1100 * 1200mm
Bobot: 230kg
Sertifikasi: CE BV
Warranty: rong taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Tipe: mesin pemotong logam cnc router
Ukuran: 4040/6060 / 4050 seri cnc router
Werna: ireng, putih, abu-abu, abang, biru
Spindle: cooling banyu
RPM: 24000-60000
Transmisi: alur guidear alun alur
Z axis: Impor bal screw
Gantry: baja, aluminium,
Lathe amben: aluminium baja lan cast
Tabel: Aluminium tugas berat