3d 220v plasma pemotong mesin cnc plasma pemotong Cina untuk logam

mesin potong cnc plasma dengan mesin pemotong cnc plasma berputar

Deskripsi Produk


3d 220v plasma pemotong mesin cnc plasma murah cina kanggo logam adopts struktur mekanik dhuwur-kekuatan lan trek sakcara kanggo nggawe produk kita mbukak luwih lancar lan ajeg. Kangge, bisa dikontrol dening sistem kontrol plasma sing dibungkus U disk kanggo nyedhiyakake operasi sing gampang lan kinerja stabil. Kajaba iku, antarmuka panganggo sing warni 12 inci ndadekake mesin pemotong plasma cnc murah kita luwih gampang digunakake.

Model3d 220v plasma pemotong mesin cnc plasma pemotong Cina untuk logam
ModelJIAXIN1325PJIAXIN1530PJIAXIN2030P
Ukuran kerja1300 * 2500mm1500 * 3000mm2000 * 3000mm
Telung sumbu Ngulangake akurasi posisi± 0,05mm
Precision proses± 0.35mm
Sistem transmisiX, Y Taiwan Hiwin presisi tinggi, nada résolusi ningkat garis panduan + rak
Z kontrol kendhali busur
Maks. kacepetan nglereni15000mm / menit
Tegangan kerjaAC380 / 50HZ
Sistem kontrolSistem pemotongan plasma START Beijing
Standar dhuwur arsip tegangan piranti
Dhukungan piranti lunakFASTCAM, AutoCAD,
Format pandhuanG kode
Sistem driveMotor stepper (Optional Taiwan AC servo motor)
Huayuan 60A-200A
Daya plasmaDiimpor US Powermax 60A-200A
Kemampuan ngupil dayaHuayuan domestik 0.5-30mm
Seri Powermax US 0.5-40mm
Tekanan kerja0.65-0.7Mpa

Gambar rinci


Fitur mesin pemotong plasma cnc murah


3d 220v plasma pemotong cnc plasma mesin pemotong untuk logam dipersembahake dening Hypertherm Industrial nyedhiyakake power plasma saka Amerika, saéngga bisa entuk nglereni logam cilik, celah nglereni sing cilik, deformation Piece karya cilik lan daya energi sing signifikan. Sampeyan uga bisa milih sumber daya plasma industri domestik kanggo ngurangi biaya mudhun. Menapa malih, mesin pemotong plasma cnc murah kita dijamin ing ndonya.

1. Mesin kabeh dilas minangka struktur baja apik. Struktur sing mantep lan wektu urip dawa

2. Konfigurasi dhuwur, kecepatan pemotongan dhuwur lan presisi.

3. Bahan pemotong: baja, tembaga, wesi, aluminium, lembaran galvanis, piring titanium, lan sapanunggalane.

4. Format file: G-code

5. Software Cocog: Seni potong, Type3, Art CAM. Beihang Haier.

Sampel


Kemampuan pemotongan mesin pemotong cnc plasma murah:

63A: Bisa nyirep baja 8mm kanthi apik

100A: Bisa nyirep baja 15mm kanthi apik

160A: Bisa nyirep uga 20 mm baja (160A kudu duwe obor Hypertherm)

200A: Bisa nyirep uga 30 mm baja (200A kudu duwe obor Hypertherm)

Aplikasi mesin pemotong cnc plasma murah:

3d 220v plasma pemotong mesin cnc plasma murah cina kanggo peralatan ukir efisiensi otomatis lan dhuwur.

mesin cnc plasma murah cina digunakake ing kabeh jinis bahan karbon, stainless, aluminium, tembaga, titanium, nikel, sheet presisi logam nonferrous khusus kanggo logam.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Rated Power: 8.5KW
Ukuran (L * W * H): 1700 * 900 * 1400mm
Bobot: 1100kg
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 1 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Nama produk: 3d 220v plasma pemotong murah cnc plasma mesin pemotongan logam
Werna: Abang
Mode pamotongan: Optik Plasma
Sistem kontrol: START Control System
Motong kekandelan: 0-40mm
Kecepatan pamotongan: 0-10000mm / menit
Bahan pemotongan: Logam
Wilayah kerja: 1300mm * 2500mm
Piranti lunak: FASTCAM
Aplikasi: Industri Sheet Metal