Babagan awake dhewe

Shandong Jiaxin Machinery Equipment Co, Ltd dumunung ing kuta Confusius lan Mencius-Jining City, ing sisih kulon karo lokasi transportasi sing apik kanggo komunikasi antarane bisnis lan pelanggan kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan cepet.

"Ilmu lan teknologi minangka pasukan produktif utami" kamajuan teknologi sing terus berkembang yaiku pangembangan daya kekuwatan langgeng. Pabrik sawise rong dekade pembangunan, saka pabrik cetakan gulung dadi produksi gedhe kanthi produksi kadhemen, panas peralatan pengolahan baja, peralatan pemrosesan baja CNC, lima seri luwih saka telung puluh jenis produk perusahaan manufaktur.

Kita tansah nandhang filosofi bisnis "integritas manajemen, kualitas pisanan"; pelanggan kanggo tujuan bisnis Allah. Liwat penjualan lan netword layanan, nambah layanan pra-jual; tulus kerjasama kanthi menehi produk-produk berkualitas lan layanan efisien kanggo sampeyan.

Tipe klien kalebu pedagang, wholesaler, pabrik, importer, agen, kontraktor. Minangka supplier profesional, kita duwe produk sing diekspor kanggo luwih saka 31 negara, kalebu UAE, KSA, Bahrain, Iran, Turki, Kazakhstan, India, Bangladesh, Pakistan, Indonesia, Sri Lanka, Vietnam, Singapura, Rusia, Ukrainia, Polandia, Bulgaria, Italia, Spanyol, UK, Prancis, Afrika Selatan, Australia, Selandia Baru, Brasil, Argentina, Columbia, Puerto Rico, Meksiko, Amerika Serikat, Kanada lan liya-liyane.

Kita ndhukung pinter lan macem-macem mode kerja karo klien beda ing ndonya. Tanggapan cepet, layanan purna jaga sing tanggung jawab minangka fitur saka perusahaan kita.

Sampeyan welcome kanggo ngirim kita inquiries kanggo cnc plasma lan mesin pemut api.