mesin pemotong plasma R1530 american hypertherm 60A

Mesin pemotong bench cnc arc

Fitur


1. Beam kanthi desain struktural cahya, struktur nduweni rigiditas sing apik, bobot cahya, inertia latihan lan biaya sing murah.

2. Struktur gantungan gantungan, sumbu dual sinkron sinkronik Y lan sumbu XYZ mawa rel melingkar

(pandhuan linear tipe formula pilihan), transmisi tetep, lan akurasi dhuwur.

3. Kanggo iklan lampu padhet, alur panel logam lan plat ngisor tembung kanggo nglereni,

ngukur akurasi indikator apik. Yen dilengkapi karo daya plasma saka US, sampeyan bisa nampa mesin pemotong laser murah.

4. Lan piranti iklan liyane (mesin pambentuk vakum, mesin pemotong gagang) kanggo mbentuk tembung iklan

pipa pamroses, rampung ngatasi cara tradisional proses manual. Ngapikake efisiensi

kaping pirang-pirang.

5. Mesin pemotong plasma bisa nyukur logam konduktif kanthi efisiensi dhuwur.

6. Konfigurasi sistem CNC dhuwur, busur otomatis, kinerja stabil, tingkat sukses 99% busur.

7. Ndhukung piranti lunak Wentai, Beihang Haier, ARTCAM, Type3 kayata pathokan standar G kode file kui uga bisa dibaca dening perangkat lunak konversi perangkat lunak kaya iklan AUTOCAD

DXF format. U disk kontrol file sistem pangolahan file, gampang operate.

8. Mesin plasma bisa motong aluminium, baja lan metal konduktif liyane ing efisiensi dhuwur.

Aplikasi


Utamané kanggo logam Parts cutting, material thickness and other sheet metal cutting.such as for steel,

tembaga, wesi, piring galvanis, piring titanium lan pemotongan sheet logam liyane.

Parameter


NO.GambaranParameter
1X, Y Area Kerja1500x3000mm
2Motong kekandelan0.3-30mm
3Kacepetan nglereni0-8000mm / min
4Plasma Generator45 / 63A / 100A / 160A / 200A
5Motor lan driveLeadshine Stepper motor, Yako drive / Servo motor lan drive
5Wangun transmisi dokumenUSB Interface
6Formulir KerjaUntreaking Arc Arc
7Sistem kontrolSTART kontrol sistem karo Senter Height controller (THC) / STARTFIRE SYSTEM
8Voltase Kerja3-Phase 380V, 60Hz / 220V, 60Hz
9GW1000KGS
10Ukuran Packing10,0 CBM

Dhasar Info


Model NO .: R1530
Ukuran (L * W * H): 3120 * 2070 * 1600mm
Tegangan: 380V / 220V
Sertifikasi: CE, FDA, ISO
Wilayah Kerja: 1500 * 3000mm
Plasma Generator: 45A / 63A / 105A / 160A / 200A
Wangun Document Trasmission: USB Interface
Piranti lunak: Fastcam
Arc: Striking Arc
Warranty: 2 Taun
Sistem Kontrol Mesin: Start / Starfire
Trademark: JIAXIN
Paket Transportasi: Kasus Plywood Kuwat
Keterangan: CE, ISO, SGS
Asal:, Shandong, China
Kode HS: 84561100