mesin pemotong plasma cnc otomatis otomatis kanggo stainless aluminium baja

CNC Cutting Machine, CNC Plasma Cutting Machine, CNC profile cutting machine

Cepet Detail:


Jeneng: Mesin CNC Cutting Portable

Piramida

Tipe: Portabel

Ngleksanakake: Plasma, Flame

Katrangan:


Mesin jenis iki minangka mesin potong CNC portabel. Bisa ngetrapake frame (oxy-fuel) lan pemotongan plasma., Werna potong standar 1200mm, maksimum bisa tekan 1600mm. Ukuran potongan standar yaiku 2000mm, maksimal bisa tekan 6000mm .Kanggo fungsi opsional kaya ignition otomatis lan kapasitas kontrol otomatis dhuwur. Kanggo plasma, piranti kasebut nduweni piranti PTHC. Nyangga transfer file port USB saka PC menyang mesin.

Aplikasi:


Digunakna kanggo bahan logam potong kayata: besi tuang, baja karbon, stainless steel, aluminium, dsb.

Spesifikasi:


Mesin Potong CNC Portabel Mesin (Standar)

Model

CNC-1200 X 2000

CNC-1600 X 3400

Tegangan Input

220V / 110V

220V / 110V

Frekuensi Daya

50HZ / 60HZ

50HZ / 60HZ

Rated Power Supply

180W

180W

Ukuran LCD

5.7 Inci

5.7 Inci

Efek Cutting (X sumbu)

1200mm (47 '')

1600mm (63 '')

Length Cutting Length (sumbu Y)

2000/3500 / 5500mm (78 '', 138 '', 216 '')

3400 / 5400mm (134 '', 213 '')

Cutting Speed

0-2500mm per menit

0-2500mm per menit

Plasma Cutting Thickness

2 - 20mm (0.08 '' - 0.79 '')

2 - 20mm (0.08 '' - 0.79 '')

Flame Cutting Thickness

6--150mm (0.2 '' - 5.9 '')

6--150mm (0.2 '' - 5.9 '')

Tombol Stop Darurat

Ora Ana

Ya

Tombol gratis (Off)

Ora Ana

Ya

Panjang Beam Salib

1700mm

2200mm

Longitudinal Rail Length

2500/4000 / 6000mm

4000 / 6000mm

Lebar Jalur Panjang

196mm

345mm

Mesin Host Dimensi (L * W * H mm)

508*344*305

600*449*350

Bobot Beam Salib

9.3kg

12kg

Bobot Machine Host

26.7kg

30kg

Bobot Ruas Panjang

34.5kg

53.5kg

Total Bobot

70.5kg (156 lbs)

95.5kg (211 lbs)

Tekanan Gas

Maks. 0.1Mpa (14.5 PSI)

Maks. 0.1Mpa (14.5 PSI)

Tekanan oksigen

Maks. 1.0Mpa (145 PSI)

Maks. 1.0Mpa (145 PSI)

Cutting Gas

Asetilena / Propane / Methane

Asetilena / Propane / Methane

Sumber Daya Plasma

Hypertherm

PowerMAX30 / 45 // 65/85 105

Hypertherm

PowerMAX30 / 45 // 65/85 105

Plasma Air

Mung dipencet Air

Mung dipencet Air

Plasma Air Pressure

Maks. 0.8Mpa (116 PSI)

Maks. 0.8Mpa (116)

Keuntungan Kompetitif


Mesin ing ndhuwur iku standar pamotong portabel, ukuran potong gedhe lan spesial sing kasedhiya.

Fungsi opsional: Kanggo oxy-fuel, ignition otomatis, kontrol dhuwur otomatis, PTHC otomatis.

, , ,