gedhe 100A pemotong plasma komputerisasi, mesin pemotong cnc plasma presisi tinggi

murah cnc sheet metal baja besi plat plasma plazma pemotongan mesin harga

Kualitas unggul Big size plasma 2000 * 4000 mm pemotong sheet metal 100A cncplasma cutting machine.

Apa pemotong logam plasma CN?
__________________________________________________________________

Pemotong plasma CNC yaiku kanggo ngethok sheet logam, kayata baja karbon, aluminium, stainless steel, dsb. Iki wis dileksanakake kanggo nggawe peralatan dapur, gedhang kapal, komponen, bangunan jembatan, peralatan konstruksi, peralatan transportasi, baja struktural, Mesin pertanian, dsb.

Apa kaluwihan mesin pemotong plasma CN?
__________________________________________________________________

1. Kita bisa nggawe mesin karo ukuran meja kerja gedhe, Tabel kerja bisa dadi gedhe minangka area kerja 2000 * 6000mm
2. Kita bisa nggunakake plasma lan nyukur nyukur kepala bebarengan, Bisa nyuda kekandelan materi nganti 200mm

3. Kita nginstal sistem cooling banyu ing endhas potong, Supaya bisa kelangan lumahing materi, saengga ora nggawe Burr lan residu, Iku bakal nambah efisiensi kerja lan ngirit biaya

4. Kita bisa masang sumbu puteran karo mesin, supaya ora mung bisa ngiris lembar logam, bisa uga pipa pipa uga

Spesifikasi & konfigurasi plasma cutter SN?
__________________________________________________________________

Model: JIAXIN-1325 (1530/2040)
Wilayah kerja efektif: 1300 * 2500mm (1500 * 3000mm / 2000 * 4000mm)
Plasma & Flame memotong kepala
Hypertherm Powermax200A
Pandhuan Linei PMI 25mm
Kacepetan pamotongan: 0 ~ 20m / min (Gumantung marang materi sing beda lan sumber daya plasma)
Kekuatan pamotongan yaiku stainless steel 3mm -200mm
Pemimpin motor lan pembalap (motor 750w yaskawa servo motor minangka pilihan)
Kontrol panel lan kothak kontrol
Lubrication oil otomatis
3 phase 380V 50HZ / 60HZ
START (seri X3) kanthi fungsi THC

Spesifikasi lan konfigurasi mesin bisa diganti dening panyuwunan

Rincian Mesin:


1. CNC Systerm
1). Antarmuka USB, ndhukung montase L transter
2). Loro-lorone digunakake kanggo nyala lan plasma cnc nglereni.
2. Lampu senter plasma
Obor plasma autting nduweni proteksi indikator kanggo nambah kualitas mutu lan ningkatake urip.
3. Plasma daya
Ana rong awak plasma, siji yaiku negara Unted nyatakake suplai listrik Hypertherm, siji yaiku daya plasma Huayuan
4. Beam utama lan Beam Akhir
1). Gerakan lateral balung beam nggunakake gerakan nuti-budak utama, saben awak angkat duwe mekanisme obor lan obor.
2). Modus drive dawa nggunakake longitudinal.
5. FastCAM Nest Sotware
Piranti lunak nambahake garis-aotumaks ctting nesting anc bridge-koneksi terus-terusan, kanggo nambah cnc pemotongan
efisiensi lan nylametake plate baja.

Pilihan sumber plasma
China Famous Brand: HUAYUANUSA Brand Hypertherm Jerman Brand utawa merek liyane

ngatur

Packaging & Shipping


1.) Pcackaging

Packaging
Ukuran1520 (L) * 2740 (W) * 1195 (H)
Bobot3000 KGS
Rincian Pembungkus
Paket normal kothak kayu (Ukuran: L * W * H). Yen ngekspor menyang negara-negara Eropah, kothak kayu bakal dikocok. Yen wadhuk banget tigher, kita bakal nggunakake film pe kanggo packing utawa dikemas miturut permintaan khusus pelanggan.

2) Shipping
Kita kerjo bareng karo perusahaan kapal gedhe sing pengalaman ing transportasi laut bakal njamin keamanan mesin sampeyan. Kita uga nyedhiyani transportasi sepur, utamane kanggo Rusia, Ukraina lan negara daratan liyane.

FAQ


1. Training and Use?
Kita bakal nyediakake manual lan instalasi operasional Inggris. Pelanggan disambut kanthi apik kanggo ngunjungi pabrik kanggo latihan gratis. Kita uga ngirim insinyur menyang negara customer kanggo nyedhiyakake latihan.

2. Penjaminan & Layanan Sawise-jual?
Kita nyuplai garansi siji taun sajrone nggunakake teknis lan dukungan teknis seumur hidup.