cnc plasma murah kanggo mesin bagean kanggo logam

Alibaba China Sheet Metal plates Plasma cnc plasma pemotong 1325 untuk stainless steel

Deskripsi Produk


Heavy Duty Sheet Metal CNC Plasma Cutting Machine Fitur:

1. Beam kanthi desain struktural cahya, struktur nduweni rigiditas sing apik, bobot cahya, inertia latihan lan biaya sing murah.

2. Struktur tipe gantri, sumbu dual sinkronik sinkronik Y lan sumbu XYZ karo rel melingkar (pandhuan linear tipe formula pilihan), transmisi mantep, lan akurasi dhuwur.

3. Kanggo iklan lampu padat, alur panel logam lan plat ngisor tembung kanggo nglereni, ngukur akurasi indikator apik. Yen dilengkapi karo daya plasma US kasedhiya bisa tekan mesin pemotong laser murah.

4. Lan piranti iklan liyane (mesin pambentuk vakum, mesin pemotong gulungan) kanggo mbentuk pipa pangolahan tembung iklan, rampung ngatasi cara tradisional proses manual. Ngapikake efisiensi kaping pirang-pirang.

5. Kacepetan pamotongan, akurasi dhuwur lan biaya kurang.

6. Konfigurasi sistem CNC dhuwur, busur otomatis, kinerja stabil, tingkat sukses 99% busur.

7. Ndhukung piranti lunak Wentai, Beihang Haier, ARTCAM, Type3 kayata pathokan kode G standar sing digawe uga bisa dibaca dening piranti lunak konversi lunak kayata format AUTOCAD sing digawe DXF. U disk kontrol file sistem pangolahan file, gampang operate.

8. Plasma panci sumber lan ndhukung kabeh merek misuwur, sawetara paten nasional dening manufaktur.

Aplikasi mesin pemotong cnc plasma murah kanggo bagian logam

Mesin iki bisa nyirep baja ringan kanthi nyukur geni, lan nyuworo baja karbon dhuwur, stainless steel,

aluminium, tembaga lan logam non-ferrous kanthi pemotongan Plasma; bisa diatur kaya sing dibutuhake., saengga wis digunakake ing industri kayata machinery, automobile, shipbuilding, petro-kimia, industri perang, metalurgi, aerospace, boiler lan tekanan, lokomotif dll.

Sawise Layanan:

1. Mesin kabeh we offer siji taun njamin wektu gratis, tanpa ganti bahan habis pakai lan man-digawe kesalahan Heavy Duty Sheet Logam Harga paling apik Stainless steel cnc plasma mesin pemotong

2. CD manual lan video sing nganggo basa Inggris kanggo mesin nganggo lan njaga

3. Piranti lunak Inggris saya bisa nindakake kabeh jinis pangenalan pola, upgrade piranti lunak lan nganyari gratis

4. Sampeyan iku kita CARE ABOUT! Kita tansah nyedhiyani sampeyan layanan paling apik ora masalah kapan lan ing ngendi

Dhaftar komponen utama


Ora Ana

Item

Jumlah

Unit

Keterangan

1Utama motor1

Pemotongan plasma
2Mode nyopir opsional 

http://panasonic.cn/

Japan Panasonic servo
3Pengurang cepet2

Reducer kecepatan mekanikal
4Sistem kontrol1

http://www.starfcnc.com/

Starf CNC, Beijing
5Rak trafi2

http://www.hiwin.tw/

panuntun linear segi empat

Taiwan Hiwin

6

Trek longitudinal

2

Orbit lingkaran 25mm Precision
7Transmisi horisontal1

http://www.hiwin.tw/

 

rak peralatan
8vertikal transmisi2

http://www.hiwin.tw/

 

rak peralatan
9mandeg blok2

Batas mekanik & watesan Elektronik
10Debu perawatan1

penggemar aliran aksial
11dhuwur-ngatur piranti1

http://www.starfcnc.com/

Starf CNC, Beijing
12FASTCAM1

Expert Edition FASTCAM
13Pilihan generator1

http://www.hypertherm.com/

USA Hypertherm
14Piranti listrik 

www.schneider-electric.com

Schneider-Electric

Gambar rinci


Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Jiangsu, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 380V 220V Opsional
Rated Daya: 7.5kw
Ukuran (L * W * H): 3880 * 2150 * 2000mm
Bobot: 5000KG
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 2 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng produk: Sheet Metal CNC Plasma Cutting Machine
Keyword: 3m Sheet Metal CNC Plasma Cutting Machine
Aplikasi: mesin pemotong cnc plasma murah
Werna: Customizable
Fungsi: Sheet Metal CNC Plasma Cutting Machine
Jeneng: Mesin pemotong plasma cnc stainless
Tipe: Multi functional
Dianggo: Ngepek Produk Logam
Bahan: Baja Karbon
Model: 60-500ton