murah potongan harga murah pemotongan cnc plasma portable dan pemotongan api mesin cnc plasma portable

cina pemasok cepat kecepatan portable cnc plasma mesin pemotong china (2)

Tampilan mesin gantry portabel sangat indah, Sangat mudah dipasang dan operate. Dhuwur rega CNC gantry cutting machine yaiku prodhuk upgrade saka mesin portabel cilik.

Manufaktur mesin pemotong CNC 20 tahun;
9 taun supplier Alibaba; 5000 + pelanggan pilihan;
> Tim R & D kita dhewe, disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan;
> Brand terkenal China, pengiriman cepet, harga murah;
> Total sistem manajemen mutu.

Deskripsi Produk


Pandhuan:

1, Flame cutting: Cocog kanggo pemotongan baja karbon luwih gedhé saka 20mm;

2, Pemotongan plasma: Biaya pemotongan plasma 1/3 ~ 1/2 pemotongan nyala; Supaya plasma cocok kanggo pemotongan baja karbon 20mm;
3, bahan baja tahan karat, aluminium utawa galvanis sing cocok kanggo pemotongan plasma.

Komponen Mekanikal
Gambaran
Lebar horisontal
3m
Lebar pemotongan efektif
2.5m
Length rail longitudinal
5m
Dawa pemotongan sing efektif
4m
CNC Cutting torch
nyala, plasma, semangat & plasma
Lampu suluh Oxy-fuel CNC
Wuhan lansun
Auto-ignitiondevice
Wuhan lansun
Kontrol dhuwur obor
Kontrol dhuwur otomatis
Sumber plasma
China merek LGK100A LGK120A utawa merek Amerika Serikat.
Obor pemotongan plasma CNC
Miturut sumber listrik plasma
Kacepetan pamotongan plasma
50-6500mm / min
Ketebalan oxy-fuel
5-120mm
Kacepetan potong oxy-fuel
50-3500mm / min
Cutting obor angkat jarak
120mm
Mode Drive
Sisi sisih tunggal
Antarmuka
7 inch Warna sejati Tampilan nganggo basa Spanyol
Sistem kontrol CNC
Beijing Start control system
Piranti lunak pemrograman lan nestling
Fastcam
Nyopir motor
Stepper Motor

Fitur utama


Struktur gantungan, lebar lebar pemotongan: lebar lebar horizontal adalah 3M, lebar pemotongan efektif 2,5 meter, panjang longitudinal 5 meter, panjang pemotongan efektif 4m.

2. Beam salib karo penyangga oblique lan support distal, kaku apik, presisi tinggi. Pemasangan langsung penyisipan, iku portabel lan trep kanggo pindhah.

3. Sampeyan bisa ngonfigurasi minangka nglereni senter, pemotongan plasma utawa nyala lan fungsi dual plasma.

4. pamotongan nyala punika ignition otomatis, pemotongan plasma nyetel dhuwur kanthi otomatis dening tekanan busur.

5. Sawise disassembling, kabeh mesin mung loro paket, Gampang kanggo transportasi lan panyimpenan.

6. Nyedhiyakake video rinci instalasi, operasi lan pangopènan mesin.

Gambar rinci


CNC System

> High-reliability, Ngalangi sistem saka distorsi plasma sing kuat lan serangan kilat etc;

> Cina lan Inggris, Rusia, Spanyol, luwih saka 10 basa bisa gampang gampang;
> Adopt USB disk kanggo maca / nulis program kanggo nganyarke software.

Fitur utama

modus pamotongan: plasma lan semangat
Flame cutting cutting: 6-120mm
Ketebalan plasma motong: miturut generator plasma.

Mesin Parts: Guide rail

Gerbang panuntun baja, luwih stabil kanggo mesin mlaku.

Pemegang plasma lan controller dhuwur

Plasma kanthi controller dhuwur tegak arc

nggoleki sampel


Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V / 415V
Ukuran (L * W * H): 3000 * 5000
Bobot: 200kgs
Sertifikasi: CE, ISO
Warranty: 1 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
bahan pangolahan: stainless, baja karbon, aluminium, piring logam apa wae
Gaya: kantilever, mini, cilik, portabel, mikro, entheng
CNC Controller: peking Start
Mode Drive: Single drive sisih
Mode pamotongan: plasma lan nyala, nyala, plasma
Gas pemotongan: oxy, gas, oksigen, udara, asetilena, propana
Plasma daya: LGK100, LGK120, LGK200
Piranti lunak lukisan: Auto CAD
Transimission: USB