china cnc plamsa stainless steel pipe cutting machine

China Huayuan 100A Plasma Cutting CNC Machine 10mm Plate Metal

Fitur mesin pemotong


Kacepetan cepet, presisi tinggi lan biaya sing murah.
2.With tegese lan cukup struktur, mesin gampang operate lan awet kanggo nggunakake.
3. Cacah irisan tipis lan tidily lan bisa nyegah pangolahan liyane.
4. Sistem CNC dhuwur diatur, otomatis busur-striking lan stabil kinerja.
5.Kanthi nganggo piranti iklan liyane, padha mbentuk baris produksi iklan sing ngatasi masalah masalah mode manual tradisional.
6. Nganggo komputer lan dhukungan G kode lan file piranti lunak Uncannest (specilized in cutting metal material) (software Fastcam opsional)
7.It can cut plate metal advertising letter lighting and letter profile suling with high precision precision. (USA power is optional)
8. Mulai sistem kontrol lan Mulai piranti THC

Parameter mesin


Model NO.JIAXIN1325 plasma cutting machine
Material sing ditrapakeBesi, Lembar Aluminium, Galvanized Sheets, Titanium Piring, Stainless Steel
Wilayah Kerja1300 * 2500mm / 1500 * 3000mm
Cutting Thickness(60A) ≤ 6mm (120A) ≤10mm (200A) ≤15mm
Maks. kacepetan≤8000mm / min
kacepetan sing digunakake≤50000m / min
Gross Power8.5KW
Voltase Kerja3 Fase, 380V / 50Hz
Sistem OperasiUSB Interface

Industri sing dituju


Mesin iki digunakake kanthi gedhe kanggo bahan logam potong, lan bisa nempel plate piringan iklan 3D
lampu surat swara lan profil profil suling kanthi presisi nglereni dhuwur.

Komponen mesin pemotong


A: Déwan mesin utama kalebu: rak, balok, bagéan sing obah, bagian pipa, rak garis geser transversal, bagian transmisi vertikal lan transversal lan sateruse.
B: Pemasangan rel kalebu: 6 pasang rel utama lan asisten aksesoris, 2 meter saben pasangan.
C: Plamsa obor utawa lampu obor
D: Déwa kontrol listrik kalebu: kabinèt listrik, motor lan longitudinal lan transversal lan aksesoris E: Déferènsi gas kalebu: pipa umum kanggo telung cara gas pasokan listrik, valvepressure gaugetemper, nyegah peralatan, lan sateruse.
F: Pengaturan tinggi: Kontrol Tinggi Obor (bisa nyeret materi tinggi).

Jaminan & Layanan Sawise Sales


1. Dua taun garansi kualitas kanggo mesin lan layanan online saben dinten, gratis technical support.
2.Free latihan kanggo njamin sampeyan bisa operate mesin bener, Insinyur kita kasedhiya kanggo mesin machinery jaban rangkah, yen perlu
3.Kita bakal nyedhiyakake bagean sing bisa dianggo ing rega agensi nalika sampeyan kudu panggantos.
4.Machine wis diatur sadurunge pengiriman

Dhasar Info


Cutting Thickness: 1-50mm
Cutting Speed: 10, 000
Tegangan: AC380V
Gas: Acetylene
Struktur Mesin: Saluran Baja Saluran Kanal, Serrat
Rated daya: 3000W
Warranty: 2 Taun
Sistem Operasi: USB Antarmuka
Plasma Power: 60A, 120A, 200A
Wilayah Kerja: 1300 * 2500mm
Tekanan Gas: 0.4-0.8MPa kanggo Plasma Normal
Sistem Driving: Motor lan Driver
Mesin Warranty: 18 Sasi
Transfer File: USB
Trademark: Dwin
Paket Transportasi: Kotak Plywood, Bebas Fumigation
Spesifikasi: Ukuran mesin bisa disesuaikan
Asal: Kota Jinan, China

,