china panas pemotong mesin pemotong plasma

CE iso sertifikasi lan kondisi anyar mesin pemotong plasma kanggo sheet logam

Fitur mesin pemotongan plasma


1. Rak wis dilas, padhet lan cukup, sederhana lan tahan lama.

2. Mesin pemotong plasma Plancongan Y nggunaake motif ganda karo pembalap ganda. XYZ axis round raill, ngoper lancar, kanthi akurasi dhuwur. (Option: squar raill)

3. Riset independen sistem pendinginan banyu kanggo mesthekake yen bahan kerlip deformasi saka incision.

4. Konfigurasi dhuwur. Otomatis THC / ARC, kinerja stabil, tingkat keberhasilan arc 99% utawa luwih.

5. Ndhukung piranti lunak Fastcam kayata pathokan standar G kode file sing digawe uga bisa dibaca dening piranti lunak konversi lunak kayata format AUTOCAD sing digawe DXF.

6.U disk kontrol file sistem kontrol file, gampang operate

Parameter


Wilayah Kerja1300x2500mm / 1500 * 3000mm / 2000x3000mm
Material digunakakeWesi, baja, aluminium, sheets, lembaran galvanis, piring titanium
Motong kekandelan0,5-40mm
Kacepetan nglereni0-8000mm / min
Sistem kontrolBeijing Start control system (Kontrol anyar)
Piranti lunak kontrolFastcam
Sistem driveStepper / Servo
Tegangan input220V / 380V - 50HZ
Daya plasma63A (100/120/160 / 200A kanggo pilihan)
Transfer fileAntarmuka USB
BusakBusur busur mbanting
Format fileG-code
Sumber plasma Huayuan utawa Hypertherm (gumantung ing sampeyan)

Aplikasi lan Sample


CNC Plasma Cutting Machine yaiku alat pemotong efisiensi otomatis lan dhuwur. CNC Plasma Cutting Machine iki akeh digunakake ing kabeh jinis bahan karbon, nglereni bahan baja entheng lan logam tipis logam sheet sheet nglereni.

Paket lan Shipping


1. Wektu mimpin: Ing 7-12 dina sawise nampa pembayaran.

2. Packing: Kabeh mesin dikemas karo bungkus plastik standar lan kasus kayu lapis njaba.

Paket utama bakal mbantu ngresiki kabeh bagean cilik ing paket kasebut. Lan kayu lapis cukup mantep kanggo nglindhungi mesin cnc nalika pengiriman.

Layanan sawise-sales


1. Garansi 2 taun kanggo mesin utama (Wong rusak diwajibake).
2. Ndhukung teknis lengkap kanthi e-mail, telpon lan video
3. Penyelenggaraan lan nyisakke bagean soko urip.
4. Desain desain gratis minangka pelanggan dibutuhake.
5. Instalasi lan operasi gratis kanggo staf.

FAQ


Q1 Kanggo nawakake mesin sing paling cocok, piye carane aku kudu?

1) Apa bahan sing dipotong?

2) apa logam tebal sing dipotong?

3). Apa ukuran mesin sampeyan perlu? wilayah standar kita digunakake 1200x1200 / 1300x2500 / 1500x3000,2000x3000,2000mm

Q2.Yen kita ora ngerti carane nggunakake mesin, sampeyan bisa mulang kita? Ya, kita bakal, yen sampeyan teka ing China, kita bakal offer latihan gratis nganti sampeyan bisa nggunakake mesin kanthi bebas. Lan yen sampeyan sibuk, kita bakal duwe insinyur khusus kanggo negara sampeyan, nanging sampeyan kudu mbayar biaya, kaya tiket lan hotel lan meal.

Dhasar Info


XY Drive System: Rack and Pinion Drive, Hiwin Linear Rails
Z Drive System: Ball Screw, Hiwin Linear Rails
Mode Drive: Stepper utawa Servo
Voltage Working: AC380V / 50Hz
Akurasi Posisi: 0,03 / 300mm
Cara Nyambung: USB Antarmuka
Sumber Daya Plasma: Hypertherm, Huayuan
Cutting Thickness: 1-50 mm
Tabel Plasma: Tabel Tabel Knief
Sistem Kontrol: Sistem Kontrol Mulai
Trademark: JIAXIN
Paket Transportasi: Paket Plywood
Spesifikasi: gumantung jenis plasma
Asal: Kota Jinan
Kode HS: 8456901000

,