mesin pemotong cnc gantry kanggo pemotongan logam

Plastik Cutting Machine Portable Small Gantry CNC from China

 Konfigurasi


1. Mekanik Part

(1) Beam / Track Cross: Ngadopsi struktur welding tabung cilik, bobot cahya, kaku lan Anti deformasi

(2) Pandhuan pandhuan transversal: Ngadopsi baja bantalan wesi dhuwur, diameteripun 20 mm.

(3) Rol guide longitudinal: Ngadopsi baja rel berkualitas 24KG, miturut finishing katup.

(4) Obor munggah lan mudhun: Ngadopsi sekrup bola, liwat jinis munggah lan mudhun struktur.

(5) Transversal drive: Adopt rack & pinion, transmission clearance zero. Drive motor yaiku Panasonic AC servo motor, model MHMD042G1U,

daya N = 400W, kecepatan rotasi n = 3000r / min. Model Reducer: VRSFS-10B-400-RV (60), i = 10.

(6) Longitudinal drive: Adopt rack & pinion, transmission clearance zero. Drive motor yaiku motor servo Panasonic AC, model HF-KN43J-S100,

daya N = 400W, kecepatan rotasi n = 3000r / min. Model Reducer: VRSFS-10B-400-RV (60), i = 10.

2. Gas Tube Part


(1) Pipa gas: digawe ing Korea.

(2) Katup magnet: AC24V / DC24V

(3) Transversal wiring: Torch nganggo ranté plastik tarik industri

(4) Kabel longitudinal: Ngadopsi chain drag earthing utawa hanging pulley

III. Sistem CNC: STARFIRE

Fitur:


1. Praktis oxy-fuel / plasma cutting tech. Ing pamotongan plasma, bisa ngatasi kontrol kacepetan sudut lan kontrol THC kanthi otomatis.

2. Reliable design, anti-gangguan plasma, proteksi kilat, anti-surge.

3. Kerf fungsi ganti rugi, nyoba yen rugi ing program cukup lan laporan kanggo pangguna milih.

4. Break point pemulihan, otomatis daya mati titik Recovery, breakpoints otomatis memori.

5. Pilih poin pilih utawa pierce pilih fungsi.

6. Ngadopsi fungsi perawatan garis cilik khusus, digunakake ing proses logam, iklan lan industri wesi.

7. Kompatibel karo piranti lunak paling program kayata IBE, FastCAM, lan liya-liyane.

8. Basa operaiton inggris, tampilan gambar dinamis, amplifikasi kaping wolu, pelacakan otomatis kanggo titik obah.

9. Ngirim file USB lan piranti lunak ngupdate.

Tech Data


n Processor: ARM7 tingkat industri.

n Tampilan: 10,4 inci warni LCD;

n Input / output: Penyetelan sistem 16 Isol isolasi foto lan 14 Isol isolasi foto.

n Axis: papat.

n Kecepatan cepet: <24m / min.

n pulsa equivalency: Fleksibel nyetel, opsional numerator gear numerator lan numerator (1 - 65535).

n Memory: ukuran memori gedhe 32M - 64M, ora matesi program nglereni.

8. suhu kerja: 0 ° C - + 40 ° C, suhu simpan: -40 ° C-- + 60 ° C

IV. Software program: FASTCAM Professional Edition

Iki minangka sistem otomatis kanthi tingkat otomatisasi sing dhuwur lan fokus kanggo nyimpen wektu, piring lan tindikan.

Solusi ideal kanggo mesin siklus tugas dhuwur ing ngendi pangguna bisa njaluk limang karya sing beda karo macem-macem bagean kanggo ketebalan.

• Otomatis 'EVERYTHING': Alat pathing, Pierce, Sequencing, Nesting, Cutlist;

• Multi-job, Multi-part, Multi-plate mixed & Remant Nesting;

• Peningkatan asil panen lan teknologi pemotongan pinter sing kalebu pemotongan umum lan 4 jinis bridging (kanggo macem-macem industri) ..

• Aborsi dramatis ing pierce.

• Ngurangi 50% wektu pemrograman kanthi pathing alat otomatis.

• Fitur massal kanggo ngimpor, ngedit, ngekspor, ngowahi, ngowahi, ngowahi.

V. Plasma Sumber Daya: (Detail minangka ditempelake / Sumber Daya)

VI. Pedagang bakal nyedhiyani:

1. Gambar dasar instalasi;

2. Gambar saka garis lan bracket;

3. Lukisan meja karya semi-kering;

4. Gambar saka bar pengumpul udara.

VII. Pembeli nyiyapake:

1. Papan kamar: 6 × 16 (meter persegi)

2. Liyane:

1. Tata instalasi baja konkrit utawa H-beam ing ngisor papan pamandu ril; (drawing drawing reference seller)

2.Suspending garis nggunakake I wesi Beam lan pigura (drawing reference sumber bakul)

3. Tabel baja; (drawing drawing reference seller)

4. Busbar aliran gas tekanan tinggi kanggo tangki bahan bakar lan kompresor udara;

5. Komputer kantor kanggo program (WindowsXP, liwat perangkat lunak gambar AutoCAD2002 lan U disk.)

6. Crane kanggo instalasi mesin, alat welding lan bahan konsumsi, siji teknisi welding, siji ironsmith.

7. Komisioning lan materi inspeksi.

8. Kabel pembangkit listrik kabel bumi.

Data tech utama


Jeneng

CNC Cutting Machine Honeybee Eco-series Gantry CNC
ModelHBST-3000 * 6000 * 1C + 1A
StrukturGantry, dual drive
Jangkah trek & Rute ril3000 × 6000mm
Ukuran potong sing efektif2400 × 4500mm
Transmisi

Longitudinal and Transversal main troli: rack & pinion

 Trowongan budak transversal: sabuk baja

Transmisi tabungTransveral: Chain drag chain plastric;

Longitudinal: Hanging pulleys utawa earthing drag chain

Motong kekandelanOxy-bahan bakar 6-150 mm;

Plasma: gumantung marang kapasitas plasma;

Torch No2
Kontrol tinggi oborBermotor
Sistem servoSistem servo AC
Sistem CNCHBCNC
Kisaran regulasi cepet0--12 m / min
Penggilingan bahan bakarOxy-bahan bakar: Oksigen + Asetilena / Propane

Plasma: Gumantung marang sumber daya plasma sing mbutuhake

Pangiriman fileUSB
AkurasiMesin lengkap: persetujuan karo standar JB / T5102-1999,

Ukuran akurasi lan mutu ukuran: akurasi karo standar JB / T10045.3-1999, nasional

standar A lan aku