harga plasma mesin pemotongan cnc

China Huayuan 100A Plasma Cutting CNC Machine 10mm Plate Metal

Aplikasi


Pengolahan pigura njaba saka produk elektromekanik, pratandha iklan, hiasan, seni besi, manufaktur kendaraan, bangunan kapal, peralatan listrik, bahan piring logam lan industri liyane.

Spesifikasi


Supplier daya plasma 100A

START system

Pandhuan ril alur linier

FASTCAM software

Standar CE

Transmisi roda gigi

Parameter teknis


Parameter ModelMesin pemotong plasma industri
ModelBCAMCNC-1325BCAMCNC-1530BCAMCNC-2040
Ukuran kerja1300 * 2500mm1500 * 3000mm2000 * 4000mm
Telung sumbu Ngulangake akurasi posisi± 0,05mm
Precision proses± 0.35mm
Sistem transmisiX, Y Taiwan Hiwin presisi tinggi, nada résolusi ningkat garis panduan + rak

Z kontrol kendhali busur

Maks. kacepetan nglereni15000mm / menit
Tegangan kerjaAC220 / 60HZ
Sistem kontrolSistem pemotongan plasma START Beijing

Standar dhuwur arsip tegangan piranti

Dhukungan piranti lunakFASTCAM, AutoCAD,
Format pandhuanG kode
Sistem driveMotor stepper (Optional Taiwan AC servo motor)
 

Daya plasma

Huayuan 60A-200A

Diimpor US Powermax 60A-200A

Kemampuan ngupil dayaHuayuan domestik 0.5-25mm

Seri Powermax US 0.5-30mm

Tekanan kerja0.65-0.7Mpa

Packaging:


1. Standar kayu lapis, kekuatan tekan lan kualitas bantalan luwih apik.

2. Papan Papan iku dicithak, struktur lemah apik, luwih apik ing leakproofness lan anti banyu.

3. nalika ngimpor, kasus plywood karo fumigation-free, prosedur prasaja.

4. Detil Pengiriman: ing 15-20 dina sawise nampa pembayaran

Waranty wektu lan sawise ngedol servivce:


1.Kanthi proses produksi, para teknisi teknis profesional mriksa proses kanggo njamin kualitas produk

2. Saben mesin kudu diuji sadurunge dikirim sajrone 8 jam, kabeh mau pancen berkualitas.

3. 2 taun njamin kabeh mesin.

4. Bagian utama (ora kalebu bahan habis pakaryan) bakal diganti kanthi gratis yen ana masalah nalika periode garansi.

5. Kita bakal nyedhiyakake bagean sing bisa digunakake ing rega agensi nalika sampeyan kudu panggantos.

6. Staf kita bisa dikirim menyang perusahaan sampeyan kanggo nginstal utawa nyetel yen perlu.

Carane milih mesin cnc sing apik?


1) Mesin quality.If sampeyan rencana kanggo milih mesin supaya mirah, Mungkin kualitas apik.And sampeyan kudu order machine liyane sawise sampeyan nggunakake kanggo periode.Kidhangan iki bakal duwe efek ala ing producing.So kualitas saka mesin iku faktor paling penting kanggo milih mesin cnc.

2) Masa depan sing luwih akeh, layanan aftersale uga penting banget. Layanan apik aftersales nggambarake gambar perusahaan .Sawise sampeyan nggunakake mesin lan nemokake sawetara masalah mesin,

sing apik sawise-sales bisa ngatasi kanthi efektif lan nglindhungi hak-hak konsumen '.
3) Ketiga dukungan dhukungan teknis. Amarga beda wektu, ana masalah gedhe kanggo komunikasi karo bakul. Yen sampeyan mbutuhake pitulungan, mesthine wektu turu kanggo para penjual. Dadi informasi lan layanan kontak kanthi efektif uga migunani kanggo sampeyan. Penjual liyane ora bisa nindakake iki, nanging perusahaan kita bisa nyedhiyakake layanan 24 dina, kita bisa menyang panggonan sampeyan kanggo mbantu sampeyan ngatasi masalah yen perlu.

4) Perusahaan pungkasan iku perusahaan. Kanggo mesthine gambar, perusahaan sing duwe reputasi apik biasane bisa ngasilake mesin sing apik .Uga kita perusahaan, kita spesialis ing mesin CNC luwih saka 10 taun, tim insinyur profesional, peralatan canggih lan layanan sing apik wis entuk kita apik reputasi ing pasar donya.

Yen sampeyan pengin ngerti manawa mesin bisa nggarap materi, monggo katrangan:


1.What bahan sampeyan pengin ngukir utawa motong?
Kanggo macem-macem jinis mesin cnc woodworking digunakake kanggo materi sing beda.
2. Apa ukuran maksimum materi? (Length * width * thickness)
Kanggo nemtokake ukuran mesin sing digunakake (umpamane: BCP1300 * 2500mm)
Sawise sampeyan ngomong babagan iki, aku bisa menehi rekomendasi mesin sing paling cocok lan paling apik kanggo sampeyan. Utawa kita bisa ngatur siji kanggo sampeyan.

Iki pisanan nggunakake mesin iki, gampang kanggo operate?


1. Buku panduan video lan instruksi Inggris dikirim menyang sampeyan kanthi gratis bareng karo cnc router.
2. Kursus latihan gratis ing pabrik kita. Insinyur kasedhiya kanggo njaga jaban rangkah nanging kabeh biaya perlu dibayar dening sisih sampeyan.
3. Dhukungan teknis 24 jam kanthi nelpon, video lan email.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Tegangan: AC220 / 60HZ
Rated Power: 8.5KW
Ukuran (L * W * H): 2000 * 4000mm
Bobot: 1100kg
Sertifikasi: CE
Warranty: 2 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Brand: BCAMCNC
Jeneng: mesin pemotong plasma cnc
Max cutting thickness: 30mm
Sistem kontrol: sistem kontrol sing ora dikepengini
Driver: Leanshine stepper
Motor: Leanshine stepper
Kacepetan pamotongan: 0-8000mm / min
transfer file: antarmuka USB
frekuensi daya: 50HZ
Daya: 8.5kw