cnc metal pipe plate cutting machine new condition

portable-CNC-stainless-steel-and-aluminum-pipe-tube-plasma-cutter207

Gambaran produk


Plastik CNC pipe & plate cutting machine
Mesin kasebut yaiku mesin potong CNC portabel lan pipa mesin sing mbobol, sing cocok kanggo motong garis pemotongan pipa, bisa gawe bukaan, grooving, motong normal, pemotongan bentuk pelana, pemotongan bentuk udang, lan pemotongan kompleks liyane
Bisa dipisahake dadi 2 mesin kanggo panggunaan individu, mesin potong CNC portabel bisa ngowahi sembarang grafik flat sing kompleks.
Gesekan gampang antara logam pipa lan piring
Pipa nyopir mesin tambahan nggunakake sumbu kenceng kanthi cepet, gampang nyetel ketinggian pipa.
Pemotongan plasma bisa dipilih

Rincian teknis


Produk JIAXIN-G3000 portable CNC pipe & plate cutting machine
Model JIAXIN-G3000
Frekuensi sumber daya 50Hz
MesinMesin pemotong CNCpipa ngowahi mesin tambahan
Tegangan inputAC 220VAC 220V
Bobot beban bobot pipaN / A50KGS
Daya sing diarani500-1000W
Efek potongan sing efektif
(Sumbu X)
Pemotongan pipaPlate cutting
Diameter: p100-300mmJembar: 1500mm
Dawa pemotongan sing efektif
(Sumbu Y)
3000mm3000mm
Bisa ditambahake miturut saben pelanggan.
Maks. dawa 5500mm
Kacepetan nglereni 10-2000mm / menit10-3000 mm / menit
Motong kekandelan Pemotongan gas: 5-50mmPemotongan gas: 5-150mm
Pemotongan plasma: (0.5-90mm) Gumantung ing Kapasitas Sumber Plasma
Mode pamotongan pemotongan gas / plasma
Gaya motorlangkah motor
Mode Drivesiji-sisi
Tindak priksa ± 0.5mm / meter
Gas pemotongan Oksigen + Asetilena / Propane
Tekanan gas Oksigen: ≤1Mpa
Bahan bakar: ≤0.1Mpa
Mode kontrol dhuwur oborMotor drive obor dhuwur kontrol
Tampilan layar Layar werna LCD
Perangkat sing dituju fastCAM

FAQ:


Q: Apa sampeyan produsen utawa perusahaan dagang?
A: Kita pabrik karo area tanduran saka 24.000 meter persegi ing Shanghai, lan kita uga wis basis produksi ing Shandong

T: Apa materi sing bisa dipotong mesin?
A: kabeh jinis logam plate, kalebu baja karbon, stainless steel, aluminium, tembaga lan seng.

T: apa wektu timbal utawa wektu pengiriman?
A: 7 dina kerja

Q: apa Garansi?
A: 12 wulan

Q: Carane layanan sawise-sales sampeyan?
A: Bagéan sing bakal dibebasake gratis, dikirim menyang sampeyan karo mesin sing dituku.

Q: Apa ana insinyur luar negeri sing kasedhiya?
A: Insinyur kita bisa nyedhiyakake sampeyan 24 jam online kanthi Skype, utawa ing ponsel, lan bisa pindhah menyang negara sampeyan yen sampeyan perlu.

Dhasar Info


Kawontenan: Anyar
Certificate: Ce / ISO9001 / CCC
Input Tegangan / Frekuensi: 220V / 50Hz
Motor Motor: Langkah Motor
Efektif Cutting Width X Axis: Rincian Teknis
Panjang Cutting Panjang Y Axis: 3000mm
Cutting Speed: 10-3000mm / Min
Gas Cutting Thickness: Gas Cutting 6-100mm
Plasma Cutting Thickness: (0.5-90mm) Gumantung Kapasitas Sumber Plasma
Trademark: JIAXIN
Paket Transportasi: Kayu Plywood
Keterangan: 76x51x43cm
Asal: Shandongi, China
Kode HS: 845690900