Mesin pemotongan cnc plasma

1530 mesin pemotong plasma murah

Aplikasi kanggo industri lan bahan

Kerang kulit mesin lan produk elektronik, pratandha iklan, kerajinan, kebun wesi, pabrik mobil, kapal, aksesoris listrik, piring papan

Karakteristik Fungsi

Kacepetan cepet pamotongan, presisi tinggi lan biaya kurang.
2.With machine structure.the kuat lan cukup gampang operate lan tahan lama kanggo nggunakake.
3. Cacah irisan tipis lan tidily lan bisa nyegah pangolahan liyane.
4.High configurable CNC sysytem, ​​otomatis arc-striking lan stabil kinerja.
5.Kanthi nganggo piranti iklan liyane, padha mbentuk baris produksi iklan sing ngatasi kabeh masalah tradhisi mode manual.
6.It can cut metal plate of advertising letter lighting and letter profiling 3D with precision cutting cutting. (USA power is optional).
7.It ndhukung file router standar G kode sing digawe dening piranti lunak kayata ARTCUT, CAXA, ARTCAM lan TYPE3. Diubah déning piranti lunak tartamtu, uga bisa maca file DXF sing metu saka AUTOCAD, Sistem kontrol, nganggo flash disk U kanggo ngganti file pangolahan

Indeks kinerja


Model Mesin

JIAXIN-1325 Plasma

Wilayah kerja

1300 × 2500mm

Kekuatan proses

0.5-50mm

Plasma saiki

63A, 100A, 120A, 200A

Precision Cutting

± 0.5mm

Precision orientasi

0.05mm

Kacepetan nglereni

0-8m / min

Kacepetan sing mlaku

0-15m / min

Daya

8.5KW

Tegangan input

380V

Frekuensi daya

50HZ

Mode transfer file

USB (antarmuka)

Nggawe formulir

busur busur

Mesin Plasma Industri Plastik

Aplikasi kanggo industri lan bahan
Iki digunakake kanggo ngethik piring wesi, piring baja, piring aluminium, titanium piring, piring tembaga lan piring logam liyane

Karakteristik Fungsi

Yen mesin nggunakake sumber daya Hypertherm Amerika, sistem kontrol START, lan adjuster tegakan otomatis. Bisa nyirepake logam saka ketebalan 3-50mm.

Bagean pilihan:

Wilayah kerja1300 * 2500mm, 1500 * 3000mm lan modul pelanggan liyane
Daya plasma63A, 100A, 120A, 200A

Layanan Kita


Njamin:

24 wulan kanggo kabeh mesin.

Ing 24 sasi ing panggunaan normal lan pangopènan, yen ana masalah karo mesin, sampeyan bakal entuk bagian sing gratis.

Saka 24 sasi, sampeyan bakal entuk bagean nyisakke ing rega biaya. Sampeyan uga bakal njaluk dukungan teknis lan layanan kabeh umur.

Dhukungan teknis:

1, Dhukungan teknis nganggo telpon, email utawa MSN / Skype sak jam

2, Versi Inggris ramah lan manual CD disk video operasi

3, Engineer kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah

Sawise layanan dodolan:

Mesin normal wis diatur kanthi bener sadurunge ngirim. Sampeyan bakal bisa nggunakake mchines langsung.

Sampeyan bakal bisa njaluk saran latihan gratis menyang mesin kita ing pabrik kita. Sampeyan uga bakal njaluk saran lan konsultasi gratis, dhukungan teknis lan layanan kanthi email / fax / tel lan dukungan teknis seumur hidup.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Rated Power: 8.5KW
Ukuran (L * W * H): 3.54 * 2.10 * 1.28m
Bobot: 1500kg
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 2 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Wilayah kerja: 1500 * 3000mm
Plasma saiki: 63A, 100A, 120A, 200A
Presisi pamotongan: ± 0,5 mm
Rasio resolusi: <0.01mm
Precision orientasi: 0.05mm
Ketepatan posisi pungkuran: <0.01mm
Frekuensi daya: 50HZ
Perangkat lunak sing didhukung: ArtCut, PhotoShop (Output konversi)
Mode transfer file: USB (antarmuka)
Bentuk kerja: busur busur sing ora katon

,