harga mesin pemotongan cnc plasma, mesin plasma 1321 omni

Mesin pemotong cnc murah kanggo bagian logam

Aplikasi:


Pabrik Kapal, Konstruksi Peralatan, Peralatan Angkutan, Industri Aerospace, Bangunan Jembatan, Industri Militer, Tenaga Listrik, Baja Struktural, Kontainer kulkas, Mesin Pertanian, Kabinet listrik Chasis, Produsen Elevator, Mesin Tekstil, Perlengkapan Perlindungan Lingkungan, dll.

Fatures:


1 Welded bed lathe of baja profiled thick wall, luwih solid lan stabil.

2 Rancangan meja bobot sing cukup, plat baja ketebalan 10 mm sing ditetepake ing meja pelindhung sing dilapisi karo paketan mawa paku. Piring-piring baja ora bakal rusak sanajan ana ing lengene. Bentenane level kabeh platform dek ganda tetep ing 0-1.5mm.

3 Bahan canggih sing disiplin. Kabeh bagean karya rampung lan pecahan nyebar menyang loro-lorone trowongan kanggo koleksi sing aman lan trep.

4 Stepper motor, akurasi dhuwur Helical rack lan transmission pinion. Kurang gangguan, gerakan koordinat stabil lan akurat

5 Sistem kontrol wiwitan digawe ing usaha patungan Sino-US lan ngrancang Software Fastcam kanthi fungsi nyimpen materi otomatis.

6 Self-adjusting (Torch Height Controller) kanggo milih jarak sing paling apik antarane head plasma lan work piece kanthi otomatis kanggo njamin akurasi pemotongan.

7 Pilihan paling apik kanggo kabeh jinis material kekandelan lan lembaran heterotipik.

X, Y area kerja

1300 * 2500mm

Sistem pengemudi

Hiwin Square Guide Ril lan Bearings, Helical Rack and Pinion on X, Y Axis

Motor lan drive

Leadshine servo motor / Jepang Yaskawa servo motor kanggo opsional

Wangun transmisi dokumen

USB Interface

 Formulir Kerja

Untreaking Arc Arc

Tegangan kerja

AC 220 V (380V), 50 HZ (60HZ)

X, Y, Akurasi Potioning Travelling

± 0,02 / 300mm

X, Y, Travelling Repositioning Accuracy

± 0,02mm

Sistem Operasi

Sistem kontrol wiwitan kanthi HC-30 Auto Torch Height Controller

Input sing didhukung

G-code, HPGL, CAD, PLT

Piranti lunak

Piranti lunak Starcam kanggo plasma CNC

Ukuran pengepakan lan Volume pengepakan

3200 * 2000 * 1900 (12 .1 CBM)

Bobot reged

1400KGS

Paket

Free-fumigation case kayu

FAQ


1. Apa jenis gaurentee sing sampeyan offer ing sawetara proffessional saka CNC router?

We offer 12 sasi lengkap bali menyang basis babar pisan ing router lan lan produsen manufaktur babar pisan ing pihak katelu nambah ons. Iki kalebu bagean electrical lan mechanical ing 'panggunaan normal'. Mangga mirsani dhaptar istilah lan kondisi kita.

2. Piye carane ngirim kreteg kayu CNC?

Wong-wong iku sing pertama-tama nggarap kanthi lenga lan dikemas ing peti kayu fumigasi gratis. Biasane, kita ngirim mesin kanthi kapal, kadhangkala, minangka syarat customer, ngirim lewat udara utawa kanthi kereta. Nalika barang teka ing pelabuhan utawa tujuan sampeyan, sampeyan bisa njupuk barang nganggo tagihan sing diwenehake. Utawa sampeyan bisa ngatur agen kargo kanggo ngirim barang menyang lawang sampeyan.

3. Aku pengin ukuran sing ora standar, apa iki bisa?

Pancen, kita ngrancang lan ngasilake kabeh awake dhewe lan nggawe akeh gawean adat.

4. Aku anyar kanggo CNC, carane angel sampeyan mesin kanggo operate?

Kita mbiyantu akeh pemula ing CNC, yen sampeyan duwe kawruh sing cukup babagan komputer lan yen pengin nglampahi wektu sing sethithik sinau, iku ora apik. Cukup asring nalika kita ngedol mesin kita ngirim metu manual sadurunge mesin siap kanggo customer kanggo maca ahead.

5. Apa mesin teka karo piranti lunak?
Ya, kita nyedhiyakake Type3, piranti lunak ArtCAM karo mesin, supaya luwih gampang kanggo sampeyan operate mesin.

6. Apa sampeyan nggawe mesin kanggo ngilangi bagean? Apa gampang?
CNC Controller, perangkat lunak kontrol gerakan sing digunakake, didhasarake standar G-codes. G-kode nyedhiyakake kode sumber sing isiné inci lan gerakan sumbu sing bisa diowahi lan dipahami dening wong liya. Paling paket CAM bakal generate G-codes saka gambar sing digawe. Apa sampeyan kudu nggawe program saka lunak CAM.

7. Apa sampeyan menehi latihan babagan produk?
Ya, kita bisa nemtokake teknisi teka ing perusahaan sampeyan kanggo latihan ing sawetara biaya, lan akomodasi, pangan, tiket bakal dikenani biaya.

8. Apa ana mesin ing wilayah aku bisa mirsani?
OMNI duwe mesin ing akeh negara, yen ana mesin kita ing negara sampeyan, kita bisa ngubungi customer kanggo ngatur kunjungan kanggo sampeyan.
Kenapa sampeyan kudu ngubungake CNC

Pengrajin profesional bisa nyiptakake produk kanthi kualitas dhuwur kanthi nggunakake piranti tangan kayata gergaji bunder, router tangan, lan peretas. Nanging, produksi manual banget intensif buruh lan rawan kanggo kasalahan kanggo akeh aplikasi bisnis modern. Pengendali Numerik Kontrol Komputer (CNC) bisa kanthi otomatis ngebor, ngukir, numpuk, lan ngrusak kanthi akurasi lan kecepatan sing luar biasa kanggo nambah produktivitas tanpa ngorbanake kualitas.
Nalika pengoperasian CNC lawas dioperasake nggunakake tape punch, router CNC modern nggunakake komputer kanggo ngomong sistem kontrol lan motor carane adoh pindhah lan apa kanggo Cut. CNC router bisa nguripake bahan industri mentahan kayata kayu utawa aluminium menyang produk rampung adhedhasar desain rinci sing digawe nganggo piranti lunak sing didampingi.
Pinggiran kayu CNC nduweni peran penting ing pasar kayata desain furnitur, manufaktur papan sirkuit, fabrikasi plastik lan umpluk, lan pendidikan. Padha bisa ngidini sampeyan ngrampungake proyek-proyek ing sawetara jam sing digunakake kanggo njupuk sawetara dina.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
CNC utawa Ora: CNC
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: AC380V (220V) / 50HZ (60hz)
Daya (W): 2.2KW
Ukuran (L * W * H): 1300 * 2500 * 200mm
Bobot: 1800KG
Sertifikasi: CE ISO9001
Garansi: 12 Sasi
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Wilayah kerja: 1300 * 2500mm
Sistem kontrol: Sistem wiwitan (Kanthi Control Height Obor)
Aplikasi: bahan baja & logam
Motor: Stepping Motor
Piranti lunak: Perangkat lunak StarCAM
Transmisi: XY-axis: rak

,