mesin pemotong plasma cnc

mesin potong cnc plasma dengan mesin pemotong cnc plasma berputar

Spesifikasi


Cnc Plasma Cutting Machine Plasma Cutter Wesi
1.Working stabilitas
2.Kes efisiensi dhuwur
3.Start sistem kontrol
4. CE, ISO

Parameter utama


Kanggo nemokake kebutuhan pasar. Mesin pamotongan plasma nduweni rong jinis. PCM-Sl00 lan PCM-3100. Loro-lorone mesin kalebu sistem operasi utama lan sistem lunak tartamtu. Sistem kontrol nggunakake komputer industri. Piranti lunak nglereni saka rong jinis. Perangkat lunak pemotongan lembaran universal FASTCAM lan software saluran SMARTCAM spesifik. Spesifikasi iki bisa dideleng ing ngisor iki.

Ora Ana.
Model
Tabel pamotongan (mm)
Kapasitas (mm)
Motong Kacepetan (m / min) Bobot (kg)
Bobot (kg)
Ukuran ukuran (L × W × h)
1600002
PCM-3100
1250 × 3100
0.5-6
10
2500
3800 × 2000 × 1100
1600005
PCM-5000
1530 × 5100
0.5-6
10
3200
7000 × 2200 × 1100

Bagéan utama


A: Sistem Control Machine Utama:
Pigura kasebut minangka konstruksi baja sing dilas, kanthi geter sing dianggep getar kanggo ngurangi stres internal, saengga bingkai apik. Sumbu X adopsi panuntun siklus garis presisi tinggi, sumbu Y adopsi panuntun baris presisi tinggi sing nyuda perlawanan gerak. Sumbu X lan Y dipasang kanthi peralatan presisi sing dhuwur, supaya bisa njamin toleransi sumbu garis ping X sumbu kurang saka 0,05mm lan toleransi vertikal sumbu X lan Y kurang saka 0,05 mm. Sistem operasi industri dianggo ing DOS ing Inggris utawa Cina, sing bisa gampang diganti. Kecepatan kerja maksimum sumbu X lan sumbu Y yaiku 8m / min. Komputer industri nggunakake basa CNC lan bisa diprogram.

B: Mesin Cutting Plasma Sistem Kontrol Utama:
Nyopir & nransfer sistem.
Sistem plasma kasebut dumadi saka rong jinis: PCM-5000 lan PCM-3100. PCM-3100 dilengkapi karo servomotor MITSUBISHI lan PCM-5000 nganggo motor mlaku-mlaku kanthi kualitas lan kehandalan.
Sistem otomatis panyimpenan dhuwur.
Mesin pemotong PCM-plasma nduweni piranti penyetelan dhuwur mesin. Senapan obor nduweni alat ngambang sing bisa nyetel dhuwur senapan miturut tingkat sheet supaya tetep jarak antarane sheet lan konstanta pistol.
Sistem kontrol udara aman
Nggunakke katup gas stabil kanggo discharge lembaran lan gun ngambang kanggo nggawe gerakan luwih stabil lan dipercaya.
Piranti industri
Sistem mesin pemotong plasma CNC kalebu komputer utama ndhuwur lan sistem kontrol komputer komputer cekap dhuwur. Komputer utami ndhuwur nggunakake DELL LCD lan CPU utalizing Inter Petium III (1GHz); Sistem kontrol komputer industri migunakake sistem servomotor MITSUBISHI karo piranti lunak kontrol industri lan LCD kajelasan sing dhuwur. Kanggo nyambungake, sistem komunikasi canggih lan kompilasi piranti lunak digunakake.

C: Plasma Cutting Software:
Perangkat lunak SMARTCAM dirancang khusus kanggo mesin otomatis pamotongan. Sistem kabeh kalebu SMARTCAM, SMARTMOD lan piranti lunak NCEDIT.
SMARTCAM minangka piranti lunak utama. SMARTCAM bisa program kode pemotongan lan ngatur file kanthi otomatis. SMARTCAM yaiku piranti lunak 2D kanggo nggawe kode pemotongan, sing dirancang khusus kanggo pamrosesan tunggal lan batch processing. Kode NC prodhuksi bisa digunakake ing macem-macem mesin pemotong.
SMARTMOD utamané digunakake kanggo nyetel spesifikasi sistem.
Sampeyan bisa mbusak gambar 3D utawa mbentuk model kanthi otomatis. Miturut kebutuhan pelanggan, piranti lunak bisa nerjemahake gambar 3D menyang gambar 2d. [Kanggo nyuda materi sampah].
NCEDIT bisa nyetel kode NC sing beda saka gambar karya lan simulasi potongan.
Piranti lunak bisa mbukak ing Microsoft Windows 95/98, utawa Windows NT 4.0 ing Basa Cina, Inggris utawa Jepang, sing gampang diganti. Perangkat lunak iki gampang banget kanggo mangerteni lan operate sanajan sampeyan mung ngerti ukuran demacate universal saka ukuran duktus. Ngenali macem-macem permintaan ing HVAC, software modifies] negara dening output G / M code].