pemotong plasma cnc plasma nyala api otomatis, pemotong plasma

220V-CNC-metal-pipe-cutting-machine-for-pipe-intersecting-line-cutting638

Pengenalan Produk


Mesin iki efektif, solusi sing ideal lan dipercaya kanggo dipisahake lan dipisahake kanggo kabeh jenis pipa / pipa logam. Kabeh cutters pipa blades karo potong sing tepat, kothak lan resik, sing nyimpen sembarang karya preparation tambahan ing pasuryan kanggo welding orbit. Sistem deformasi otomatis kanthi otomatis deformasi pipa. Pipa beveled / beveled punika bebas saking burr lan deformasi amargi kualitasipun mirsani bilah. Iku pilihan paling apik kanggo pipa pipa S. S langsung ing katering, farmasi, Semikonduktor Optoelektronika, Biologi, industri kimia, minyak & gas, Perawatan Air, Shipbuilding, Industri Tenaga Listrik, dll. ing wektu sing padha.

Ngganti swiwi kanthi cepet
Cukup sawetara detik kanggo ngrampungake potong karo siji rotasi ing pipo
Desain kompak; Papan cilik.
Proses ngempet kadhemen ora bakal nimbulaké kualitas bahan pipa
Mekanisme clamp-deformation, swip clamp swift
Beveling blade for cutting and beveling pipe simultaneously
Bisa proses material: Baja karbon, baja paduan, stainless steel, meta non-ferrous
Manufaktur plastik lan baja cast
Motor listrik lan pneumatik kanggo drive, jembaré jembaré.

Parameter Teknis


kontrol sumbu3-4-5-6 axies, bevel cutting karo six spindle and six-interlocking
Mode pamotonganplasma utawa nyala
Diameter pipa30-1500mm
Ketebalan motong semangat5-50mm
Ketebalan Plasma1-60 mm (gumantung marang daya plasma)
Dawa pipa6000mm (miturut syarat pangguna)
Tipe pemotongan bajaTabung bunder utawa persegi
Gambar potonganMacem-macem grafis kanthi garis intersecting, bisa uga nganggo bevel
Pipa clamping methodchuck
Sistem kontrolSistem pemotongan garis intersecting
Perangkat sing ditujuSTARTCAM utawa FASTCAM
MotorServo utawa langkah motor
ReducerReducer planet khusus
Kacepetan nglereni≤3000mm / min
Kacepetan translational10-6000mm / min

Tampilake Produk


Rincian produk


Layanan Kita


Layanan sawise-sales

1. Pandhuan pangguna disedhiyakake kanggo mbantu instalasi lan penyesuaian mesin lan mbantu ngatasi masalah sing bisa kedadeyan sok-sok.

2. Mesin bakal diatur seminggu sadurunge pengiriman kanggo mesthekake yen ing kondisi sing sampurna

3. Teknisi sing kasedhiya kanggo nuntun instalasi lan imbuhan ing situs. Layanan iki ing biaya panuku, kalebu gaji teknisi, biaya lelungan, akomodasi, biaya konsultasi dll.

4. Kabeh bagean sing bisa diowahi,

Warranty

1. We offer garansi 24 sasi kanggo Mesin saka tanggal kiriman.

2. Babar ora njaga komponen sing umume digunakake

3. Kita ora bakal tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing disebabake dening nyalahi panggunaan, penanganan sing ora bener, pangopènan sing ora cocog, cilaka sing disengaja utawa kerusakan liyane.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Rated Power: 8.5KW
Ukuran (L * W * H): denpend
Bobot: 2000KG
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 1 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng produk: CNC Pipe Cutting Machine
Warna: Abang / Biru utawa minangka syarat pelanggan
Mode pamotongan: Pemotongan Plasma + Pemutaran Flame
Bahan pemotongan: Tabung Karbon utawa Nonferrous Metal Tube
Sistem kontrol: Sistem Cutting Line Intersecting
Aplikasi: Konstruksi Bangunan / Rekayasa Mekanikal / Shipbuilding
Flame Cutting thickness: 5-50mm
Plasme: Ketebalan panahan: 1-60 mm (gumantung marang daya plasma)
Kecepatan pamotongan: 0-3000mm / min
Revolve Speed: 10-6000mm / min

,