mesin cnc plasma meja etching mesin hitam mesin pemotong

Mesin pemotong bench cnc arc

Pemotongan sheet logam iki populer ing pirang-pirang lapangan kayata merek dagang iklan, karakter iklan, kabinet listrik voltase dhuwur / rendah, bagian mekanisme, peralatan dapur, mobil, mekanik, karya seni logam, pisau, lan sapanunggalane. Sampeyan bisa nyedhiyani macem - macem logam kayata stainless steel, baja karbon, baja paduan, baja spring, aluminium, paduan aluminium, lembaran galvanis, piring kancing, tembaga, perak, emas, titanium lan logam liyane, pipa lan tabung. pangembangan anyar saka tipe laser padat anyar, nduweni area cooling gedhe, kualitas beam sing apik, struktur kompak. Fiber laser amarga jalur optik bisa digulung, ruang jalur optik luwih cilik, ing kasus nggunakake tunggal laser pompa semikonduktor persimpangan inti nglakokake sumber pompa, laser pompa bisa disebarake instalasi, lan nduweni ciri disipasi panas sing apik, ing kerapatan dhuwur ora dhuwur, bisa dipendhem dening udara, lan ing kasus densitas mounting sing luwih dhuwur, mung jumlah cilik sing bisa ditemokake ing banyu kanggo nggoleki persyaratan kanggo cooling, volume kabeh serat laser luwih cilik tinimbang daya keluaran gas sing padha lan sistem laser padat sing padha, bobote luwih entheng.

1. Mesin iki nggunakake struktur gantri bergerak, diimpor sekrup presisi tinggi dan guide linear, transmisi halus, presisi tinggi cnc plasma meja genggam udara sangkar 5mm metal tube pipes pemotong laser.

2.Singetake karo balok sing obah minangka struktur sing dikepengake, roughing after annealing, lan perawatan penuaan geter, bisa mbusak sakabehane stres welding lan machining, rigiditas sing apik, akurasi dhuwur bisa dipertahankan kanggo wektu sing suwe ora deform plasma meja genggam udara sangkar 5mm logam tabung pipa pemotong laser.

3.X, Y, Z kapak diimpor saka Jepang servo motor, presisi tinggi, kecepatan tinggi, torsi tinggi, inertia dhuwur, kinerja stabil lan tahan lama. Mesthekake kacepetan lan akselerasi mesin kasebut kanthi cepet mesin cnc plasma genggam sumbu 5mm logam pipa pemotong laser.

4.Using akeh modul fungsi pemotong laser, kuat, antarmuka mesin manungsa, gampang operate adhedhasar sistem operasi Windows, serat laser mesin potong CNC sistem terintegrasi cnc plasma meja genggam udara genggam 5mm metal tube pipes pemotong laser.

5. Riset lan pengembangan perangkat lunak bersarang pribadi, mesin pemotong CNC untuk mencapai "pemotongan penuh, pemotongan efisien dan memotong tingkat tinggi" core teknologi adalah jaminan pokok penghematan materi efektif, ningkatake efisiensi cnc plasma meja genggam udara genggam 5mm metal tube pipes pemotong laser.

Pemilihan kepala laser serat optik US Lasermech diproduksi kepala pemotong khusus, dan penginderaan kapasitif, induksi presisi tinggi dan responsif, kinerja paling stabil dan handal cnc plasma meja genggam udara genggam 5mm metal tube pipes pemotong laser.

7.Penampilan kontrol presisi elektronik katup proporsional tinggi, kontrol tepat tekanan gas pembantu pembangkit, untuk mencapai hasil pemotongan terbaik Cnc plasma meja genggam udara genggam 5mm metal tube pipes pemotong laser.

Parameter Teknis


Model
JIAXIN3015
JIAXIN4020
JIAXIN6020
Cutting Range
1500 * 3000mm
2000 * 4000mm
2000 * 6000mm
Laser Output Power
500w / 700W / 1000w / 1500w / 2000w / 3000w
Tipe Laser
Serat Laser
Max Moving Speed
70m / min
Max Cutting Speed:
20m / min
Akurasi pamotongan
≤ ± 0,03 mm / 1000mm
Mode Driving
Pindah bola ganda / Duplikasi roda gigi ganda
Sistem Perlindungan
Proteksi tutupan
Tipe Pendinginan
Air Cooling
Piranti lunak
GN Laser Cutting Software, Metal Nesting Software
Format sing didhukung
PLT, DXF, BMP, AI, DST, DWG, lan liya-liyane.

Maks. lapisan lembaran


Model
500W
700W
1000W
Baja ringan
6mm
8mm
10mm
Baja tahan karat
3mm
4mm
6mm
Aluminium
1mm
2mm
3mm
Tembaga
1mm
1.5mm
2mm
Galvanized Sheet
2mm
2.5mm
3mm

Advantage


1. Kualitas dalan sing luweh: Titik laser sing luwih cerah lan efisiensi karya sing dhuwur, kualitas dhuwur.
2. Kacepetan maksimal: kecepatan pamotongan 2-3 kali saka mesin pemotong laser CO2 sing padha.
3. Kaku stabil: diadopsi laser serat impor dunia paling unggul, kinerja stabil, bagian kunci bisa tekan 100.000 jam;
4. Efisiensi tinggi kanggo konversi fotoelektrik: Dibandhingake karo mesin pemotong laser CO2, mesin pemotong serat laser nduweni efisiensi konversi fotoelektrik telung kali.
5. Biaya murah: Ngirit energi lan lindungi lingkungan. Tarif konversi fotoelektrik nganti 25-30%. Kurang konsumsi daya listrik, mung sekitar 20% -30% mesin pemotong laser CO2 tradisional.
6. Kurang pangopènan: transmisi kabel serat ora perlu nggambar lensa, nyimpen biaya pangopènan;
7. Operasi sing gampang: transmisi jalur serat, ora ana penyesuaian path optis.

Layanan Kita


Layanan Pra

1.Kanggo dhukungan gratis.

Kita bakal nyedhiyake laporan testing karo video utawa foto nalika sampeyan njaluk.

2.Kunjungi pabrik kita.

Kita mesthi ngajak pelanggan kanggo ngunjungi pabrik kita, sampeyan bakal

Rincian cepet


Aplikasi: Laser Cutting
Material sing ditrapake: Logam
Tipe Laser: Serat Laser
Area pemotongan: 3000mm * 1500mm
Cutting Speed: 0-40000mm / min
Format Graphic Supported: AI, BMP, DST, DWG, DXF, DXP, LAS, PLT
Kawontenan: Anyar
Cutting Thickness: 0-25mm
CNC or Not: Ya
Mode Pendinginan: Cooling Banyu
Kontrol Perangkat Lunak: NCSTUDIO
Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Sertifikasi: CCC, CE, GS, ISO, SGS, UL
Jeneng produk: Mesin Laser Cutting Laser Serat
Daya laser: 500W / 700W / 750W / 1000W / 1500W
Kata Kunci: 1000w fiber laser cutting machine
Fungsi: Bahan Logam Kayu
Jeneng: Mesin CNC Laser Otomatis
Werna: Abang-ireng
Wilayah kerja: 3000mmX1500mm
Tipe: Fiber Lasr Cutting
Service Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo layanan