ganda drive gantry cnc plasma mesin pemotongan kanggo ngalangi baja padat / H baris produksi beam

Aluminium-Gantry-CNC-Plasma-flame-Cutting-Machine47

Gantry CNC Plasma Cutting Machine for Cutting Solid Steel / H Beam Production Line

Detail Cepet


1. Tegangan: 380V 50/60 Hz 3P utawa minangka reset requirment pelanggan.

2. Cutting Way: Salah sijine gun plasma kanthi siji welding gun bebarengan.

3. Pelanggan bisa milih jumlah torches potong miturut prentah.

4. Wektu kiriman 20 dina

5. Garansi kualitas siji tahun

Gambaran


1. Panuntun horisontal nganakake jalur lurus kanthi presisi sing dhuwur lan lancar.

2. Trek guide vertikal nganggo jalur alir sing abot.

3. Wesi nduweni presisi dhuwur lan kemampuan nyandhang liwat proses penggarapan.

Mesin iki minangka struktur jenis gantri: salib sing diobati kanthi anil kabeh kanggo ngilangi stres

5. Aplikasi lan piranti lunak jacking uga dilengkapi karo FastCAM, InteGNPS etc.

6. Reducer lelungan adopt reducer gear planet presisi Jerman.

7. Sistem kontrol digital uga dilengkapi karo merek misuwur internasional kayata USA Hypertherm, Spanish Fagor, utawa Beijing Startetc. Miturut syarat-syarat pangguna.

Spesifikasi


Rail Span (mm)300040005000600070008000
Efek Cutting Lebar (mm)230032004200520062007100
Motor Drive WaySingle DrivePindho Drive
Ril Panjang (mm)□ Standar 15000 mm □ Persyaratan sampeyan
Torch Quantity□ 2 CNC lan 9 Strip nutul □ Panjenengan requirment
Tebakan Motong (mm)□ Flame 6-350 mm □ Plasma Miturut materi
Jarak cepet (mm / menit)Maksimum 12000 mm / menit
Cutting Speed ​​(mm / min)Max 6000 mm / min (Nyetel potongan materi)
Pilihan:Yen sampeyan duwe gagasan ing Sistem Kontrol lan Sumber Potong,

banjur mung supaya kita ngerti.

Aplikasi


1. Oxy CNC lan Plasma Cutting Machine utamané digunakake kanggo nglereni baris produksi Baja, Stainless, Aluminium, lan H-beam.

Keuntungan Kompetitif


1. Kapabilitas memori sistem CNC, luwih saka 10000 file program;

2. Ndhukung suspending, forward, backward lan speed control;

Fungsi memori kegagalan daya;

4. Antarmuka USB kanggo nransfer file U disk.

5. FASTCAM Nesting software, program maneka wangun komplèks bidang pesawat;

6. Sistem basis data CNC sing dibangun ing sistem, program luwih gampang, efisien;

Opsi


1. Ukuran (L * W * H): ditemtokake dening pelanggan

2. Sertifikasi: CE

3. Garansi: ONE TAHUN

4. Sistem servo: Panasonic Jepang

5. Gear reducer: German NEUGART

Instalasi


1. Alat kasebut bakal di rangkep kanthi lengkap ing wadhah. Dadi gampang kanggo nginstal nganggo gambar kita.

2. Yen sampeyan pengin lawang mesin lawang kanggo instalasi, gunakake kanggo rincian.

3. Kita uga bisa nyedhiyani sampeyan layanan delivery door to door yen kasengsem.