pemotong plasma otomatis kualitas Eropa untuk mesin pemotong plasma cnc

pemotong plasma otomatis Eropa kualitas kanggo tipe baja ringan lan stainless steel

1. Fitur Plasma Cutting Machine:


1). Beam nggunakake desain struktural cahya, kanthi struktur rigiditas sing apik, bobot mati bobot lan inertia gerakan cilik.

2). Struktur gantri, sumbu Y menggunakan sistem dual-driven dual-motor, X, Y, Z sumbu semua menggunakan rel dual-lurus yang membuat

mesin kasebut nyopir lancar kanthi presisi tinggi.

3). Ngarahake ngemot karakteristik 3D dimensi, panel logam lan pemotongan lantai, akurasi bisa tekan

pratondho apik. Dilengkapi karo piranti advertise liyane (mesin blister, mesin engraving), mbentuk

iklan pipa tembung pangolahan.

Luwih ngatasi cara pangolahan manual tradisional. Ngapikake efisiensi kaping pirang-pirang.

4). Tutuk tutuk cilik, tidy, lan nyegah pengolahan sandhangan kapindho.

5). Bisa digunakake kanggo sheet wesi, sheet aluminium, lembaran galvanis, piring baja seratus, piring logam lan sateruse.

6). Kacepetan dhuwur, presisi dhuwur, lan biaya sing murah.

7). Sistem kontrol numerik mbuwang dhuwur, busur sing mencolot otomatis, kinerja stabil.

8). Support Wentai, Astronautics Haire, software ARTCAM, Type3 ngasilake dokumen cara standar G, uga bisa ngganti perangkat lunak kanggo maca perangkat lunak AUTOCAD mrodhuksi dokumen formulir DXF.

2.Parameter


Ora Ana.GambaranJIAXIN1530

(Opsional: LXP1325 / LXP2030 / LXP2040 / LXP1550 / LXP1560 / LXP2050 / LXP2060)

1Nganggo Ukuran1500 * 3000mm

(Opsional: 1300 * 2500/2000 * 3000/2000 * 4000/1500 * 5000 /

1500 * 6000/2000 * 5000/2000 * 6000mm)

2Z Axis Clearance150mm

(200 lan luwih opsional)

3Tipe TabelGigi Lan Baki Banyu
4Sistem TransmisiRack Pinion lan Hiwin Linear Rails Untuk X / Y
5Sistem DrivingStepper Motor And Drivers
6Maks. Cutting Speed12000mm / Min
7Maks. Lelungan Travel20000mm / Min
8Voltase Kerja380V / 3ph
9Plasma GeneratorDinamika Thermal (USA)
10Arc ModeNon-Contact Arc, Arc Press Adjuster
11Output Saiki63/100 / 120A / 200A / 300A
12Maks. Cutting Thickness15mm (25mm, 35mm ......)
13Maks. Pengeboran Ketebangan20mm (32mm, 40mm ......)
14Sistem OperasiStarfire Controller / Start Controller
15Nggawe MaterialSteel, Aluminium, Galvanized Sheet, Titanium Plate, Plat Platinum

3.Application:


Industri iklan:

Iklan pratandha, nggawe logo, produk hiasan, produksi iklan lan

macem-macem bahan logam.

Industri logam:
Kanggo baja, baja karbon, baja tahan karat, baja paduan, baja spring, piring tembaga, piring aluminium,

emas, perak, Titanium lan piring logam lan tabung.

4.Samples:


Warranty sawise-sales:


1). 2 jamin garansi kualitas, mesin karo bagian utama (ora kalebu barang sing bakal ditrapake) bakal diganti kanthi gratis (sawetara bagean bakal dikelola) yen ana masalah nalika periode garansi.

2) Pangopènan prasaja gratis.

3) .Kesain latihan gratis ing pabrik kita.

4) .18 jam on line layanan lan email saben dina, support technical.We bakal takon sampeyan ing 24 jam sawise nampa masalah sampeyan mesin.

5) .Machine wis dites lan disetel sadurunge pengiriman.Kita bakal njupuk foto mesin lan nggawe gambar kerja mesin kanggo sampeyan, sawise njaluk persetujuan sampeyan, banjur kita bakal buku kapal.

6) .Mbutuhake layanan teknis menyang lawang (Kita duwe insinyur profesional kanggo nawarake komputasi mesin lan pemeliharaan mesin) yen pelanggan mbayar biaya tiket.

7) .Yen sampeyan duwe masalah nalika sampeyan nggunakake. Sampeyan perlu teknisi kita kanggo ngadili ngendi masalah iku lan mbantu sampeyan kanggo ngatasi. Kita bisa nyedhiyakake penampil tim lan skype karo cam nganti kabeh masalah panjenengan dipecah.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar, Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Daratan),
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V, 380V
Rated Daya: 7.5kw, 63A (100A / 160A / 200A)
Ukuran (L * W * H): 1500 * 3000mm
Bobot: 1000KG, 1000kg
Sertifikasi: CE ISO, CE ISO
Garansi: 2 Taun, 2 TAHUN
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Interface Komputer: USB
Werna: Minangka syarat
Model: JIAIXN1530