Pabrik Pabrik Potlot Plastik, Alat Pemotong Plastik, Alat Pemotong Api

Tembaga-CNC-Plasma-Cutting-Machine-aluminium-cutting-machine-plasma-cutting-machine-1530758

Aplikasi mesin pemoles api nyala gas


Prodhuk iki minangka operasi lan pangopènan jinis CNC flame & mesin pemotongan sing gampang ditindhes, sing dikhususake kanggo akeh jinis pemotongan lembaran logam. Kanggo nggayuh macem-macem bahan logam dening materi grafis, sawise nglereni permukaan potong ing kahanan normal ora mbutuhake proses ing permukaan. Kanthi tingkat otomatis, gampang dipigunakaké, akurasi dhuwur, reliabilitas dhuwur lan rega sing murah, operasi, pangopènan etc banget prasaja lan wigati banget kanggo panyiapan alat mesin, kapal, kapal tekanan, mesin teknik lan pertambangan, listrik daya, bangunan jembatan lan industri baja.

Fitur mesin cnc gas flame cutting


01) Prasaja lan gampang sinau, lan antarmuka sing trep.

Grafik CAD liwat perangkat lunak konversi kanthi otomatis ngasilake jalur nglereni, kanthi otomatis ngenali babagan nglereni utawa ngethok njaba, kanthi otomatis ngasilake kabel inlet lan outlet sing kanthi otomatis. Pemilihan wajar, ing jero bolongan disenengi. Prioritas potongan potongan individu, sampeyan bisa nggunakake grafis sing ora ditrapake ing motong khusus. Kanggo ngethok jalur, bisa entuk pengurangan sing paling efektif kanggo deformasi termal. Mesin kasebut bisa digarap karo perangkat lunak kaya, Type3, Master CAM, Pore lan Pro nest. Otomatis ganti potongan jahitan, set lengkap bahan, sorting otomatis, lan pemotongan batch sing terus-terusan. Kacepetan otomatis lan kebangkrutan otomatis, identifikasi otomatis titik wiwitan motong, kecepatan kacepetan lancar, presisi nglereni dhuwur.

Iku nganggo cara U-disk eksternal lan eksternal, lan nransfer dokumen kasebut liwat U-disk eksternal menyang U-disk sing dibangun. Sanajan daya dipateni, data ora bakal ilang. Kanggo nyimpen data liwat metode kode kompresi, iki bisa ningkatake kualitas panyimpenan lan nduweni enkripsi acak kanggo njamin keamanan data.

02) Gampang kanggo ngolah lan njaga.

Antarmuka apik, ujung acak cara operasi, keyboard basa Inggris prasaja, lan operasi cepet kanthi cepet. Indikator antarmuka bisa nyedhiyani diagnosis kesalahan.

03) Harga wajar karo kualitas super lan struktur kompak.

Pengaturan wajar kanggo desain hemat ruang, kompak tegap struktur, nggawe mesin luwih lancar kanggo njaga kualitas potong.

04) Ningkatake proses anti-interferensi, maksimum kanggo ngatasi tingkat kegagalan.

Parameter teknis saka gas cnc gas cutting machine


Cutting Speed0-5000mm / min
Cutting Thicknesspemotongan plasma 1,5-30mm
Cut NyalaMode Otomatis 6-200mm.
Cutting Area1000 ~ 1500mm * 1000 ~ 6000mm
Ketepatan Jalurluwih utawa kurang 0.5mm
Ngalih Akurasi0.003125 mm / langkah
Karya Kerja~ 220V / ~ 110V 50HZ 200W
Piranti lunak dhukunganInteGNPS / Artcut6 / Caxa / Auto CAD / Master CAM etc
Operator InterfaceBasa Inggris / Pelanggan
Sistem transferUSB / SD / RS232
Cutting GasAsetilena, propane, methane
Mode Kontrol DhuwurOtomatis
Ukuran Ukuran Layar7.5 inch

Packaging & Shipping


1.Product bakal dikemas ing kasus kayu standar sawise dites
2.Produk bakal dikirim ing 25 dina sawise nampa pembayaran
3. Kita bisa dikirim menyang sampeyan dening DHL / TNT / UPS / EMS / Fedex ... Pls hubungi kita langsung lan kita bakal kapal minangka requirement Panjenengan.

Layanan Kita


1.Warranty: 12 wulan babar pisan kanggo model iki

2.Support :Engineers kasedhiya kanggo layanan jaban rangkah kanggo cooperators kita
3.Inquiry: inquiry panjenengan bakal dijawab 24 jam

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V fase tunggal
Rated daya: 200W
Ukuran (L * W * H): 3650 * 650 * 650mm
Bobot: 150KG
Sertifikasi: CCC
Warranty: 1 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Kinerja: Stabil
Area Pemotongan Efektif (Max): 1500mm * 5500
Cutting Speed: 0-5000mm / min
Piranti lunak dhukungan: InteGNPS / Artcut6 / Caxa / Auto CAD / Master CAM etc
Plasma Cutting Thickness: 1.5-30mm
Flame Cutting Thickness: 6-200mm
Transfer Sistem: USB / SD / RS232
Dhuwur Mode Kontrol: Otomatis
Interface operator: Basa Inggris / basa pelanggan
Cutting Gas: Asetilena, propane, methane

,