pabrik pemotongan plasma pabrik

Mesin pemotong bench cnc arc

Fitur:


1. Beam nggunakake desain struktural cahya, kanthi struktur rigiditas sing apik, lampu mati bobot lan inertia gerakan cilik.

Struktur gantri, sumbu Y yang dipakai dual-driven dual-motor sistem, sumbu XYZ semua menggunakan rel dua lurus yang membuat mesin mengemudi dengan lancar dengan presisi tinggi.

3. Ngarahake ngurangi karakteristik 3 dimensi LED, liwat panel logam lan pemotongan lantai, akurasi bisa tekan indikator sing apik. Yen dilengkapi daya plasma Haibao Amerika Serikat, mesin bisa tekan ambang.

4. Dilengkapi karo peralatan iklan liyane (mesin blister, mesin engraving), mbentuk iklan pipa pangolahan tembung. Luwih ngatasi cara proses manual. Ngapikake efisiensi kaping pirang-pirang.

5. Tutuk amba sing cilik, tidy amd supaya bisa ngolah sandhangan kapindho.
Bisa digunakake kanggo sheet wesi, sheet aluminium, lembaran galvanis, piring baja seratus, piring logam lan sateruse.

6. Sistem kontrol numerik mbuwang busur otomatis sing nyenengake, stabil, stabil.

7. Ndhukung Wentai, Astronautics Haire, software ARTCAM, Type3 mrodhuksi document standar G, uga bisa ngganti software kanggo maca piranti lunak AUTOCAD sing nggawe dokumen bentuk DXF. Sistem kontrol migunakake dokumentasi panggunaan penggilingan U, gampang dioperasikake

Aplikasi:


Mesin pemotong plasma CNC minangka alat pemotong efisiensi otomatis lan dhuwur. Punika digunakake akeh ing kabeh jinis bahan karbon, stainless steel lan sheet logam nonferrous nglereni sheet.

Parameter kinerja


ModelJIAXIN-1325Opsional
Wilayah Kerja (X * Y * Z, mm)1300*2500*100Kustomisasi kasedhiya
Struktur MesinBed baja saluran lathe, meja serrated
Sakabèhé ukuran (mm)2200*3150*1200
Precision (mm)0.07
Ketepatan posisi (mm)0.02
Repeatability (mm)0.02
Idling Speed ​​(mm / min)15.000
Kecepatan Kerja (mm / menit)10.000
Plasma SumberHUA YUAN 60AHUAN YUAN 100A / HYpertherm (45A / 65A85A /)
Maksimum thichness6mm25mm
Sistem DriveMotor StepperServo motor
Voltase KerjaAC380V, 50HZ
Command CodeG Code (* nc. *. Mmg. *. U00, etc), *. Eng
Sistem KontrolDSP kanggo plasmaSTART sistem karo THC
Piranti lunak kompatibel Kompatibel karo sembarang perangkat lunak G ing file kode ing Windoe98 / xp / 7 G Kode

Kabeh bagean mesin bisa nindakake owah-owahan kanggo syarat sampeyan,
kayata motor (motor utawa servo motor), spindle (adhem utawa adhem), inverter (DELTA utawa FULING) lan meja mesin uga bisa
bakal nggawe selaras lan liya-liyane.
Layanan Penjaminan & Sarjana
1.Guarantee kanggo setahun
Dhukungan teknis 2.24 jam kanthi email utawa telpon
3. CD manual lan video sing nganggo basa Inggris kanggo mesin nganggo lan njaga
4 .Providing layanan latihan operasi gratis ing pabrik kita.

FAQ


1) Iki pisanan nggunakake mesin iki, gampang gampang?
Ana video manual utawa guide sing nuduhake cara migunakake mesin.
Yen isih ana pitakonan, kita bisa ngomongake saka telpon utawa skype.
2) Apa sampeyan menehi rekomendasi mesin CNC ROUTER kanggo kula, thanks?
Ya, Supaya bisa menehi mesin router cocok, ucapna babagan lapangan kerja maksimal, bahan
kanggo pangolahan lan kekandelan kanggo bahan ngolah ukiran utawa motong. Banjur dalan sing paling cocok bakal dianjurake
3) Yen mesin duwe masalah sawise aku dhawuh, piye carane aku bisa?
Bagian gratis ngirim sampeyan ing wektu garansi mesin yen mesin duwe masalah.
Gratis layanan sawise-sales kanggo mesin, please aran gratis hubungi kita yen mesin sampeyan duwe masalah. kita bakal menehi sampeyan layanan 24 jam saka telpon lan skype.
4) MOQ?
MOQ kita yaiku 1 mesin pesawat. Kita bisa ngirim mesin menyang port negara sampeyan langsung, monggo diwenehi jeneng port sampeyan. Ana barang pengiriman barang sing paling apik lan rega mesin dikirim menyang sampeyan
Syarat-syarat pembayaran
a. 30% dening T / T ing advance, 70% bY T / T sadurunge shiping
b. L / C bisa ditampa, yen jumlah gedhe, mangga diisi konsep kanggo konfirmasi kita dhisik.
Istilah pengiriman
Kita bakal ngatur pangiriman minangka istilah sing kita padha sarujuk sawisé konfirmasi dening panuku.