mesin pemotong api cepat, mesin pemotong cnc plasma Taiwan, mesin pemotong plasma 5 paksi

Gantry-metal-aluminum-sheet-CNC-plasma-flame-or-gas-Cutting-Machine56

1. Fitur utama:


1. Ngadopsi Sweden ESAB, Jepang KOIKE beam, struktur tabung persegi lewat pengobatan stres-relief lan oksidasi permukaan, kanthi rigiditas dhuwur, kekuatan dhuwur, ketahanan karat lan akurasi operasi terjamin.

2.Kutut obor obor enthter digunakake Trailer kabel Trailer jinis kanggo mesthekake yen pipa hawa, kabel dadi ing pangayoman apik;

3. Pengangkat beam kren migunakake siji gerakan gerakan utama lan multi servo ing arah horisontal, nganti 6 penggerak bisa diinstal, yaiku, 6 obor nglereni, saben lifter dilengkapi obor motong lan mekanisme angkat;

4.Ing arah longitudinal, nggunakake metode drive bilateral;

Konfigurasi longitudinal dilengkapi rak résolusi dhuwur, ril sepur heavy duty (dobel NO.40), mlaku kanthi saé lan akurat, lan ngoperasi panggilingan kanthi nggunakake teknologi grinding kanggo njamin operasi lan akurat mesin.

2. Konfigurasi Standar


Shanghai Fangling F2300 CNC system
X, sumbu Y nganggo ril guide linier, sumbu Z nggunakake sekrup bola
HIWIN ball screw and polished rod with accuracy of 0.05mm
Sistem operasi ukuran gedhe tipe tetep
Ngadopsi perangkat lunak pemotongan FASTCAM / SMARTCUT CNC
Ngadopsi Jepang kepala Panasonic P80
Sumbu-X disebabake motor pindho, sumbu Y sing didhisikake dening motor tunggal
Perancis Schneider listrik
Standar safety (2006/42 / EC)

3. Shanghai Fangling F2300 CNC sistem:


Nganti 45 perpustakaan grafis sing umum digunakake
Layar skala, rotasi, penglihatan
Matriks grafis, interleaved, lan berulang
Miturut ketebalan plat baja, bisa kanthi otomatis mbatesi kecepatan ing pojok, kanthi efektif nyegah kobongan
Konversi antara sistem Metric lan sistem Inggris
Pembatasan plate baja grafis
Sistem koordinat bisa disesuaikan
Customizable IO
Sistem lan cadangan parameter, upgrade online
Kabeh menu operasi Cina / manca (basa Inggris, Jepang, Rusia, Perancis, lan liyane), siji pilihan tombol
Garis lan angka sing bisa dipilih
Ndhukung pinggiran dhukungan, nglereni nutup
Kanthi daya mati, fungsi memori proteksi breakpoint
Dynamic / static fabricating grafis tampilan, grafis zoom / zoom metu, mbosenke nelusuri titik nglereni ing zoom-ing status
Ndhukung Wentai, TYPEIII, PM2000 lan piranti lunak nesting khusus liyane
Panyimpenan file: disk panyimpenan elektronik, 1G
Papan aplikasi pangguna: 1G
Kontrol akurasi: ± 0.001mm

4. Regulator arus-tegangan:


HP1201 portable arc-voltage regulator, dirancang kanggo mesin potong CNC potable, mesin gantry CNC ringan.
Bisa dipasang ing panel kabinet, integrasi apik, kabel sing prasaja
Desain merek anyar, nggunakake SMT (Surface Mount Technology) lan desain chip paling anyar
Komprehensif ningkatake kemampuan reliabilitas lan anti-gangguan, nambahake macem-macem sirkuit perlindungan
Tampilan kristal cair, status tampilan lan parameter wektu nyata, sederhana lan intuisi
Piranti tegangan sing diisolasi kanthi "terisolasi", bisa cocog karo input tegangan arus 1: 1 utawa 50: 1
Tegangan busur sing cerdas, akurasi kontrol, kecepatan manual, sensitivitas otomatis lan paramèter luwes liyane
Konsol all-in-one sing bisa langsung dipasang ing mesin potong, lengkap, kompak,
Komponen tegangan tinggi presisi, PWM kontrol motor DC, operasi halus, sensitivitas tinggi

5. Flame Cutting Gun


Mesin kabeh diprodhuksi dening baja palsu berkualitas dhuwur
Ngadopsi struktur tekanan sing padha
Dhiameter njaba tabung mbungkus yaiku 30mm lan 32mm
Lima macem tabung casing: 180mm, 250mm, 370mm, 450mm
Rak bisa dipasang ing papat posisi sing beda (loro 90 ° saben posisi)
Ditrapake menyang pamisah motong kanthi padha karo permukaan conical 30 derajat

6. Software FASTCAM Australia (Standard Edition)


Perangkat lunak FASTCAM (Standard Edition) Australia minangka piranti lunak standar, minangka sarang otomatis lan umum, sampeyan kudu milih SMARTNEST (Expert Edition) utawa FASTCAM (Expert Edition), kang bisa ngowahi grafis CAD utawa grafis komputer menyang kode G kanggo motong, G kode file bakal dibalekake menyang USB lan masang menyang mesin pemotong, banjur controller kanthi otomatis ngowahi kode G menyang program pemotongan. Produk jenis iki dilengkapi antarmuka USB sing trep kanggo transmisi program. Setel nilai ganti rugi ing piranti lunak nesting. Piranti lunak program ZZ-TL (opsional FASTCAM) yaiku program otomatis lan sistem otomatis sing dirancang dening AutoCAD, dirancang kanggo kabeh jenis mesin pemotong CNC, bisa mbiyantu panggrange drawing, programming lan nesting sing paling apik, ora mung gampang operate, nanging uga nggawa manfaat ekonomi sing jelas kanggo pangguna.

- Cara drawing: Njupuk kauntungan saka fungsi drawing kuat AutoCAD kanggo drawing, nesting, lan liwat DXF, DWG ngolah data file; kanthi otomatis generate kode motong sing perlu.

- Proses pemotongan: titik potong bisa saka pojok utawa pojok; cara nglereni sampeyan bisa milih cutular utawa garis lurus; fungsi rugi irisan bisa ngétung lintasan nglereni sing bener; path motong lan arah bisa disetel ing bakal.

- Nesting tegese: adhedhasar operasi gratis AutoCAD ing gambar bagean, kayata terjemahan, rotasi, replikasi, mirroring, scaling, array etc. sarang bisa ditambahi kanggo perawatan apik liwat teknologi operasi jendhela.

- Simulasi layar: lintasan proses nggeser sing nyata bisa di simulasi ing layar, simulasi proses pemotongan, lan bisa nggedhekake, mindhah kanthi sewenang-wenang.

- Piranti lunak nesting cerdas ndhukung R12, R13, R14, A4, 2002, 2004, 2005, 2007 lan AutoCAD edisi liyane.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Nomer Model: Produsen mesin pemotong logam
Tegangan: 220V / 380V / 440V
Rated Daya: 15KW
Ukuran (L * W * H): 3250x2200x1900mm
Bobot: 2 Ton
Sertifikasi: CE & ISO
Garansi: 2 YEARS
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng: 5 mesin pemotong sumbu plasma
Company: Pabrik CNC Cutting Machine
Sekrup bola: Ril Hiwin Square saka Taiwan
Aplikasi: logam nglereni