mesin gantungan cnc plasma gantungan dan mesin pemoles api untuk pelat baja

Gantry-metal-aluminum-sheet-CNC-plasma-flame-or-gas-Cutting-Machine56

1. Brief introduksi


Mesin pemotong digital seri CNC yaiku sejenis peralatan pemotong otomatis sing mentas direkam lan dikembangake kanggo piring baja kanggo ndhukung pengolahan bagian-bagian logam adhedhasar nyerep teknologi piranti lunak lan piranti keras majeng ing luar negeri lan luar negeri lan bisa nglakokake pemotongan vertikal lan horisontal ing posisi manapun saka lengkungan busur, sing dilengkapi karo presisi permukaan sing gedhe lan deformasi cilik. Peralatan kasebut dilengkapi karo struktur cocok, operasi gampang, lan teknologi canggih. CNC nyala nyukur yaiku metode pemotongan termal tradisional, sing bisa ditindakake kanggo nyabut piring baja karbon kanthi kualitas apik lan ketebalan motif yaiku 6-150mm. Mesin pemotong plasma CNC bisa ditindakake kanggo ngurangi baja stainless lan baja nonferrous kanthi kecepatan cepet, roughness permukaan sing apik, presisi tinggi lan deformasi cilik. Iku pilihan sing paling apik kanggo nggoleki kualitas logam potong sing luwih dhuwur. Mesin pemotong CNC bisa ditrapake sacara luas ing industri mobil, industri petrokimia, boiler, kapal tekanan, mesin konstruksi, mesin industri ringan lan industri liyane.

2. Dasar komponen


Ngukur trek3000mm
Dawa ril8000mm
Sistem CNCAdtech HC-6500 (China)
CNC Flame cutting torch1 set
Lampu senter plasma CNC1 set
Pengapian otomatis1set
Sumber plasmaUSA Hypertherm MAX200

3. Fungsi komponen


Kontrol dhuwur kapasitorHongyuda 1 set (Cina)
Kontrol dhuwur tegak arusHongyuda 1 set (Cina)
Software nesting programInteGNPS (China)

4. Spesifikasi teknis utama


Lebar pemotongan efektif2200mm
Dawa pemotongan sing efektif6000mm
Maks. Bali Rate6000mm / min
Presisi posisi garis lurus± 0.5mm / 10m
Prediksi ulang baris lurus± 0.5mm / 10m
Kaku permukaan lemahRa12.5
Ketebalan motong semangat6-150mm
Max Flame perforation thickness80mm
Potongan perforasi plasma maksimal kanggo MS25mm
Tebatan plasma maksimal kanggo ngukur SS50mm
Potongan perforasi plasma maksimal kanggo MS20mm
Tebatan plasma maksimal kanggo ngukur SS32mm
Ril38KG
Mode DrivePindho mimpin

5. Lingkungan kerja


Suhu lingkungan0-45 ℃
Asor<90%, ora kondensasi
SekitarVentilasi, ora ana goyang sing gedhe
Tegangan input

(Bisa digawe miturut syarat voltase negara panuku).

Tahap tunggal, 220V, 50HZ

Telung fase, 380V, 50HZ

Daya input2000W
Motong tekanan oksigen0.784-0.882M
Tekanan oksigen panas0.392Mpa
Tekanan gas bahan bakar0,049Mpa

6. Perkenalan mesin


Mesin pemotong digital seri CNC yaiku mesin desain anyar ing kerja apik. Daya sakabèhé katon luwih apik, luwih entheng, luwih cepet kanthi cepet, operasi sing mulus lan bisa digunakake sacara luas.

Struktur utama:


Mesin potong digital kontrol CNC digawe saka gantry frame (digawe saka girder lan sawetara end girders), ril mimpin utama, plester melintang, ngangkat obor nglereni, obor motong vertikal, platform pemotongan, komponen seton, sistem jalur gas , kontrol listrik lan sistem kontrol servo, lan liya-liyane.

Rangka gantry:


Girder: Struktur pancaran persegi balok kanggo njabut stres digunakake kanggo girder. Watesan girder kanthi ikatan kasebut nggunakake struktur alur tombol kanggo ngasilake girder mburi. Lumahing lelungan ing saben jalur panuntun wis ngalami paningalan tèkstur kanthi ketahanan suara lan presisi. Rak trafi ditahan kanthi bolt ing trek sing diproses dening girder. Sing trep kanggo panggantos lan imbuhan. Salah sijine flor saka girder sing dipasang 45% trek baja karbon dhuwur kelas. Sawise disemprotake, permukaan trek kanthi rigiditas sing dhuwur lan nggunakake hard kanggo nyadari panggunaan plancer transversal. Miturut persyaratan, mesin bisa dilengkapi karo rel kanggo gerakan 9 lembar (gumantung marang pelanggan) obor obor multi-head vertikal ing sisih liyane girder. Ril iki diproses ing awal lan dibentuk minangka jinis perakitan kanggo nyukupi kabutuhan panangkaran gas vertikal multi-kepala.

Pungkasan girder: Girder mburi aktif nggunakake weld kothak wedhi bahan, lan mbusak welding welding sawise welding, sing kompak lan apik-looking lan proses gutter tombol lokasi kanthi ngikat permukaan girder kanggo njamin ukuran instalasi. AC servo motor digawe ing Jepang lan reducer digawe ing Jerman sing diinstal ing balok mburi kacepetan, kang uga kontrol dening piranti mimpin. Piranti transmisi diinstal ing piring geser panuntun, kanthi piranti spring pressing diinstal ing siji sisi, kanggo njaga joggle lan transmisi gear lan rak kanggo nggawe piranti lelungan stably lan ketemu requirement owahan tingkat. Pandhuan roda horisontal dipasang ing endhog saka girder pungkasan, sing digunakake kanggo nyetel isi kanthi mencet tombol roda konsentrasi ing rel.

Pig gantri digawe saka girder lan girder endhas ing ends, kanthi panggonan kanthi gutter tombol ing siji sisi; Nggabungake bolongan kekuatan dhuwur kanggo njamin operasi stabil piranti tanpa nyimpang. Wiper wiper dipasang ing permukaan end pungkasan ing girder mburi. Sajrone operasi, mbusak impurities ing permukaan ril kanggo njamin syarat Processing lan termal nglereni kanggo nggampangake nglereni. Sajrone percepatan, deceleration lan relocation, pratelan max traveling peralatan bisa dijamin.

Utama lan asisten track:


Pangolahan ril sepur dhuwur digunakake kanggo alur longitudinal ing loro-lorone. Prosès presisi digawe kanggo permukaan ndhuwur lan lumahing sisi ril, lan rak pamrosesan sing pas dipasang ing sisih njaba rel kanggo nggawe transmisi drive motor gear pasangan lan rak. Sambungake alur karo piring mencet, piring dasi lan nyambungake gagang lan ndandani ing balok sing ndhukung. Beam pendukung iku minangka bagean pengelasan lan kudu digawe dening pelanggan. Bakal nyingkirake stres lan njamin dalane, paralelisme lan horisontal jalur pamuter, cara pamroses presisi lan teknologi pangolahan sing cocok njamin ketepatan operasi manufaktur, instalasi lan presisi produk kanggo nggawe jogle swara lan rak kanthi operasi stabil.

Angkat obor nglereni


Kanggo nyadarake ngangkat obor nglereni, pasangan sekrup transmisi lan bantalan garis lurus digunakake kanggo mesin pemotong kontrol numerik. TWT gear DC motor digawe ing Taiwan digunakake minangka piranti transmisi. LM straight line bearing digunakake kanggo nggeser ndhuwur lan ngisor. Senter obor mindhah kanthi bebas ing rod angkat operasi kasebut dikontrol saklar travel kanggo nyadari lift non-khusus. Grup obor nglereni kalebu sapérangan obor pamotongan kontrol numerik lan piranti kontak, obor pemotongan plasma, lan sing liyane bisa dipilih dening syarat pangguna. Lampu suluh kasebut disambungake karo mbungkus piring lan ngangkat rod kanggo njaga obah fleksibel obor motong.

Sistem path gas


Desain sistem jalur gas bakal njamin operasi aman lan dipercaya. Iki kalebu rong bagean. Salah siji yaiku piranti pasokan gas lan sumber gas sing disedhiyakake customer, pasokan gas bebarengan utawa pasokan gas busungan persimpangan, kanthi 99,7% kemurnian oksigen lan propane 86%. Sisih liya dibutuhake dening prodhuk, yaiku, kothak sumber gas, baris distribusi lan obor motong angka pamisah (obor obor vertikal) kanggo mbentuk sistem dalan udara. Kothak sumber gas ngemot 3 katup abang lan alat pengukur tekanan. Oksigen lumebu kanthi rong cara lan propane lumebu ing sistem reduksi saka kothak sumber gas. Sawise meksa tekanan, sumber gas sing dibutuhake, tekanan oksigen 0,98Mpa lan tekanan acetylena 0,14Mpa, sumber gas nglebokake baris distribusi liwat pipa gabungan, sing digawe saka 3 baris pipa lan ndandani ing permukaan balok utama kanthi klem. Baris distribusi minangka badan utama struktur distribusi obor nglereni, salah siji cara disambungake menyang rong klompok obor pemotongan kontrol numerik liwat rantai nyeret MS lan pipa sumber gas. Piranti backfire dipasang ing pipa udhara (obor) kanggo nyegah backfire supaya operasi bisa aman lan dipercaya. Distribusi sumber lan aliran gas wis rampung kanthi ngurangi nilai tangan sing ngurangi nilai lan obor nglereni. Tekanan pamotongan dipilih miturut ketebalan plate baja nglereni. Seleksi paramèter gumantung saka operasi sing diakoni.

7. Dhaptar bagean kunci


Piranti coding optical transversePanasonic
Perangkat coding optik longitudinalPanasonic
Transverse drive servo motorPanasonic
Longitudinal drive servo motorPanasonic
Sistem drive servoPanasonic
Gearboxing transversalSHIMPO, Janpan
Gearboxing planet longitudinalSHIMPO, Janpan

8. Dhaftar for accessories and tools


NAMAQTY
Propane Cutting Nozzle 0 #2
Propane Cutting Nozzle 1 #2
Propane Cutting Nozzle 2 #2
Resik tip1
Spanner M4-M101
Fuse6
Bagian-bagian sing bisa didol saka plasma1 kothak

Pambuka singkat:


InteGNPS yaiku piranti lunak kanggo pemotongan mesin NC (Numerical Control), ndhukung api, plasm, laser, banyu jet, jinis mesin potong.

InteGNPS ndhukung gambar lan nesting ing lingkungan AutoCAD, InteGNPS Ngonversi file nesting (AutoCAD DXF) kanggo NC file kode kanggo mesin nglereni, ing InteGNPS bisa ndeleng AutoCAD berkas nesting, plot layar NC kode file, nuduhake kode NC minangka grafis, langkah demi langkah simulasi NC kode.

InteGNPS bisa ngasilake file kode NC kanggo mesin motong, tape kertas pocong, disambungake karo otomatis nesting, anti-distortion sheet laminal, timbal-pinter lan lead-out cerdas, poin potong toko otomatis, kompensasi perangkat lunak, cut-bridge, punch-marking, powder-marking, code optimize, kode ejaan ejaan ejaan, teks pemotongan lan fitur liyane. ngetung wektu potong, bobot potong, area potong lan panggunaan baja. Gawe laporan pratinjau print.

InteGNPS digabungake karo AutoCAD kanthi èfèktif, berkas AutoCAD DWG bisa digunakake minangka bagian gambar langsung kanggo nesting, InteGNPS gampang dienggo, kanthi fungsi lengkap lan andal, n AutoCAD sampeyan bisa narik gambar vermikat. InteGNPS minangka alat sing kuat lan praktis kanggo program pemotongan NC.

Fitur InteGNPS:


2) Prasaja dienggo, prasaja kanggo sinau, nggabungake karo AutoCAD. Dukungan multi-basa, saiki ndhukung versi Cina (Sederhana) lan Inggris.

3) Khusus otomatis bener mesin kumulatif, mesthekake program nesting komplit kanthi akurat.

4) Beeline gabungan khusus sing kurang saka 0,1 mm.

5) Anti-distorsi sheet luminal khusus bisa nglereni kualitas apik.

6) Titik potong khusus khusus digabungake otomatis, ngurangi kaping pit bolong lan ningkatake panggunaan sheet sheet.

7) Pirang pinter mimpin lan mimpin, mandheg cilik mimpin ing / metu saka pusat.

8) Dhukungan khusus kanggo nglereni, menehi tandha, nyithak kode komposit ing siji file NC.

9) Dhukungan khusus ngoptimalake arca (s) cilik menyang garis, nyegah arsip proses kertu (kontrol) arupa masalah.

10) Kompensasi perangkat lunak sing didhukung.

11) Dhukungan khusus kanggo panggilingan potongan-potongan teknis, bisa nyemprotake panggenan sing luwih penting, utamané migunani kanggo pemotongan plasma.

12) Potongan tabung sing ora diencerake didhukung.

13) Posisi cut-in bisa dimodifikasi, ngethok wicaksana iku fleksibel.

14) Program baleni didhukung.

15) Plot layar NC kode minangka grafis, cek ejaan, titik interferensi mriksa.

16) Pratayang tampilake pratelan lan parameter nesting.

17) Komunikasi khusus kanggo PocketPC, liwat PocketPC bisa ngirim kode NC menyang mesin potong, perangkat lunak FastComm minangka pilihan kanggo PocketPC OS.

18) Komunikasi DNC didhukung.

19) Modul syaraf otomatis digabungake.

20) Modul sistem pemotongan kutipan cerdas (InteQuote) mbantu sampeyan nulis printah kutipan cerdas lan daftar bagean sawise program.

21) InteGNPS nggabungake karo Windows Explorer.

22) Ndhukung akeh mesin potong, nesting sakwisé mbukak kanggo kabeh mesin pemotong.

23) Ndhukung plot file format Tribon-GEN lan dikonversi dadi kode mesin & AutoCAD

24) Modul InteConvert ndhukung kabeh jinis kode mesin ngowahi.

,