gantry cutting machine cnc plasma cutter equipment kanggo cs aluminium besi tembaga

gantry-CNC-plasma-gas-flame-cutter-for-metal-aluminum-sheet325

1. Brief Introduction


GANJO CUTTING MACHINE FOR METAL / WANMA Gantry CNC cutter series include super heavy-duty gantry CNC flame / plasma cutting machine, standard heavy-duty gantry machine, model standar, lan model ekonomis sing kabeh nganggo drive ganda, sacara saksama dikontrol dening Sistem CNC, transversal lan longitudinal driving by non-gap meshing system transmission. Mesin kabeh nganggo lancar, stabil lan kuwat kanthi presisi dhuwur lan apik. Ketebalan potong ing kisaran 0 ~ 300mm, kekandelan motong plasma gumantung marang kapasitas daya plasma kanthi umum opion saka LGK 0 ~ 400Ampere (Amerika Serikat Hyperthem - USA Victor- Italia CEBORA- German Kjellberg, China HUAYUAN etc)

2. Aplikasi pemotongan


Gantry cutting machine iki akeh digunakake ing mobil, lokomotif, pembuluh tekanan, mesin kimia, industri nuklir, mesin umum, mesin teknik, baja lan industri liyane. Mesin pemotong cnc gantry bisa piring logam utamane kanggo logam non-ferrous: stainless steel, baja karbon , aluminium, tembaga, titanium, nikel galvanis lembaran.

3. Keuntungan Mesin


1.) Dhuwur ketebalan 8mm Struktur bingkai kabeh-dilas dening teknologi relief kaku khusus khusus, ing struktur kabeh cukup kuwat lan duarable saka produk umum pasar.2). Kacepetan bisa ngrampungake 20m / min ing negara mbongkar kerja ing wektu, dhuwur Precision tekan 0.02mm. Pemotongan nyebabake kedadeyane kurang utawa ora ana kedadeyan. Ing basis sistem kontrol numerik tradisional, metode kontrol nglereni ningkatake sawayah-wayah, mesin sing apik bisa menehi garansi babagan efek potong lan ngindari pangolahan sekunder.) Sistem CNC CUT China utawa AS dilengkapi ing pemotongan mesin iku paling dhuwur. kalebu THC Arc kanthi otomatis kanthi kinerja, tingkat keberhasilan arc 99% utawa luwih. 4) Mesin pemotong plasma nduweni kauntungan saka energi busur plasma sing luwih kenthel, ningkatake suhu sing luwih dhuwur, kanthi kecepatan pamothelan luwih cepet lan ngurangi asil karo efek anti-deformasi.

DATA TEKNIKAL

NO.

Jeneng

Qty

Konfigurasi

01

Mesin

1pcs

4000 * 8000 meter

02

Stasiun lift

2pcs

1 Gas & 1 plasma

03

Cross beam

4m

Ukuran potong efektif 3,2 m

04

Sepur trek

8m

Ukuran potong efektif 8m

05

CNC controller

1pcs

Shanghai FL-2300

06

THC

1pcs

Shenzhen HYD-300

07

Anti-tabrakan piranti

1pcs

Ya kanggo fungsi plasma

08

Otomatis kontak

1pcs

Ya kanggo fungsi pamut api

09

Stasiun operasi

1pcs

Kanggo operator aman

10

Motor + driver

2pcs / 2pcs

Langkah Motor

11

Gear box

2pcs

Zhongda utawa nilai witjaksono (china misuwur)

12

Standar trek alur

- -

24kg (standar nasional)

13

Transmisi Ril

2pcs

Jalur pemandu garis (Taiwan Hinwin)

14

Pasokan listrik plasma

1pcs

CUT 0-400Ampere opsional

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V opsional
Rated Daya: 3KW
Ukuran (L * W * H): 4000 * 2000 * 8000
Bobot: 2500KG
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: Setahun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng: Gantry cnc cutting machine
Aplikasi: Industrial Metal Cutting
Tipe: Metal Cutting Tools
Mode pamotongan: Pemotongan Plasma + Pemutaran Flame
Bahan pemotongan: Logam Stainless Steel Karbon Baja Aluminium
Ketebalan motong: 0 ~ 300mm
Kontrol sistem: CNC Controller
Kacepetan pamotongan: 0-12m / min
Werna: Kuning / Biru
Seri: Mesin pemotong lembaran logam