harga gantry hypertherm powermax 1650 plasma oxy fuel cutter pemotongan mesin

Steel Sheet 1500x3000mm Ukuran CNC Plasma Sheet Metal Cutting Machine

Deskripsi Produk


Mesin CNC Cutting

CNC gantry type plasma / flame cutting machine dirancang karo perusahaan pengalaman kumulatif taun. Iki digunakake akeh kanggo Shipbuilding, railway, machinery konstruksi, struktur baja, petrokimia lan tekanan prau industri.

Fitur


1. Lampu kilat, plasma, nyala, lan potongan sing beda-beda, opsional miturut opsine.

2. Gantry beam box type, motor nyobrol dobel, kompak, dipercaya lan efektif, cocok kanggo trek wide working; Cina merek utami utawa jalur gerbang sing diimpor kanggo transmisi horisontal, tepat lan stabil.

3. Dirancang merek paling apik utawa china kanggo dalan ril kanggo transmisi horisontal, presisi tinggi lan kinerja apik. Ril khusus kanggo transmisi longitudinal kanthi permukaan grinded, seneng presisi digunakake dhuwur lan resistance abrasif.

4. Rak kustom lan gear saka manufaktur profesional, surfaced carburized lan quenched, seneng presisi dhuwur; German NEU GART gear speed reducer diadopsi kanggo transmisi horisontal lan longitudinal, sing ditondoi kanthi presisi tinggi, torsi gedhe lan celah cilik.

5. Sistem servo Panasonic diadopsi bisa ndeteksi lokasi lan nyedhiyakake presisi dhuwur, kecepatan kacepetan sing cepet lan wektu percepatan sing cepet.

6. Alat pemotong beda lan sistem obor pemotongan sing ditemtokake kanggo nyukur geni, pemotongan plasma, lan liya-liyane.

7. Gedhung kothak gas lan sistem distribusi gas, pipa gas nggunakake piranti pencabut otomatis lan arrestor geni maneh, saéngga kinerja kerja aman lan stabil dijamin.

8. Sumber daya plasma sing gedhé kanggo bahan pemotongan.

9. Fungsi opsional miturut syarat pelanggan.

1. Heavy Duty Gantry Type CNC Cutting Machine

Parameter teknis 

                         Heavy Gantry CNC Cutting Machine - BDLM Series
ModelBDLM
Trek Span (m)34567810
Dawa ril (m)12121414141616
Saben alur punika 2m, Bisa dipungkasi miturut pangguna sing dikarepake.
Torch No2 obor minangka standar.
Jumlah obor bisa disesuaikan.
Area pemotongan maks2.5*103.2*104.2*124.6*125.1*127.2*149.2*14
Motong kekandelan6 ~ 200mm (falme); Gumantung marang kapasitas daya plasma (Plasma)
Mode DrivingMotorisasi tunggalDual motorize
Sistem CNCAmerican Hypertherm, Beijing Start, Sistem CNC Domestik
Piranti lunak programEdisi profesional FastCAM Australia
Speed ​​Range0 ~ 6000mm / min
Gas pemotonganOksigen + asetilena / Propane
OpsiOxy-bahan bakar: Otomatis-kontak, Otomatis THC, Powder marking, Linear Triple Torches.

 2.1 Parameter teknis 

                            Univesal Gantry CNC Cutting Machine- BXLM Series
ModelBXLM-IBXLM-IIBXLM-III
Tipe CuttingOxy-fuel mungPlasma mungOxy-fuel / Plasma
Trek Span (m)3m / 4m
Dawa ril (m)Bisa nggawe selaras
Torch No1, 1 + 1, kaping pindho (saben bahan bakar Oxy lan Plasma)
Area pemotongan maks2.5 / 3.5m (Jembar), miturut Pangguna sing dikarepake (Length)
Motong kekandelan6 ~ 150mm (Bahan bakar Oxy); Gumantung marang kapasitas daya plasma (Plasma)
Mode DrivingSingle drivingDual driving
Kontrol Tinggi Papan TanggaOtomatis / Electictic lifting Arc kontrol dhuwur voltase kanggo nglereni plasma
Sistem CNCpilihan
Piranti lunak programAustralia FastCAM
Speed ​​Range0 ~ 12000mm / min
Gas pemotonganPemotongan bahan bakar Oxy: Oksigen + asetilena / Propane;
OpsiOxy-bahan bakar: Otomatis-kontak, Otomatis THC, Powder marking, Linear Triple Torches.

Layanan Kita


1 Instalasi

Instalasi lan komisi gratis kanggo pelanggan manca bisa disedhiyakake; biaya papan lan papan panggonane ana ing manca negara.

2 Latihan personil

Pelatihan gratis kanggo pelanggan manca, yen dibutuhake, uga operasi manual bakal dikirim bebarengan karo mesin kasebut.

3 Garansi

Wektu jaminan wektu setahun. Nyedhiyakake layanan penasehat teknis gratis lan Nyedhiyani layanan konsultasi teknologi gratis Sajrone masa garansi, pangopènan gratis lan dhukungan teknis bisa diwenehake. (Kajaba kerusakan utama utawa kerusakan gedhe sing digawe saka faktor alami sing ora bisa ditemtokake).

Rincian cepet


Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
OEM: YES
Cara Operasi: Sistem Kontrol CNC
Area pemotongan efektif: Standar utawa minangka syarat pelanggan
Werna: Bisa disesuaikan
Cuting Torches: Oxy fuel / Plasma
Oxy fuel Cutting Thickness: 6-200 mm
multi-stasiun Torch: Opsional
Plasma Cutting Thickness: Wonten ing Sumber Daya Plasma
Plasma Sumber Daya: Dynamics THERMAL utawa HYPERTHERM Brand
Alat Kontrol Ketinggian Torch: Opsional