logam berat ringan ms ringan baja piring gantungan mesin cnc plasma

Heavy Duty Gantry CNC Plasma Cutting Machine Kanggo Logam Pabrikasi Otomatis

Deskripsi Produk


Mesin pemotong logam, model sing beda-beda lan uga bisa disesuaikan miturut sing dibutuhake. Kanggo bahan tebal, lan meh kabeh logam bisa ngurangi mesin pemotong plasma.

Daya plasma sing kondhang, lan kabeh bagean asli

Frame nggunakake struktur sing dikepang kanthi lengkap, padat lan cukup, operasi iku gampang, tahan lama digunakake.

Sistem CNC dhuwur konfigurasi. Busur otomatis, kinerja stabil, tingkat sukses 99% utawa luwih

Konfigurasi standar


* Wilayah kerja 1500 * 3000mm* Plasma potong
* Mulai / sistem kontrol starfire* Otomatis arus tegangan otomatis otomatis Arc-striking

* Gear lan rack transmission lan Famous brand Hiwin Square guide ril.

* Leadshine motor stepper lan driver utawa motor lan sopir Servo Jepang minangka pilihan
* Huayuan (LGK) utawa Hypertherm (PowerMax) pasokan listrik plasma* Software startcam utawa Fastcam
* Kipas angin nganggo mesin* Heavy duty bed lan 380V working Voltage

Bahan lan Industri sing ditrapake:

Material sing ditrapake:

Piring besi, baja sing beda kayata stainless steel lan baja karbon lan liya-liyane, plate titanium, lembaran galvanis, baja kecepatan tinggi, aluminium dll.

Industri sing ditrapake:

Cangkang kungkung pengolahan produk mekanik lan listrik, umur tanda iklan, dekorasi proses, kebun smith, mobil, pembuatan kapal, pemotong dan pemroses aksesoris listrik, industri pengelasan dll.

Parameter Teknis


ModelMesin pemotong plasma JIAXIN-1530
Akurasi pamotongan± 0,4 mm
Akurasi reposisi± 0,2mm
Ukuran kerjaX = 1500, Y = 3000, Z = 150mm, (bisa disesuaikan)
Ukuran meja kerja1500 * 3000mm
Panganan dhuwur150mm
Kecepatan mlaku sing mlaku9m / min
X / Y / Z transmisi sumbuX / Y Axis Gear lan rack, Z Axis Ball screw
Daya plasmaCina 60A (opsional: 100A 120A 160A 200A)

Amerika 45A (opsional: 65A 85A 105A 125A 200A)

Motong kekandelan0-40mm (gumantung marang kemampuan plasma plasma sing beda)
Piranti sing nyetel dhuwur otomatisKontrol voltase arus
Kepala pangrangsal apikaro
Driver motorStepper motor (Servo motor optional)
Tegangan kerjaAC380v / 50Hz
Sistem kontrolSTARFIRE / START sistem kontrol
Bobot reged1200kg
Opsional bageanKepala Rotary lan nyukur geni
Gambaran: Kabeh model mesin bisa disesuaikan miturut syarat klien.

Pilihan item:


1. Rotary for cut metal tube

2. Kepala pangrangsing siram kanggo bahan logam kandheg nganti 150 utawa 200mm

Parameter sing gegandhengan


Item NO.

Gambaran (wilayah kerja)

Rega (USD)

Paket dimensi (mm)

GW (kg)

SIGN-1313

1300 * 1300mm

3900 ~ 19000

 2260*1650*1650

800

SIGN-1325

1300 * 2500 mm

3900 ~ 15000

3400*2260*1650

1200

SIGN-1530

1500 * 3000 mm

4300 ~ 15000

3720*2280*1650

1500

SIGN-2030

2000 * 3000 mm

4700 ~ 15000

3750*2290*1700

2000

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 380V
Rated Daya: 120A arus listrik
Ukuran (L * W * H): 3720 * 2280 * 1650mm
Bobot: 1500kg
Sertifikasi: ISO, CE, SGS
Warranty: setahun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng produk: CNC plasma cutting machine
Akurasi pamotongan: ± 0,4 mm
Repot akurasi: ± 0,2mm
Ukuran kerja: X = 1500, Y = 3000, Z = 150mm, (bisa disesuaikan)
Ukuran meja kerja: 1500 * 3000mm
Panganan dhuwur: 150mm
Kecepatan mlaku sing mlaku: 9m / min
X / Y / Z transmisi sumbu: X / Y Axis Gear lan rack, Z Axis Ball screw
Motong kekandelan: 0-40mm (gumantung marang kemampuan plasma plasma sing beda)
Piranti nyetel dhuwur otomatis: Kontrol voltase arus