dhuwur konfigurasi mesin pemotong plasma logam industri 1325/1530

Pipa otomatis pipa cuttercnc pipa pemotongan machineplasma pemotong untuk pipa cahaya

Konfigurasi Tinggi 1325/1530 Industrial Metal Plasma Cutting Machine


Fitur 1.Machine 1. Beam nggunakake desain struktural ringan, kanthi struktur rigiditas sing apik, bobot mati ringan. Struktur gantri, sumbu Y yang dipakai dual-driven dual-motor system, X, Y, Z sumbu semua menggunakan rel dual-straight yang membuat mesin mengendarai lancar dengan presisi tinggi. 3. Ngomong ...

1.Machine Features


1.Samulya nggunakake desain struktural ringan, kanthi struktur rigiditas sing apik, bobot mati ringan.
Struktur gantri, sumbu Y yang dipakai dual-driven dual-motor system, X, Y, Z sumbu semua menggunakan rel dual-straight yang membuat mesin mengendarai lancar dengan presisi tinggi.
3. Nggawe ing motif tiga dimensi karakter LED, trough panel logam lan lantai nglereni, akurasi bisa tekan indikator apik. Yen dilengkapi sumber plasma Amerika Serikat HYPERTHERM mesin bisa tekan ambang.
4.Equipped karo liyane iklan advertise (blister / engraving machine). Nganyari efisiensi kaping pirang-pirang
5. Tutuk cangkem iku cilik, apik, lan ora ngolah sandhangan kapindho.
6.Tapi bisa digunakake kanggo sheet wesi, lembaran aluminium, lembaran galvanis, piring baja seratus, piring logam.
7. Sistem kontrol numerik dhuwur, busur sing nyetak otomatis, kinerja stabil.
8.Support Wentai, Astronautics Haire, software ARTCAM, Type3 ngasilake standar dokumen G kode, uga bisa ngganti software kanggo maca perangkat lunak AUTOCAD ngasilake dokumen bentuk DXF.

Parameter Teknis


GambaranJIAXIN-1530
Ukuran kerja1500*3000

Material digunakake

Baja, aluminium, stainless steel
Welasan sumbu Z100mm
Kekuatan bahan kerja0.5-30mm
Plasma PowerHUAYUAN, Cut Master, Thermal Hyper
Input saiki60A, 80A, 100A, 120A, lan liya-liyane
Akurasi Pemotongan Plasma+ 0.5mm
Repeatability0.05mm
Kacepetan nglereni0-8m / min
Tegangan input380V 3Ph utawa 220V, 3Ph (Disesuaikan kanggo sampeyan)
TransmisiRack pinion
Sistem pengemudiSistem Stepper
Frekuensi daya50HZ
Pangiriman fileUSB (antarmuka)
Mode KerjaBusur busur mbanting
Cara coolingKanthi pompa banyu lan tank nyedhiyakake cooling banyu sirkulasi
Panuntun alurPrecision square rail
Ngirim caraTaiwan diimpor bola
KomandoG kode, * plt
Tipe tabelGigi lan meja banyu
Loading weight1200KGS

Acctek cheap cnc plasma cutting machine china applications:

Pabrik Kapal, Konstruksi Peralatan, Peralatan Angkutan, Industri Aerospace, Bangunan Jembatan, Industri Militer, Tenaga Listrik, Baja Struktural, Kontainer kulkas, Mesin Pertanian, Kabinet listrik Chasis, Produsen Elevator, Mesin Tekstil, Perlengkapan Perlindungan Lingkungan, dll.

Acctek murah cnc plasma cutting machine china Bahan:

Kabeh jinis bahan logam kayata baja, tembaga, aluminium lan stainless steel bisa diproses. Ditrapake kanggo plat wesi, plat aluminium, lembaran galvanis, Plat Putih, Plat Titanium, lan liya-liyane kaya logam lembaran.

FAQ


1. Kadospundi kula saged nampi latihan sasampunipun mejahi mesin?

* Mesin manual lan operasi CD bakal diwenehake karo sampeyan kanggo saben mesin

* We have team engineer processional kanggo nyuplai layanan online 24 jam

* Engineer kasedhiya kanggo layanan mesin jaban rangkah

* Sugeng rawuh ing pabrik kita supaya bisa latihan saben wektu

2.Aku ora tau nggunakake mesin iki sadurunge, apa gampang sinau?

Video manual lan operasi sing nganggo basa Inggris bakal dikirim bareng karo mesin. Yen isih ana pitakonan, kita bisa ngomong liwat telpon utawa Skype.

Menapa malih, sampeyan saged rawuh ing pabrik kita kangge sinau babagan carane ngapiki. Teknisi kita bakal menehi pituduh profesional.

3. Kepiye pengepakan?

Paket plywood tahan banyu kanthi proteksi busa ing saben pojok.

Paket Kayu Plywood Seaworthy dengan Sabuk Baja.

Nyimpen spasi sajrone kanggo pangisi kontainer.

4. Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita profesional produsen CNC router karo lisensi ekspor.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Voltase: 380V 3Ph atau 220V, 3Ph (Disesuaikan kanggo sampeyan)
Rated Power: 8.5KW
Ukuran (L * W * H): Model Mesin
Bobot: 1200kg
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: Setahun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Product Name: Konfigurasi Tinggi 1325/1530 Industrial Metal Plasma Cutting Machine
Ukuran sing digunakake: 1500 * 3000
Material digunakake: Baja, aluminium, stainless steel
Kekuatan bahan kerja: 0.5-30mm
Plasma Daya: HUAYUAN, Cut Master, Thermal Hyper
Kecepatan pamotongan: 0-8m / min
Sistem Driving: Sistem Stepper
Mode Pakaryan: Busur busur mbanting
Command: G code, * plt
Tipe tabel: Gigi lan meja banyu