high-definition gantry cnc cutting & mesin beveling with 9 flame torches for straight strip cut

Gantry dipindhah Hyperthem System mirah rega CNC Plasma Cutting Machine

Pambuka Singkat


Mesin CNC Multi-torch CNC gantry and flame cutting machine dirancang khusus kanggo pemotongan piring logam, Mesin iki nduweni telung obor ing ngarep, loro nyala lan siji plasma kanggo pemotongan profil. Pucuk plasma bisa digunakake kanggo pemotongan piring (kanthi truehole cut) lan beveling cut, kanggo piranti beveling iki kita milih merek Italia kanthi presisi nglereni dhuwur. Kepala siram mung kanggo piring; ing sisih mburi, ana sangang motif ngiris obor sing digunakake kanggo ngudani. Mesin jenis iki populer kanggo perusahaan-perusahaan fabrikasi baja. Ditemokake kanthi otomatis otomatisasi lan efisiensi, operasi sing gampang lan wektu sing suwe. Plastik CNC lan mesin pemut api iki minangka struktur gantri kanthi sistem ganda, ukuran kerja bisa disesuaikan miturut requirement.It bisa digunakake kanggo ngethok baja karbon, stainless steel lan logam non-ferrous ing sembarang grafik 2d, kanthi mangkono akeh digunakake ing kothak pemotongan logam.

Fitur Mesin


(1) Instal kanthi gampang

(2) Struktur kothak kotak, kanthi perawatan annealing.

(3) Loro mode nglereni: semangat lan plasma sing kasedhiya kanggo pemotongan profil; lan sakcara langsung kanggo geni (9 obor)

(4) Tipe nglereni apik tanpa Burr, kecepatan kacepetan bisa entuk nganti 9000mm / menit.

(5) Sistem servo nyopir kaping pindho, njamin kinerja mlaku banget.

(6) Jerman Neugart reducer planet kanggo transmisi kang ditondoi toque ageng, kurang jurang lan bebas pangopènan.

(7) Ngadopsi sistem kontrol CNC Eckelmann saka Jerman, nggawe sistem iki kemampuan anti-gangguan sing bisa dipercaya lan dhuwur.

(8) Ngadopsi HYD (merek THC paling apik saka China) controller dhuwur obor otomatis kanthi piranti anti-tabrakan lan ignition otomatis kanggo semangat.

(9) Bekerja karo HPRertherm XPR300 (TRUE HOLE) sumber plasma lan piranti lunak program IBE operasional sing gampang saka Jerman.

(10) Piranti Beveling saka Italia, luwih bosen.

Parameter Teknis


Teknis

Spesifikasi

jeneng merekJIAXIN
Struktur gantungan gantunganStruktur kotak-dilas (kanthi perawatan anil)

Bahan Processing

Baja karbon, stainless steel, aluminium
Lebar pemotongan efektif3000mm
Dawa pemotongan sing efektif10000mm
Mesin Lebar4500mm
Mesin Panjang8000mm
Ketebalan Plasma0,5 ~ 50mm (tanpa bevel)
Cutting Speed50-9000mm / min
Kacepetan mlaku12000mm / min

Komponen dhasar


NuItemTandhani

1

Mode pamotonganFlame / Plasma
2Mode DriveServo motor, dual-drive
3Jumlah obor12 Pcs, siji obor plasma, 2 obor lempitan kanggo pemotongan profil; 9 obor obor kanggo sakcara langsung.
4Drive motorPanasonic saka Jepang
5CNC ControllerECKELMANN mbentuk Jerman
6Piranti lunakIBE saka Jerman
7THC kanggo semangatHYD auto torch height controller kanggo semangat karo ignition otomatis
8Plasma bevel cut deviceItalia merek
9Pandhuan ril kanggo sumbu Xlinear rail saka HIWIN
10Pandhuan ril kanggo sumbu Y38 KGS baja ril
11Daya plasmaHypertherm XPR300 (kontrol gas manual)
12GearboxNeugart

Layanan Kita


1. Garansi setahun, gratis pangopènan sajrone wektu layanan.

2. Layanan online 24 jam, dhukungan teknis gratis liwat Email, video telpon lan liya-liyane.

3. Nglatih carane nginstal mesin, latihan carane nggunakake mesin.

4. Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah.

Paket & Pengiriman


Rincian Pembungkus: Kayu standar kayu kanggo ekspor.
Rincian Pengiriman: 30 Dina kerja sawise pembayaran.
Istilah pembayaran: TT, Unit Barat lan liya-liyane.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: Shandong, Cina (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Rated daya: 5.5kw
Ukuran (L * W * H): 3000x8000mm
Bobot: 1000KG
Sertifikasi: CE ISO
Garansi: 12 Sasi
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Jeneng: cnc plasma cutting & bevelling machine
Aplikasi: beveling cut
Mode pamotongan: plasma + semangat
Sistem kontrol: Jerman Eckelmann
Potongan ketebalan: 0-30mm
Ukuran pemotongan: 3000x8000mm (bisa disesuaikan)
Plasma Sumber: XPR300
Perangkat lunak Nesting: Jerman IBE
Piranti sing mbesuk: saka Italia
obor obor kanggo potong sakcara langsung: 9 obor obor