cnc plasma efisiensi tinggi mesin pemotong 0-3500mm, kecepatan pemotongan min

mesin pemotong plasma definisi tinggi

Gambaran


Lebar pemisahan 1200-1400 mm, 1500-2000 mm longitudinal cutting length, design PE-CUT-C1 portable cutting machine PE-CUT-C1 desain sederhana, kanthi fungsi optimalisasi lan ngolah garis kanthi otomatis, program sederhana lan langsung, sing bisa digunakake kanggo operate tanpa latihan Komplek.

Balok digawe saka aluminium paduan industri khusus kanthi bobot ringan, ora gampang cacat lan trep kanggo dipindhah. Panyebaran cekap, bisa disetel menyang pirang-pirang obor kanggo memenuhi panjaluk sing beda-beda. Perfect Laser wis nyediakake sampeyan karo produk pemotongan plasma sing paling cocok ing sisihmu.

Aplikasi


Mesin pemotong plasma CNC yaiku peralatan pemotong efisiensi otomatis lan dhuwur. Digunakake ing kabeh jinis bahan karbon, nglereni bahan baja entheng lan sheet logam presisi nerusake logam nonferrous lan liyane.

Spesifikasi


Wangun pemotonganPemotongan programmable saka sakcara langsung lan arcs samubarang flat baja baja bagean
Precision Cuttingstandar nasional JB / T10045.3-99
Instalasikombinasi instalasi, bisa bebas, ora ana situs tetep
Werna pamotongantransparan span 1900mm, efektif pemotongan lebar 1500mm
Dawane trekorbit 2800mm, dawane 2500mm
Konfigurasi oborpemotongan senter sistem 1 set, miturut kebutuhan customer semangat semangat, plasma dual
Motong kekandelan4-120mm, luwih saka ketebalan kanggo disesuaikan
Ngobati lan nambahkontak otomatis, kenaikan listrik
Sistem NCSistem Kontrol Cutting CNC
Pemrograman NCDesain Software Pemrograman Grafis Otomatis Adhedhasar AutoCAD kanggo NC Programming
Transfer filekaro antarmuka USB
Cut gasoksigen + asetilena utawa propana
Range cepet0 --- 3500mm / min (mm / min)

Pilihan Item


1) CNC Plasma power supply 60A / 100A / 160A / 200A / 400A / 600A / 800A / 1000A

2) Piranti opsional liyane

Item Ora Ana.Gambaran
Pandhuan LengkapRak Berikat Tunggal, 3M One Section
Pandhuan LengkapRack Toothhed Double, 3M One Section
Tambah plasma obor 
Eklectic Button Height Controllerkanggo Flame Cutting
Capacitive Height Controller and Auto-Ignitionkanggo Flame Cutting
Arc Voltage Height Controllerkanggo Plasma Cutting
Beeline Three-Cutting TorchKhusus kanggo Bevel
Poewe Spraying Device Lineation

Fitur Produk


1) Running parts kabeh diadopsi gear mulus, drive drive lan motor stepper.
2) Rintisan garis garis vertikal sing diimpor saka Taiwan, presisi dhuwur, stabil.
3) Lantai ngisor nganggo tabung persegi panjang baja datar, lan sawise proses, wis nduweni karakter presisi tinggi, tahan karat, ayu lan resik.
4) Beam nggunakake profil industri aluminium khusus, bobot ringan, ora deformasi;
5) Sistem kontrol nggunakake sistem kontrol dikembangaké, kanthi saiki stabilitas paling apik lan kekebalan kebisingan sing luwih unggul. Antarmuka Inggris, operasi prasaja, rampung karo perangkat lunak konversi grafis sing didhasari, gambar-gambar CAD bisa diowahi langsung dadi kode pemotongan. Kanthi antarmuka U-disk, desain grafis dening Kantor disk U menyang mesin pemotong. Grafik prasaja bisa dilebokake langsung ing mesin pemotong.
6) Jalur garis panduan balok kanggo sumbu optis, ngurangi nyandhang lan luh ing balok, luwih apik kanggo njaga katrangan potong

Packaging & Delivery


1. Prompt ngirim ing dina banget.
2. Agen logistik canggih lan profesional.
3. Tim pengemas lan disiplin sing disiplin.
4. Layanan sawise-jual :. Sembarang pitakonan utawa masalah sawise nampa produk, please feel free to hubungi kita. Masalah bakal ditangani kanthi cepet.

Keunggulan Kompetitif


1. We offer produk kualitas dhuwur ing competitive price ing cepet delivery.
2. 100% pass khusus dijamin.
3. Good after-sale service.
4. Istilah pembayaran fleksibel lan Untraceable.
5. Produk kami wis diekspor menyang Jerman, Norwegia, Polandia, Finlandia, Spanyol, UK, Prancis, Rusia, Amerika Serikat, Brasil, Meksiko, Australia, Jepang, Korea, Thailand, Indonesia, Uruguay lan akeh negara liyane.

,