mesin pemotong plasma cnc api dhuwur, mesin las busur

paling murah murah cnc industri plasma pemotongan mesin kanggo aluminium

Cepet Detail:


1. Peralatan iki kalebu pigura tipe gantri, ril, sistem CNC, obor CNC, piranti penyetel hight diatur, anti igniting, sistem kontrol listrik, jaringan kabel, dll. Karya pondasi, meja kerja, rak pendukung seton digawe dening pangguna , lan kita nyedhiyani gambar relatif.

2. Iki peralatan lan instrumen desain lan gawé kasepakatan kanggo industri lan internasional standar listrik (IEC).

Katrangan:


Sistem CNC ngadopsi sistem Hypertherm Amerika, kanthi fungsi lengkap lan kehandalan tinggi.

Piranti nesting pemrograman otomatis yaiku Fastcam (versi standar), fungsi khusus kayata: pemotongan gabungan, ngurangi piringan lan muncung, nambah efisiensi kerja.

Radi Beam nganggo pipa persegi panjang sing dilabel miturut struktur bingkai trapezoid lan liwat perawatan getering, kanthi anti-deformasi lan inersia sing kuat. Priksa non-deformasi sawise nggunakake wektu.

Kotak reducer diadopsi Jerman NEUGART reducer presisi tinggi, kanthi transmisi dhuwur, lan umur panjang

Transmisi: penggerak transverse lan longitudinal diadopsi Jerman NEUGART reducer presisi tinggi makarya impor servo motor, njamin stabilitas mlaku lan transmisi presisi.

Servo: kanthi kacepetan rotasi, torsi, posisi, toleransi telung jinis mode monitor lan fungsi-fungsi kerusakan otomatis, proteksi sinkronisasi cepet.

Spring kuat nyadari baling-baling antarane gear lan rak kanggo transmisi, mesthekake mesin mlaku presisi.

Aplikasi:


Mesin pemotong CNC digunakake kanggo macem-macem potong-shaped ing logam-plate, utamané dumadi saka sistem CNC, longitudinal & transverse nyopir sistem, pigura utama, rail longitudinal, sistem pemotongan plasma lan controller otomatis dhuwur. Sistem CNC lan sistem servo jenenge merek internasional. Mesin iku peralatan plat kanthi motong sing becik kanggo pelanggan amarga fitur konfigurasi lanjutan, kinerja sing unggul, pemotongan akurat, kualitas apik lan kerja stabil. HMI pangguna-prasaja bisa ningkatake produktivitas lan kauntungan ekonomi.

Spesifikasi:


Yen sampeyan ora weruh apa-apa sing cocog karo syarat sampeyan, hubungi kita kanggo ngrembug kabutuhan luwih lanjut.

Kecepatan cepet lelungan: 20 - 6000mm / min stepless adjustment

Kacepetan pemutaran nyala: 20 - 1000 mm / min penyesuaian tanpa langkah

Presisi mekanik:


Presisi posisi linier: ± 0,2 mm / 10 m

Ulangi katrangan: ± 0,2 mm

Precision line precision: ± 0,2 mm

Tandha 800 × 800MM kothak, diagonal, bali menyang titik presisi: ± 0,2 mm

Bahan pemotongan: baja karbon, baja mangan

Penyediaan gas: (Perlu kanggo sumber gas pangguna) oksigen, propana utawa asetilena)

Ketebalan motong kanthi cepet: 6MM-200MM

Ketebalan plasma potongan: 25mm (nglereni piercing), 50mm (nglereni pinggiran)

Bentuk mancing karya: ngethok kabeh wangun kanthi lempeng baja sakcara

Keuntungan Kompetitif


JenengJumlahProdusenCathetan
Frame gantry1 setStruktur bingkai, kabeh wedhi perawatan tempering
sistem kontrol listrik1 setKomponen utama digunakake ing Schneider Perancis
24KG16 mMesin grinding presisi dhuwur wis machined
Reducer3 setNEUGARTJerman
Plasma Hypertherm Powermax200 US1 set
US Hypertherm PHC1 setNgontrol presisi dhuwur
US Hypertherm EDGE1 setBEIJING START

(F2200)

Kinerja stabil, kemampuan anti jamming kuat
drive bearing1 setHWL
Rantai penyangga kabel2 setKekuwatan tahan nganggo jinis dhuwur
Servo motor3 setPanasonicJP
Perangkat lunak Fastcam Cutting (edition standar)1 setFastcamAUSTRALIAN