cnc cutting machine, mesin potong cnc plasma murah

mesin pemotong gas cnc plasma gas baja karbon

CNC Cutting Machine CNC High Speed ​​Metal Sheet, CNC Plasma Cutting Machine

Kita ngekspor mesin pemotong CNC saben sasi kanggo kabeh ndonya. Supaya kita tansah nyiapake mesin pemotong ing stcok kanggo sawetara pelanggan sing penting banget.

Informasi Brife


1. Tegangan: 380 V 50 Hz 3P / Minangka Per Permintaan Reset

2. Motong Way: Flame Cutting Torch

3. Option: Siji obor sing nganggo obor plasma

4. Wektu kiriman: 20 Dina

5. Cara Pembayaran: 30% Pembayaran di advance liwat TT / LC ing ngarsane

Gambaran


1. Struktur gantri kompak dan kompak.

2.Integrated with speed, precision and portable design.

3. Tampilan kristal cair, menu opertasi multilingual, dinamis, statis processing grafis;

Spesifikasi


Rail Span (mm)300040005000600070008000
Efek Cutting Lebar (mm)230032004200520062007100
Drive WaySingle DrivePindho Drive
Ril Panjang (mm)□ Standar 15000 mm □ Persyaratan sampeyan
Torch Quantity□ 2 CNC lan 9 Strip nutul □ Panjenengan requirment
Tebakan Motong (mm)□ Flame 6-350 mm □ Plasma Miturut materi
Jarak cepet (mm / menit)Maksimum 12000 mm / menit
Cutting Speed ​​(mm / min)Max 6000 mm / min (Nyetel potongan materi)
Pilihan:Yen sampeyan duwe gagasan ing Sistem Kontrol lan Sumber Potong,

banjur mung supaya kita ngerti.

Aplikasi


1. Oxy CNC lan Plasma Cutting Machine utamané digunakake kanggo nglereni baris produksi Baja, Stainless, Aluminium, lan H-beam.

Keuntungan Kompetitif


1. Kapabilitas memori sistem CNC, luwih saka 10000 file program;

2. Ndhukung suspending, forward, backward lan speed control;

Fungsi memori kegagalan daya;

4. Antarmuka USB kanggo nransfer file U disk.

5. FASTCAM Nesting software, program maneka wangun komplèks bidang pesawat;

6. Sistem basis data CNC sing dibangun ing sistem, program luwih gampang, efisien;

Opsi


1. Ukuran (L * W * H): ditemtokake dening pelanggan

2. Sertifikasi: CE

3. Garansi: ONE TAHUN

4. Sistem servo: Panasonic Jepang

5. Gear reducer: German NEUGART

,