air plasma cutting machine

Rotating Shaft CNC Circle Tube Low Cost CNC Plasma Cutting Machine

plasma cnc 5 axis pipa baja otomatis mesin pemotong

Pipa pemotongan Tekan teknis plastik CNC 5 Axis Otomatis Pipa Pemotongan Mesin 1. Diameter pipa berlaku: Φ50-Φ600 / 800/1200 / 1500mm 2.Cutting Ketebalan dinding pipa: 1-8mm (plasma cutting) atau per plasma generator; 5-60mm (pemotongan nyala) 3. Kecepatan pemotongan: plasma cuttingspeed: 50-3800 mm / min; nyala kacepetan nyukur: 50-750mm / min 4. Jumlah sumbu ing kontrol: 3-6 Sumbu Sumbu sumbu rotasi karya (X) Nglerahi potongan karya pisanan ing sadawane poros gerakan aksial (Y) Potong obor ing sumbu sumbu aksial Potongan kerja (Z) Potongan obor sepanjang ...
CNC Cutting Machine, CNC Plasma Cutting Machine, CNC profile cutting machine

mesin pemotong plasma cnc otomatis otomatis kanggo stainless aluminium baja

Detil Cepat: Nama: CNC Cutting Machine Portable Brand Name: Piramida Tipe: Portable Implement: Plasma, Flame Description: Mesin jenis iki mesin pemotong tipe CNC portabel. Bisa ngaplikasi frame (oxy-fuel) Lebar pemotongan standar 1200mm, maksimum bisa tekan 1600mm. Panjang pemotongan standar yaiku 2000mm, maksimal bisa tekan 6000mm. Iku nduweni fungsi opsional kayata ignisi otomatis lan kapasitas otomatis kontrol dhuwur. Kanggo plasma, piranti PTHC ndhukung. transfer saka PC menyang mesin. Aplikasi: Digunakna kanggo motong materi logam kayata: ...
Gantry-metal-aluminum-sheet-CNC-plasma-flame-or-gas-Cutting-Machine56

mesin gantungan cnc plasma gantungan dan mesin pemoles api untuk pelat baja

1. Mesin introduksi ringkes CNC seri mesin pemotong minangka jenis peralatan pemotongan otomatis efisien sing anyar ditekani lan dikembangake kanggo piring baja kanggo ndhukung pangolahan bagian logam miturut nyerep lunak piranti lunak lan piranti lunak majeng domestik lan luar negeri lan bisa nglakokake pemotongan vertikal lan horisontal nglereni posisi posisi arc curve, sing katon kanthi presisi permukaan sing gedhe lan deformasi cilik. Peralatan kasebut dilengkapi karo struktur cocok, operasi gampang, lan teknologi canggih etc ...
heavy-duty-high-speed-gantry-type-CNC-plasma-and-flame-cutting-machine571

mesin pemotong cnc plasma definisi tinggi dhuwur

CNC plasma cutting machine, CNC plasma plate lan pipe cutting machine. We have CNC plasma steel plate cutting machine and CNC plasma steel pipe cutting machine. Ing CNC planing baja plat mesin, kita duwe mesin pemotong baja kosong lan mesin pemotong bevel. Saliyane sumber daya plasma, kita duwe Hypertherm, Thermal Dynamics, Kjellberg, Tayor LGK, ESAB, lan liya-liyane, kalebu sumber daya plasma polos, sumber daya plasma sing apik, sumber daya plasma hifocus, sumber daya plasma kaya lase. Kanggo ciri ...
Aluminium-Gantry-CNC-Plasma-flame-Cutting-Machine45

mesin pemotong meja cilik mesin pemotong plasma cnc

mesin potong meja Mesin pemotong plasma cnc kecil Parameter mesin cocok Bahan baja, tembaga, besi, aluminium, lan galvanis, lembaran titanium lan logam liyane. Jinis pengolahan industri Applied machinery lan elektronik, pratandha iklan, Kerajinan, Taman wesi, Pabrik mobil, bangunan kapal, aksesoris listrik, papan pemotongan Keuntungan 1 Gantry dan kotak diklasifikasikan struktur struktur, annealed, umur layanan panjang, mantap lan tahan lama ing heavy load lan siklus tugas dhuwur. 2 Gap kurang transmisi gearing, ...
piring cnc plasma cutting mesin cilik kanggo nggawe mesin pemotong moneyplasma

china kualitas tinggi mesin pemotong

Ruwang CNC dikontrol dening komputer. Koordinat sing diunggah menyang mesin kontrol saka program CAD sing kapisah. Panganggo router CNC kerep duwe rong aplikasi piranti lunak-siji program kanggo nggawe desain (CAD) lan liyane kanggo nerjemahake rancangan kasebut dadi program G-Code kanggo mesin (CAM). Karo mesin panggilingan CNC, router CNC bisa dikontrol langsung dening pemrograman manual, lan CAD / CAM mbukak kemungkinan luwih luas kanggo contouring, ngepetake proses pemrograman lan ing sawetara kasus ...
mesin pemotong plasma cnc kanthi lampiran engraving

mesin pemotong plasma cnc api tunggal

Product Description ZL1630 Mesin CNC Flame and Plasma Cutting Portable, kinerja apik prodhuk, antarmuka man-machine nyaman, operasi ramah lan perangkat lunak bersarang kuat lan konfigurasi hardware berkualitas tinggi, minangka mesin pemotong becik. ZL1630 nyilem lan mesin pemotong plasma sing gampang dilisensi kaya struktur portabel lan siji-lengen. Wutah maksimum maksimal 1.6 meter lan panjang motif sing efektif bisa langgeng. Antarmuka operasi sistem kontrol numerik ngemot pirang-pirang basa, operasi gampang lan dilengkapi karo FastCAM ...
harga mesin cnc mesin ing mesin pemotong plasma portabel india

low cost 1530 plasma cutter plasma, mesin pemotong

Plasma Cutting Mesin / Plastik Cnc Plastik Cutter / CNC Potong 1.) Pengenalan: Tipe GC-1530 adalah mesin pemotong plasma CNC, kanthi nggunakake struktur aluminum hardness impor. Dibandhingake karo mesin pemisah portabel umum, nduweni kauntungan saka penanganan sing luwih dhuwur, kestabilan, area pemotongan transversal gedhe, rel guide longitudinal extensible. Fitur: 1. Sistem kontrol CNC: Beijing Star Fire 2012 System 2. CNC Controller: Plasma arc voltage height contoller 3. Cutting Graphic: cutting line programmable and any shaps parts ...
China 1325 Plasma Cutting Machine Metal Cutter Mesin CNC

Mesin pemotong plasma udara inverter

Mesin Pemotong CNC Air Plasma CNC JIAXIN-1530P 1. Fitur Mesin: 1) Struktur dilas tabung pemental, bersama dengan gerbang panduan impor Taiwan kanggo njamin kacepetan lan akurasi. Kuat cukup & non-distorsi, kaku apik. 2) Cutting head karo system cooling bisa cepet ngadhepi permukaan materi kanggo nyegah buru lan residu. 3) Daya daya nyetel arus miturut macem-macem materi kanggo nyediakake bahan gunting tanpa bolongan. 4) Diproses Bahan cilik lan apik kerf, tanpa sekunder ...
China Huayuan 100A Plasma Cutting CNC Machine 10mm Plate Metal

china cnc plamsa stainless steel pipe cutting machine

Fitur mesin pemotong 1. Kacepetan cepet pamotongan, presisi tinggi lan biaya kurang. 2.With tegese lan cukup struktur, mesin gampang operate lan awet kanggo nggunakake. 3. Cacah irisan tipis lan tidily lan bisa nyegah pangolahan liyane. 4. Sistem CNC dhuwur diatur, otomatis busur-striking lan stabil kinerja. 5.Kanthi nganggo piranti iklan liyane, padha mbentuk baris produksi iklan sing ngatasi masalah masalah mode manual tradisional. 6. Nganggo komputer lan dhukungan G kode lan file piranti lunak Uncannest ...
murah cnc sheet metal baja besi plat plasma plazma pemotongan mesin harga

mesin pemotong plasma cnc plasma murah

Fitur Plasma Cutting Machine: 1). Energi arka plasma sing intensif, suhu, kecepatan cepet 2). Rancangan sinar cahaya, rigidity apik, bobot cahya lan inertia obah sing cilik. 3). Kesenjangan pemotongan cilik, ora ana residhèn. 4). Pemotongan huruf sing apik banget kanggo aksara iklan lan saluran ing papan permukaan logam. 5). Plasma Cutter digunakake bebarengan karo mesin iklan liyane, kayata CNC Router etc, ningkatake efisiensi kerja. Aplikasi: 1) .Applicable industries Ship Building, Construction Equipment, Transport Equipment, Aerospace Industry, Bridge Bridge, Industrial Military, Wind ...
Mesin pemotong bench cnc arc

pabrik pemotongan plasma pabrik

Fitur: 1. Beam nggunakake desain struktural cahya, kanthi struktur rigidity sing apik, lightweight lan inertia gerakan cilik. Struktur gantri, sumbu Y yang dipakai dual-driven dual-motor sistem, sumbu XYZ semua menggunakan rel dua lurus yang membuat mesin mengemudi dengan lancar dengan presisi tinggi. 3. Ngarahake ngurangi karakteristik 3 dimensi LED, liwat panel logam lan pemotongan lantai, akurasi bisa tekan indikator sing apik. Yen dilengkapi daya plasma Haibao Amerika Serikat, mesin bisa tekan ambang. 4. Dilengkapi ...
Cina CNC Metal Flame and Plasma Cutting Machine

Mesin pemotong plasma mesin pemotong mesin 1530 murah

Fitur 1325/1530 Portable CNC Plasma Flame Cutter / Metal cutting CNC Plasma Machine 1). Beam kanthi desain struktural cahya, struktur nduweni rigiditas sing apik, bobot cahya, inertia ngleksanani lan biaya sing murah. 2). Struktur jenis gantungan, sumbu dual sinkronik sinkronik Y lan sumbu XYZ dengan rel melingkar (panduan linear tipe formula pilihan), transmisi mantap, dan akurasi tinggi. 3). Kanggo iklan padhang cahya, alur panel logam lan plat ngisor tembung kanggo nglereni, ngurangi akurasi indikator apik. Yen dilengkapi Plasma Harta AS ...
Mesin pemotong cnc murah kanggo bagian logam

harga mesin pemotongan cnc plasma, mesin plasma 1321 omni

Aplikasi: Ship Building, Construction Equipment, Transport Equipment, Aerospace Industry, Bridge Building, industri militer, tenaga angin, Struktural Steel, Kontainer kulkas, Mesin Pertanian, Kabinet listrik chassis, Produsen lift, Mesin Tekstil, Perlengkapan perlindungan lingkungan, dll. Fatures: 1 Welded lathe bed of thick-wall profiled steel, more solid and stable. 2 Rancangan meja bobot sing cukup, plat baja ketebalan 10 mm sing ditetepake ing meja pelindhung sing dilapisi karo paketan mawa paku. Piring-piring baja ora bakal rusak sanajan ana ing lengene. Bentenane tingkat sakabehane ...
Heavy duty ms mild steel metal plate gantry cnc plasma cutting machine

1325 mesin pemotong plasma, mesin pemotong plasma

Aplikasi Mesin iki akeh digunakake ing industri pemotongan logam. Pemotongan logam kanggo iklan nggawe Pemotongan logam kanggo bagian industri Lan utamane kanggo nglereni logam tipis. z axis silinder control, water pray. kekandelan nglereni maks miturut pilihan kakuwasan plasma sing dipilih. mesin iki dicocogake karo 63A China Huayuan plasma powersupply, bisa paling apik potong 4mm max cut 6mm Powerupply pilihan China merek: 63A / 160A / 200A / 300A USA merek: Hypertherm 85A / 105A / 200A Dynamics THERMAL: CUTMASTER A10 / 60/80/120 / 200 jadi mongkog ...
China 1325 1530 cheap torch controller tinggi plasma huayuan pemotongan baja logam pemotong cnc plasma

Mesin pemotong cnc laser plasma besar-besaran paling tipis

Fitur: 1. Akurasi dhuwur: cocok kanggo macem-macem logam pemotongan; 2. Bola sekrup lan motor servo: Priksa manawa khasiat dhuwur. 3. Iklim cilik sing kena pengaruh, stabilitas dimensi apik. Laser-slotted datar lan nggantheng, proses luwih lanjut ora perlu; 4. Kinerja sing stabil: minangka apparatus laser dewasa, mesin pemotong laser YAG cocok kanggo produksi serial. 5. Kacepetan cepet: 100 kali luwih dhuwur tinimbang nglereni linier tradisional; Bahan sing ditrapake: Baja tahan karat, baja karbon, baja paduan, baja musim semi, paduan aluminium, tembaga ...
Plastik Cutting Machine Portable Small Gantry CNC from China

mesin pemotong cnc gantry kanggo pemotongan logam

 Konfigurasi 1. Bagian Mekanika (1) Beam / Lintasan Saluran: Mengadopsi struktur welding tabung cilik, ringan, rigid, dan Anti deformasi (2) Roda panduan transversal: Ngadopsi baja bantalan tinggi, diameter 20 mm. (3) Rol guide longitudinal: Ngadopsi baja rel berkualitas 24KG, miturut finishing katup. (4) Obor munggah lan mudhun: Ngadopsi sekrup bola, liwat jinis munggah lan mudhun struktur. (5) Transversal drive: Adopt rack & pinion, transmission clearance zero. Drive motor yaiku Panasonic AC servo motor, model MHMD042G1U, daya ...
murah cnc sheet metal baja besi plat plasma plazma pemotongan mesin harga

mesin anyar pemotong mikro CNC, mesin pemotong cnc plasma portable

Keterangan CNC Cina pemotongan plasma kalebu sumber daya karo kontrol, Banyu Re-sirkulasi sistem yen dibutuhake lan uga dirancang Torch. Prinsip dhasar kasebut yaiku busur sing dibentuk ing antarane elektroda lan potongan-potongan karya sing dideskripsikake kanthi noda tembaga, tembaga. Iki nambah suhu lan kacepetan emisi plasma saka muncung. Suhu plasma luwih saka 20.000 ° C lan kecepatan bisa nyedhak kacepetan swara. Nalika digunakake kanggo ...
Aluminium-Gantry-CNC-Plasma-flame-Cutting-Machine45

murah obor obor pemotong plasma logam pemotongan cnc plasma pemotong mesin untuk dijual

Advantage of Laser cutting machine: Plasma cnc lan mesin pemoles api dirancang khusus kanggo pemotongan plat baja, 2 jenis mode pemotongan: pemotongan plasma dan pemotongan api, ukuran kerja bisa disesuaikan dengan syarat, plasma plasma portabel dan nyala Mesin potong ditondoi kanthi gampang operasi, struktur kompak lan biaya sing kurang. Iku cocok kanggo tambang gedhe, medium lan cilik, sing akeh digunakake ing mobil, kapal, mesin rekayasa, mesin pertanian, cocok kanggo baja karbon (nyukur api), lan stainless steel . 1.Good Working ...
2018 Paling laris produk mesin otomatisCNC mesin pemotong logamplasma mesin karo rega paling murah

tipe anyar luwih kuat 1530 plasma mesin pemotong dengan THC Air kompresor, mesin pemotong plasma cnc, pemotong plasma potong 40

Aplikasi, Ship Building, Construction Equipment, Transport Equipment, Aerospace Industry, Bridge Building, industri militer, tenaga angin, Struktural Steel, Kontainer kulkas, Mesin Pertanian, Kabinet listrik chassis, Produsen lift, Mesin Tekstil, Perlengkapan perlindungan lingkungan, dll. Metal Cutting Materials: Kabeh jinis bahan logam kayata baja, tembaga, aluminium lan stainless steel bisa diproses. Ditrapake kanggo plat wesi, plat aluminium, lembaran galvanis, Plat Putih, Plat Titanium, lan liya-liyane kaya logam lembaran. Fitur 1.Bahan struktur tabung thickening, bersama Taiwan ...