gas cutting machine

pemotong plasma cnc plasma nyala api otomatis, pemotong plasma

pemotong plasma cnc plasma nyala api otomatis, pemotong plasma

Pengenalan Produk Mesin iki efektif, becik lan dipercaya kanthi tepat kanggo potong alur lan bevel kanggo kabeh tipe pipa / pipa logam. Kabeh cutters pipa blades karo potong sing tepat, kothak lan resik, sing nyimpen sembarang karya preparation tambahan ing pasuryan kanggo welding orbit. Sistem deformasi otomatis kanthi otomatis deformasi pipa. Pipa beveled / beveled punika bebas saking burr lan deformasi amargi kualitasipun mirsani bilah. Iku pilihan paling apik kanggo S. S pipa welding langsung ...
Rotating Shaft CNC Circle Tube Low Cost CNC Plasma Cutting Machine

plasma cnc 5 axis pipa baja otomatis mesin pemotong

Pipa pemotongan Tekan teknis plastik CNC 5 Axis Otomatis Pipa Pemotongan Mesin 1. Diameter pipa berlaku: Φ50-Φ600 / 800/1200 / 1500mm 2.Cutting Ketebalan dinding pipa: 1-8mm (plasma cutting) atau per plasma generator; 5-60mm (pemotongan nyala) 3. Kecepatan pemotongan: plasma cuttingspeed: 50-3800 mm / min; nyala kacepetan nyukur: 50-750mm / min 4. Jumlah sumbu ing kontrol: 3-6 Sumbu Sumbu sumbu rotasi karya (X) Nglerahi potongan karya pisanan ing sadawane poros gerakan aksial (Y) Potong obor ing sumbu sumbu aksial Potongan kerja (Z) Potongan obor sepanjang ...
portable-CNC-stainless-steel-and-aluminum-pipe-tube-plasma-cutter207

cnc metal pipe plate cutting machine new condition

Product description CNC pipa CNC & mesin pemotong plat Mesin CNC mesin potong mesin pemotong dan pipa mesin tambahan, cocok untuk pemotongan saluran pipa, mampu membuat bukaan, grooving, pemotongan normal, pemotongan bentuk pelana, pemotongan bentuk udang dan lainnya ngecor komplit Bisa dipisahake dadi 2 mesin kanggo panggunaan individu, mesin potong CNC portabel bisa nancep sembarang grafik flat kompleks saben. Gampang transfer antarane logam pipo lan piring nglereni Pipa nyaluweni mesin tambahan ...
mesin pemotong gas cnc plasma gas baja karbon

cnc cutting machine, mesin potong cnc plasma murah

Kacang Kacang Plastik Kacang Kacang Kacang Kacang Plastik Kacang Plastik Kacang Plastik Kacang Plastik Kacang Plastik Kacang Plastik Kacang Plastik Supaya kita tansah nyiapake mesin pemotong ing stcok kanggo sawetara pelanggan sing penting banget. Info Brife 1. Tegangan: 380 V 50 Hz 3P / As per Permintaan Reset 2. Cutting Way: Flame Cutting Torch 3. Pilihan: Loro obor lampu karo siji torch plasma 4. Wektu pengiriman: 20 Dina 5. Pembayaran ...
paling murah murah cnc industri plasma pemotongan mesin kanggo aluminium

mesin pemotong plasma cnc api dhuwur, mesin las busur

Cepat Detail: 1. Peralatan iki kalebu gantry tipe frame, rel, sistem CNC, obor CNC, piranti nyetel hight nyetel daya, anti igniting, sistem kontrol listrik, jaringan kabel, dll. Work foundation, meja kerja, rak pendukung seton digawe dening pangguna, lan kita nyedhiyani gambar relatif. 2. Iki peralatan lan instrumen desain lan gawé kasepakatan kanggo industri lan internasional standar listrik (IEC). Description: Sistem CNC ndadekake sistem Amerika Hypertherm, kanthi fungsi lengkap lan kebiasaane dhuwur. Piranti lunak nesting otomatis iku Fastcam (versi standar), ...
CNC Cutting Machine, CNC Plasma Cutting Machine, CNC profile cutting machine

mesin pemotong plasma cnc otomatis otomatis kanggo stainless aluminium baja

Detil Cepat: Nama: CNC Cutting Machine Portable Brand Name: Piramida Tipe: Portable Implement: Plasma, Flame Description: Mesin jenis iki mesin pemotong tipe CNC portabel. Bisa ngaplikasi frame (oxy-fuel) Lebar pemotongan standar 1200mm, maksimum bisa tekan 1600mm. Panjang pemotongan standar yaiku 2000mm, maksimal bisa tekan 6000mm. Iku nduweni fungsi opsional kayata ignisi otomatis lan kapasitas otomatis kontrol dhuwur. Kanggo plasma, piranti PTHC ndhukung. transfer saka PC menyang mesin. Aplikasi: Digunakna kanggo motong materi logam kayata: ...
mesin pemotong plasma definisi tinggi

cnc plasma efisiensi tinggi mesin pemotong 0-3500mm, kecepatan pemotongan min

Description 1200-1400 mm lebar, 200-2000 mm panjang pemotongan longitudinal, desain pemotongan mesin pemotong plasma PE-CUT-C1 ekonomi sederhana, kanthi fungsi optimalisasi lan ngolah garis kanthi otomatis, langsung lan program langsung, sing bisa digunakake kanggo operate tanpa latihan Komplek. Balok digawe saka aluminium paduan industri khusus kanthi bobot ringan, ora gampang cacat lan trep kanggo dipindhah. Panyiapan cekap, bisa disetel menyang pirang-pirang obor kanggo ...
Gantry-metal-aluminum-sheet-CNC-plasma-flame-or-gas-Cutting-Machine56

mesin gantungan cnc plasma gantungan dan mesin pemoles api untuk pelat baja

1. Mesin introduksi ringkes CNC seri mesin pemotong minangka jenis peralatan pemotongan otomatis efisien sing anyar ditekani lan dikembangake kanggo piring baja kanggo ndhukung pangolahan bagian logam miturut nyerep lunak piranti lunak lan piranti lunak majeng domestik lan luar negeri lan bisa nglakokake pemotongan vertikal lan horisontal nglereni posisi posisi arc curve, sing katon kanthi presisi permukaan sing gedhe lan deformasi cilik. Peralatan kasebut dilengkapi karo struktur cocok, operasi gampang, lan teknologi canggih etc ...
heavy-duty-high-speed-gantry-type-CNC-plasma-and-flame-cutting-machine571

3000X8000 gantry tipe cnc plasma cutting machine 1 gas torch 1 plasma torch

CNC Gantry Type Plasma and Gas Cutting Machine for Metal and Steel Plates Plasma gantry cutting machine dirancang kanggo memenuhi kebutuhan toko proyek lan manufaktur kabeh ukuran lan ngirim mesin kinerja dhuwur kanggo kualitas produksi nglereni. Mesin CNC Flame Plasma iki bisa ngurangi baja entheng karo pemotongan gas bahan bakar oksigen, lan nyuworo baja karbon dhuwur, stainless steel, aluminium, tembaga lan logam non-ferrous liyane kanthi pemotongan Plasma; bisa diatur yen sampeyan kudu. Mangkono iku akeh digunakake ing ...
portable-factory-good-quality-CNC-Pipe-profile-plasma-cutter338

mesin pemotong cnc plasma portable lan mesin pemotong gas otomatis dengan trek baja

Potongan CNC Metal Plate Portable Gas Flame & Plasma Cutting Machine Wth Steel Track Mesin pemotongan otomatis dukungan pemotongan plasma dan pemotongan gas. Mesin pemotong plasma CNC bisa dipigunakaké kanggo nyuda macem-macem bahan logam sing angel kanggo ngobong gas, éwadéné efek pemotongan banget khusus kanggo logam non-ferrous kayata stainless steel, keunggulan utama aluminium.it yaiku kecepatan kang luar biasa nalika ngurangi cahya plat baja, bisa 5 utawa 6 kaping luwih cepet tinimbang potong gas kanggo sheet baja karbon biasa, kanthi ...
mesin pemotong plasma cnc kanthi lampiran engraving

mesin pemotong mini sheet plasma cutter metal mesin pemotong gas oxy-fuel gas otomatis

Mini Cutting Machine Cnc Mini 1. Inti intergration boby digawe saka aluminium dhuwur kekuatan dening die-castingmto njamin mesin iki karo ukuran cilik, bobot cahya lan tahan daya dipercaya. 2. Iku bobot entheng lan struktur kompak kanggo njamin mesin dadi mesin portabel sing becik. 3. Sistem panjabelan nggunakake panyesuaian mekanik sing bisa terus mlaku terus ing suhu dhuwur. 4.Saiki motor karo penggemar kanggo cooling. 5. Roda sirkular bisa diperlengkapi kanggo nglereni potongan bundel (opsional). 6. Range pesawat: IY> V (45 °). ...
mesin pemotong plasma cnc kanthi lampiran engraving

mesin pemotong plasma cnc api tunggal

Product Description ZL1630 Mesin CNC Flame and Plasma Cutting Portable, kinerja apik prodhuk, antarmuka man-machine nyaman, operasi ramah lan perangkat lunak bersarang kuat lan konfigurasi hardware berkualitas tinggi, minangka mesin pemotong becik. ZL1630 nyilem lan mesin pemotong plasma sing gampang dilisensi kaya struktur portabel lan siji-lengen. Wutah maksimum maksimal 1.6 meter lan panjang motif sing efektif bisa langgeng. Antarmuka operasi sistem kontrol numerik ngemot pirang-pirang basa, operasi gampang lan dilengkapi karo FastCAM ...
harga mesin cnc mesin ing mesin pemotong plasma portabel india

low cost 1530 plasma cutter plasma, mesin pemotong

Plasma Cutting Mesin / Plastik Cnc Plastik Cutter / CNC Potong 1.) Pengenalan: Tipe GC-1530 adalah mesin pemotong plasma CNC, kanthi nggunakake struktur aluminum hardness impor. Dibandhingake karo mesin pemisah portabel umum, nduweni kauntungan saka penanganan sing luwih dhuwur, kestabilan, area pemotongan transversal gedhe, rel guide longitudinal extensible. Fitur: 1. Sistem kontrol CNC: Beijing Star Fire 2012 System 2. CNC Controller: Plasma arc voltage height contoller 3. Cutting Graphic: cutting line programmable and any shaps parts ...
1500 * 2500mm api, mesin pemotong plasma

1500 * 2500mm api, mesin pemotong plasma

Fitur produk: (1) Stabilitas kerja, frekuensi dhuwur ngganggu plasma efektif, portabel ringan; (2) Ndhukung rong cara nglereni semangat lan plasma; (3) Keuntungan ekonomi, struktur lan desain dikontrak. Iku nganggo obrolan manungsa-mesin positif manungsa lan gampang operate; (4) Cutting nduweni kualitas dhuwur, tingkat efek dhuwur, presisi tinggi; (5) Antarmuka inggris lan Cina bisa bebas diganti; (6) Pre-sale bakal latihan lan sawise-jual bakal nglacak layanan. Mesin pemotong plasma CNC Portable bisa diprogram kanggo ngecor bagian-bagian wangun pesawat sing kasusun saka beeline lan busur, ...
hot-selling-small-portable-automatic-CNC-sheet-cutting-machine298

pemotong plasma cnc bakar portable, mesin pemotong gas plasma api

Potong CNC Portable Flame Plasma, mesin pemotong gas api plasma I. Keuntungan produk: 1. Mesin potong cnc plasma Portable adalah kompak mini kompak integral lan produk updating lan ngupgrade becik kanggo ngganti piranti gunting nyukur genggam, piranti pemotong plasma genggam, profil mesin pemotong lan troli ngempalaken semi-otomatis. 2. Dioperasekake gampang lan fleksibel 3. Tanpa ana situs tetep lan kanthi obah acak. 4. Bisa ditrapake kanggo njaba / njaba. 5. Bisa ngilangi macem-macem bahan logam saka ...
CNC-plasma-and-flame-cutting-machine120 China-small-portable-automatic-machine

mesin cnc gas potongan harga murah kanggo sheet logam

Fitur Mesin 1, 7 inci 800 * 680 titik werna LCD. 2, sistem file lan menu Cina / Inggris, lan menu bisa diowahi kanthi siji tombol. 3,45 kategori grafis sing beda-beda (kalebu pola kisi), bagian chip lan bagian lubang iku alternatif. 4, Ndhukung kode EIA (G kode) lan piranti lunak FastCAM, FreeNest, SmartNest, IBE. 5, Desain keyboard kompak lan gampang kanggo masang file. 6, Graphics duwe sawetara operasi kayata Proportion, Rotate, Mirror. 7, Graphics bisa arrayed ing matriks, interaksi, mode sing dibandhingke. 8, Piring Steel ...
Tembaga-CNC-Plasma-Cutting-Machine-aluminium-cutting-machine-plasma-cutting-machine-1530758

Pabrik Pabrik Potlot Plastik, Alat Pemotong Plastik, Alat Pemotong Api

Aplikasi mesin cnc gas flame cutting Produk iki minangka operasi CNC semangat lan gampang digunakake lan pangopènan mesin pemotong plasma & panggilingan sing nyedhiyakake kanggo akeh jinis sheet logam nglereni. Kanggo nggayuh macem-macem bahan logam dening materi grafis, sawise nglereni permukaan potong ing kahanan normal ora mbutuhake proses ing permukaan. Kanthi tingkat otomatis otomatisasi, gampang digunakake, akurasi dhuwur, kehandalan dhuwur lan rega kurang, operasi, pangopènan etc banget prasaja lan ...
high quality portable CNC plasma cutting machine for sheet steel galvanized

plasma cnc pemotong kecil, mesin pemotong gas

Product Description Mesin Pengenalan Wawasan Kita tansah nggawe Mesin Potable sing sejatine Vanguard. Siji supaya cepet mesin bisa telung efficiency karya. Lan nganti rampung bisa nyepetake lebar 1600mm, lan malah nganti 2500mm. Kanthi Vanguard T3, visi kasebut saiki dadi kenyataan. Reinvents the Portable. Poin Unik Parameter Teknis FAQ 1. Kadospundi kula saged milih mesin pemotong CNC cocok? Cukup wanehake marang area panuku maksimal, materi lan ...
mesin pemotong gas cnc plasma gas baja karbon

mesin pemotong gas cnc plasma gas baja karbon

Mesin potongan seri iki minangka efisiensi dhuwur lan peralatan kinerja dhuwur, sing nggunakake tipe gantry, drive tunggal utawa drive ganda lan nggabungake kontrol CNC. Mesin iki nggunakake sistem CNC majeng saka luar negeri, kayata Spanyol FAGO lan American Hypertherm. Parameter pemotongan banget, fitur sing dipercaya lan stabil njamin efek potong sing sampurna. Lampu senter CNC / plasma nduweni fungsi auto regulator dhuwur lan fungsi kontak otomatis, sing trep kanggo nggunakake. 1. Loro nyopir mburi lan salib balok nganggo welding kotak-beam ...
mini gantry cnc plasma cutting machine / cnc gas plasma cutter

mini gantry cnc plasma cutting machine / cnc gas plasma cutter

mini gantry cnc plasma cutting machine / cnc gas plasma cutter Deskripsi Produk Mini Gantry Style CNC Flame Plasma Cutting Machine diluncurkan dening JIAXIN ZZ-Lcollection dengan keunggulan ekonomis dan nyaman nikmati jembatan pemotongan yang luas, pemotongan plat tebal dan penerapan tinggi, intensitas tinggi, tenaga kerja -saving lan spasi-daya fitur sing luwih nggunakake kinerja piranti. Piranti mesin lan sinar kasebut berkualitas baik aluminium paduan sing anti-cacat, tahan lama, ekonomis lan layak sawise pembuangan stres relieving lan permukaan oksidasi.It ...