profile cutting machine

Rotating Shaft CNC Circle Tube Low Cost CNC Plasma Cutting Machine

plasma cnc 5 axis pipa baja otomatis mesin pemotong

Pipa pemotongan Tekan teknis plastik CNC 5 Axis Otomatis Pipa Pemotongan Mesin 1. Diameter pipa berlaku: Φ50-Φ600 / 800/1200 / 1500mm 2.Cutting Ketebalan dinding pipa: 1-8mm (plasma cutting) atau per plasma generator; 5-60mm (pemotongan nyala) 3. Kecepatan pemotongan: plasma cuttingspeed: 50-3800 mm / min; nyala kacepetan nyukur: 50-750mm / min 4. Jumlah sumbu ing kontrol: 3-6 Sumbu Sumbu sumbu rotasi karya (X) Nglerahi potongan karya pisanan ing sadawane poros gerakan aksial (Y) Potong obor ing sumbu sumbu aksial Potongan kerja (Z) Potongan obor sepanjang ...
CNC Cutting Machine, CNC Plasma Cutting Machine, CNC profile cutting machine

mesin pemotong plasma cnc otomatis otomatis kanggo stainless aluminium baja

Detil Cepat: Nama: CNC Cutting Machine Portable Brand Name: Piramida Tipe: Portable Implement: Plasma, Flame Description: Mesin jenis iki mesin pemotong tipe CNC portabel. Bisa ngaplikasi frame (oxy-fuel) Lebar pemotongan standar 1200mm, maksimum bisa tekan 1600mm. Panjang pemotongan standar yaiku 2000mm, maksimal bisa tekan 6000mm. Iku nduweni fungsi opsional kayata ignisi otomatis lan kapasitas otomatis kontrol dhuwur. Kanggo plasma, piranti PTHC ndhukung. transfer saka PC menyang mesin. Aplikasi: Digunakna kanggo motong materi logam kayata: ...
mesin pemotong plasma definisi tinggi

cnc plasma efisiensi tinggi mesin pemotong 0-3500mm, kecepatan pemotongan min

Description 1200-1400 mm lebar, 200-2000 mm panjang pemotongan longitudinal, desain pemotongan mesin pemotong plasma PE-CUT-C1 ekonomi sederhana, kanthi fungsi optimalisasi lan ngolah garis kanthi otomatis, langsung lan program langsung, sing bisa digunakake kanggo operate tanpa latihan Komplek. Balok digawe saka aluminium paduan industri khusus kanthi bobot ringan, ora gampang cacat lan trep kanggo dipindhah. Panyiapan cekap, bisa disetel menyang pirang-pirang obor kanggo ...
portable-factory-good-quality-CNC-Pipe-profile-plasma-cutter338

mesin pemotong cnc plasma portable lan mesin pemotong gas otomatis dengan trek baja

Potongan CNC Metal Plate Portable Gas Flame & Plasma Cutting Machine Wth Steel Track Mesin pemotongan otomatis dukungan pemotongan plasma dan pemotongan gas. Mesin pemotong plasma CNC bisa dipigunakaké kanggo nyuda macem-macem bahan logam sing angel kanggo ngobong gas, éwadéné efek pemotongan banget khusus kanggo logam non-ferrous kayata stainless steel, keunggulan utama aluminium.it yaiku kecepatan kang luar biasa nalika ngurangi cahya plat baja, bisa 5 utawa 6 kaping luwih cepet tinimbang potong gas kanggo sheet baja karbon biasa, kanthi ...
gantry-CNC-Plasma-Profile-plasma-oxy-fuel-Cutting-Machine741

baja ringan, lembaran galvanis lembaran mesin cnc plasma, peralatan

Deskripsi CNC mesin pemotong plasma bisa nyuda logam sing meh ora dioksidasi lan gampang dioksidasi, kayata stainless steel, kuningan, aluminium, lan seng 1-60 mm. Struktur iki gantry. Jangka dawa nduweni macem-macem spesifikasi, kabeh iki nganggo dual-driving, trek longitudinal bisa diatur miturut pangguna. Luwih motong tambahan kasebut yaiku 3000 mm - 6000 mm, dawa longitudinal motong yaiku 3000 mm. Bisa nyetel sawetara obor motong, bisa uga nyetel CNC lan motong linear loro, ...
1500 * 2500mm api, mesin pemotong plasma

1500 * 2500mm api, mesin pemotong plasma

Fitur produk: (1) Stabilitas kerja, frekuensi dhuwur ngganggu plasma efektif, portabel ringan; (2) Ndhukung rong cara nglereni semangat lan plasma; (3) Keuntungan ekonomi, struktur lan desain dikontrak. Iku nganggo obrolan manungsa-mesin positif manungsa lan gampang operate; (4) Cutting nduweni kualitas dhuwur, tingkat efek dhuwur, presisi tinggi; (5) Antarmuka inggris lan Cina bisa bebas diganti; (6) Pre-sale bakal latihan lan sawise-jual bakal nglacak layanan. Mesin pemotong plasma CNC Portable bisa diprogram kanggo ngecor bagian-bagian wangun pesawat sing kasusun saka beeline lan busur, ...
China Huayuan 100A Plasma Cutting CNC Machine 10mm Plate Metal

china cnc plamsa stainless steel pipe cutting machine

Fitur mesin pemotong 1. Kacepetan cepet pamotongan, presisi tinggi lan biaya kurang. 2.With tegese lan cukup struktur, mesin gampang operate lan awet kanggo nggunakake. 3. Cacah irisan tipis lan tidily lan bisa nyegah pangolahan liyane. 4. Sistem CNC dhuwur diatur, otomatis busur-striking lan stabil kinerja. 5.Kanthi nganggo piranti iklan liyane, padha mbentuk baris produksi iklan sing ngatasi masalah masalah mode manual tradisional. 6. Nganggo komputer lan dhukungan G kode lan file piranti lunak Uncannest ...
CE Approved Low Cost Murah CNC Plasma Cutting Machine

Pemotong plasma 2040 mesin pemotong tabung

Keuntungan saka lembaran logam cnc mesin pemotong mesin: 1. cepat kecepatan pemotongan, presisi tinggi dan biaya rendah. 2. Kanthi struktur tegese lan cukup, mesin gampang dioperasi lan tahan lama kanggo digunakake. 3. Cacah irisan tipis lan tidily lan bisa nyegah pangolahan liyane. 4. Sistem CNC dikonfigurasi, kinerja arc-striking otomatis lan stabil. 5.Kanthi nganggo piranti iklan liyane, padha mbentuk baris produksi iklan sing ngatasi masalah masalah mode manual tradisional. 6.Working karo komputer lan dhukungan G kode lan file ...
Mesin pemotong cnc murah kanggo bagian logam

harga mesin pemotongan cnc plasma, mesin plasma 1321 omni

Aplikasi: Ship Building, Construction Equipment, Transport Equipment, Aerospace Industry, Bridge Building, industri militer, tenaga angin, Struktural Steel, Kontainer kulkas, Mesin Pertanian, Kabinet listrik chassis, Produsen lift, Mesin Tekstil, Perlengkapan perlindungan lingkungan, dll. Fatures: 1 Welded lathe bed of thick-wall profiled steel, more solid and stable. 2 Rancangan meja bobot sing cukup, plat baja ketebalan 10 mm sing ditetepake ing meja pelindhung sing dilapisi karo paketan mawa paku. Piring-piring baja ora bakal rusak sanajan ana ing lengene. Bentenane tingkat sakabehane ...
1530 mesin pemotong plasma murah

Mesin pemotongan cnc plasma

Aplikasi kanggo industri lan bahan Processing shells saka machinery lan produk elektronik, pratandha iklan, Kerajinan, Taman wesi, mobil, kapal, aksesoris listrik, papan motong Karakteristik Fungsi Cepet kacepetan cepet, presisi dhuwur lan biaya kurang. 2.With machine structure.the kuat lan cukup gampang operate lan tahan lama kanggo nggunakake. 3. Cacah irisan tipis lan tidily lan bisa nyegah pangolahan liyane. 4.High configurable CNC sysytem, ​​otomatis arc-striking lan stabil kinerja. 5.Bareng karo peralatan iklan liyane, padha mbentuk baris produksi iklan ...
CNC Cutting Machine, CNC Plasma Cutting Machine, CNC profile cutting machine

mesin pemotong plasma welding

Gambaran kanggo Mesin pemotong plasma Weld Fitur a. X, Y sumbu digunakake dening rak presisi dhuwur lan pinion karo kecepatan dhuwur b. X, Y, Z sumbu karo Garis Jalur Impor, Presisi tinggi, bisa diandelake mantap lan dipercaya. c. Dhuwur daya, subdivisi dhuwur AC drive kanggo nambah akurasi mlaku motor, mesin sing mlaku alus, kurang swara d. Humanized design reclaimer, operasi luwih aman lan luwih nyaman e. Transmisi macem-macem sing luwih canggih, transmisi langsung bisa dadi USB, output langsung disk U, lan ndhukung penyimpanan file kaping f. Sistem plasma CNC profesional, ndhukung ...
baru desain lampu tugas tinggi definisi logam cnc plasma memotong mesin pemotong kitsplasma

gantry tipe mesin pemotong otomatis untuk lembaran stainless steel aluminium

Deskripsi singkat: Mesin pemotongan api Oxy / Fuel sing efisien banget. Kanggo pemotongan tegak multi-head longitudinal, obor obor sing cepet ora mung bisa disetel kanthi manual, nanging uga ngontrol unitarily, klompok dening klompok lan siji-siji miturut. Mesin bisa digunakake kanggo telung karya sing beda minangka Strip Cutting, CNC Profile Cutting karo obor bahan bakar oxy & Plasma Cutting (opsional) .Kita dirancang kanggo pabrik struktur logam, pabrik galangan kapal, pabrik crane & etc. Ukuran sing beda miturut kebutuhan pelanggan bisa dirancang . Multi-head cnc strip ...
Potongan cnc pipa cetakan pipa logam pemotong plasma logam untuk stainless steelcarbon steeliron

mesin cnc plasma china, harga mesin pemotong plasma, mesin pemotong plasma

Fitur mesin potong plasma 1. Kacepetan cepet, presisi tinggi dan biaya rendah. 2.With tegese lan cukup struktur, mesin gampang operate lan awet kanggo nggunakake. 3. Cacah irisan tipis lan tidily lan bisa nyegah pangolahan liyane. 4. Sistem CNC dhuwur diatur, otomatis busur-striking lan stabil kinerja. 5.Kanthi nganggo piranti iklan liyane, padha mbentuk baris produksi iklan sing ngatasi masalah masalah mode manual tradisional. 6. Nganggo komputer lan dhukungan G kode lan file Uncannest ...
mesin pemotong cnc plasma presisi tinggi untuk pemotongan logam

mesin pemotong cnc plasma presisi tinggi untuk pemotongan logam

1. Brief Introduction FC seri yaiku mesin pemotong api / plasma CNC, dengan drive ganda, sacara saksama dikontrol dening sistem CNC, drive transversal lan longitudinal ing modus transmisi meshing no-gap. Mesin kabeh nganggo lancar, kanthi presisi dhuwur lan apik. Kekandelan motong pancing 200mm, kekandelan motong maksimum 400mm. 2. Aplikasi >> Applied Industry: Plasma cutting machine digunakake akeh ing mobil, lokomotif, pembuluh tekanan, mesin kimia, industri nuklir, mesin umum, teknik mesin, baja lan ...
Pipa otomatis pipa cuttercnc pipa pemotongan machineplasma pemotong untuk pipa cahaya

dhuwur konfigurasi mesin pemotong plasma logam industri 1325/1530

Konfigurasi Tinggi 1325/1530 Mesin Pemotongan Plastik Logam Industri 1. Fitur Mikro 1. Beam menggunakan desain struktural ringan, kanthi struktur rigiditas sing apik, bobot mati ringan. Struktur gantri, sumbu Y yang dipakai dual-driven dual-motor system, X, Y, Z sumbu semua menggunakan rel dual-straight yang membuat mesin mengendarai lancar dengan presisi tinggi. 3.Aiming ing motong ... Fitur 1.Machine 1.Samung nggunakake desain struktural cahya, kanthi struktur rigidity apik, bobot mati ringan. 2. Struktur gantri, sumbu Y menggunakan sistem dual-driven ganda motor, X, Y, Z sumbu semua menggunakan rel dua lurus yang membuat ...
CNC Cutting Machine, CNC Plasma Cutting Machine, CNC profile cutting machine

2015 teknologi anyar canggih plasma lan nyala cnc gantry mesin potong, mesin cnc plasma lan mesin bor

Deskripsi Produk JIAXIN1325 plasma cutting machinery Price-Product advantages 1. kanal steel bed lathe, tabel serrated opsional 2.USB antarmuka 3.DSP tangan dianakaké 4.CE fitur JIAXIN1325 mesin potong-fitur produk 1. desain Beam bolong, rigidity apik, bobot cahya lan inertia obah sing cilik. 2.Y axis mengadopsi motor ganda karo pembalap ganda. XYZ sumbu ril sepur, kanthi lancar, kanthi akurasi dhuwur. (pilihan: alur alur); 3. Kinerja apik ing potong aksara sing dicawisna werna 3D kanggo iklan lan saluran aksara ing papan permukaan logam; 4.Work bareng karo mesin iklan liyane, ...
Gantry dipindhah Hyperthem System mirah rega CNC Plasma Cutting Machine

high-definition gantry cnc cutting & mesin beveling with 9 flame torches for straight strip cut

Pengenalan Ringkas Plastik gantungan CNC Multi-torch CNC dan mesin pemotong api dirancang khusus kanggo pemotongan piring logam. Mesin iki nduweni telung obor ing ngarep, 2 api lan siji plasma kanggo pemotongan profil. Pucuk plasma bisa digunakake kanggo piringan kasebut kanthi truehole cut) lan beveling cut, kanggo piranti beveling iki kita milih merek Italia kanthi presisi nglereni dhuwur. Kepala siram mung kanggo piring; ing sisih mburi, ana sangang motif ngiris obor sing digunakake kanggo garis lurus ...
CNC Cutting Machine, CNC Plasma Cutting Machine, CNC profile cutting machine

harga pabrik mesin cnc plasma berat

Ringkesan produk 1. Piranti kasebut minangka mesin pemotong plasma CNC desktop sing nduweni kecepatan, pamotongan presisi lan ukuran cilik. 2. Mesin pemotong plasma CNC desktop dirancang khusus kanggo pamotongan plasma kanthi cepet saka pelat baja karbon, piring aluminium, piring tembaga, piring stainless steel lan piring logam liyane ing sembarang grafis. Ing kahanan normal, bidang nglereni ora perlu pangolahan sekunder, lan efek potong apik, tanpa dross lan burrs. 3. Mesin pemotong plasma desktop bisa ...
mesin potong cnc plasma dengan mesin pemotong cnc plasma berputar

stainless steel china cnc plasma cutting machine

Fitur: Mesin pemotongan plasma untuk baja ringan 1, Baja baja berprofil tinggi bungkus, lebih padat dan stabil. long life 2, desain meja lekas yang cukup, piring baja 10 mm ketebalan sing dipasang ing meja lathe sing ditutupi sarung cetak kanthi paku. Piring-piring baja ora bakal rusak sanajan ana ing lengene. Bentenane level kabeh platform dek ganda tetep ing 0-1.5mm. 3, Bahan desain canggih sing luwih canggih. Kabeh bagean karya rampung lan pecahan nyebar menyang loro-lorone trowongan kanggo aman ...
Pipa otomatis pipa cuttercnc pipa pemotongan machineplasma pemotong untuk pipa cahaya

pemotongan plasma mesin pemotong tabung logam dukungan G code profil

Fitur: 1. Raket nggunakake struktur kabeh dilas, iku banget kuwat lan tahan lama, gampang operasi. 2. gantry mengadopsi aluminium, nyediakake presisi lan stabilitas sing dhuwur. 3.Aplikasi kanggo sheet logam, aluminium sleet, stainless sheet, Titanium sheet lan ing. 4. Kacepetan potong tinggi, presisi tinggi, biaya rendah. 5.Sunting mulut, ora kedadeyan, aja nyegah prosesi liyane. 6. Kanthi penanganan unik karo breakpoint lan interupsi pasokan listrik, bisa maju lan mundur miturut trek. 7.XYZ sumbu kabeh nganggo bola transmisi sekrup, njamin presisi dhuwur, abrasion abet, supaya wis layanan maneh ...