mesin pemotong plasma ukuran besar kanggo pemotongan logam

heavy-duty-gantry-CNC-plasma-flame-cutting-machine-for-sheet-metal385

Aplikasi mesin pemotong plasma CNC


Punika dipunginakaken kalihan proses pirembagan piring logam ing industri manufaktur mesin, industri teknik lan fabrikasi logam lan saged nyirep baja ringan, baja tahan karat, aluminium, tembaga lan kathah jinis logam non-ferrous.

Fitur mesin


1 Kanthi cara migunakake rol guidear linear banget lan sistem penggerak motor dobel, mesin kasebut ora ana sing ngetokake kecepatan lan presisi dhuwur;

2 Pemotong plasma CNC Hypertherm Powermax duwe gampang kanggo nggunakake antarmuka kontrol, informasi rinci karo tombol disorot lan gampang sinau lan operate;

3 Mesin nduweni fungsi kanthi otomatis nghafal lan mulihake nalika daya mati;

Mesin iki uga nduweni kontrol dhuwur obor arka bolongan otomatis, bisa nyetel jarak motong kanthi otomatis.

Parameter mesin kasebut


Model

JIAXIN 3060 Plasma flame cutting machine

Ukuran motong mesin

3000x6000mm (Ukuran liyane disesuaikan)

Mode pamotongan

Plasma lan semangat

Ketebalan motong semangat

Baja karbon 5-150mm

Hypertherm 200A tebal

60mm ing teori

Motors lan pembalap

Jepang Yaskawa utawa Panasonic

Kacepetan nglereni

0-3500mm per menit

Ketepatan posisi

0.02mm

Akurasi pemotongan plasma

0.2mm

Tegangan mesin

220V

Tegangan listrik Hypertherm 200A plasma

380V

Sistem transmisi

Dhuwur linear panuntun dhasar ril, transmisi gear lan rak

Z: kontrol lengkung otomatis busur

Sistem kontrol

FL kontrol sistem

Dhukungan piranti lunak

FASTCAM, AutoCAD, etc

Format pandhuan

G kode

 Pasokan listrik plasma

USA Hypertherm 105A / 125A / 200A

Mesin bagean


Sumber daya plasma hipertèrm

Penyetelan listrik plasma Hypertherm dirancang kanggo ngasilake energi, efisiensi, lan produktivitas kanthi efficiency 90% utawa luwih, lan daya daya nganti 0,98. Efisiensi energi sing ekstrim, urip lawas sing bisa ditindakake lan manufaktur tanpa mandhiri bisa nyebabake sumber daya alam sing luwih sithik lan pangaruh lingkungan sing kurang.

Sistem kontrol: FL brand, sistem kontrol paling populer kanggo mesin pemotong plasma

Konfigurasi hardware sistem kontrol


1) .MCU: ARM9
2) .Jumlah gerakan sumbu: Rong sumbu gerak interpolasi (bisa ditambah nganti telung sumbu)
3) .Label kode kabel: 150.000 baris
4) .Single size code cutting: 4MB
5). Spasi memori file :: Cakra massal elektronik, 512MB
6). Ruang memori file pangguna: 256MB
7) .Ngejol akurasi: ± 0,001mm (milimeter)
8) .Coordinate range: ± 99999.99mm
9). Frekuensi nadi: 250KHz; Kecepatan gerak maksimal: 25m / detik.
10) Kapabilitas ngrampungake: 10ms
11) .Sistem sistem: DC + 24V
12) .Sistem kerja sistem: Temperatur: 0 ℃ - + 55 ℃; Relatif Asor: 0-95%.
13) .Interface: USB
14) .Frame: Sakliyane struktur logam, tahan radiasi elektromagnetik, anti gangguan, anti statis
15) .Konfigurasi khusus: Pad tutul, kontroler nirkabel nirkabel 100m lan kothak kontrol kabel (opsional kanggo sawetara seri F2000)
16) .Support gas, plasma, bubuk lan modus demo simulasi oksigen.
17) .Keyboard: Keyboard film PCB, antarmuka PS / 2, tombol OMRON

Karakteristik sistem kontrol


1). 45 kategori grafis sing beda-beda (kalebu pola kisi), bagian chip lan bagean bolongan iku alternatif.
2). Graphics duwe sawetara operasi kayata Proportion, Rotate, Mirror.
3). Graphics bisa direkam ing matriks, interaksi, mode sing dibandhingke
4). Miturut ketebalan piring, kacepetan kanthi otomatis diwatesi dening wates kacepetan ing pojok, kanthi efektif nyegah ngobong.
5). Sistem metrik / saklar sistem imperia
6). Plat baja bisa disetel miturut sisih baja.
7). Sistem koordinat bisa disesuaikan kanggo ndhukung koordinat rong dimensi kabeh wolung jinis.
8). Kabeh jinis port input lan output lan nomer bisa disesuaikan (biasane mbukak utawa biasane ditutup)
9). Sistem lan paramèter cadangan, nganyari sistem online
10). Sistem lan menu file Cina / Inggris (kalebu Jepang, Rusia, Perancis lan liya-liyane) bisa diowahi kanthi siji tombol.
11) .Pilih baris lan kolom kanthi manual.
12) .Support nglereni pinggiran lan nutupi pinggiran.
13). Ngomongke kerjane kanthi cara kerja lan titik pemotongan pungkasan nalika daya mati.
14). Ilustrasi dinamis / statis proses, grafis nggedhekake / metu, kanthi dinamis nelusuri titik potong ing negara zoom.
15). Nglebokake pihak berkuasa administrasi sing beda lan sandhi sing cocog kanggo njaga kepentingan manajer.

Otomatis Arc Voltage Obor Dhuwur Kontroler (THC)

Spesifikasi THC:


1). Input Daya: AC24V + 10%, 50Hz / 60Hz utawa DC24V ± 20%;
2). Motor: DC24V DC motor;
3). Motor Drive: PWM;
4). Arus output: 0.1A-1.8A;
5). Kapasitas beban: Max 20W;
6) .Tugas suhu: -10-60 ℃;
7) .IHS: Ngalih IHS ngalih IHS; Aja ndhukung tutupe retaining HIS
8). Cara kerja: priksa output busar, 200mA output coupler optik OC
9) .Voltage Divide ratio: 50: 1 non-isolation on divider voltage; 1: 1 isolasi ing THC
10). Proteksi over: PWM nyetel, umpan balik saiki;
11). Test kecepatan maksimal: 12000mm / menit (ana hubungane karo setting ing kecepatan pangukur lan tegangan lan sensitivitas wiwitan motor)

Yaskawa utawa Panasonic servomotors


Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: China Shandong (Mainland)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Ukuran (L * W * H): disesuaikan
Bobot: 3500KG
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 2 Taun
Service Sawise-Sales: Dukungan pihak katelu ing luar negeri sing kasedhiya
Tipe: Gantry type
Werna: Customizable