low cost 1530 plasma cutter plasma, mesin pemotong

harga mesin cnc mesin ing mesin pemotong plasma portabel india

Plasma Cutting Mesin / Plasma Cnc Plastik Cutter / CNC


1. Pambuka:

Tipe GC-1530 minangka mesin pemotong plasma CNC dhuwur, nggunakake struktur aluminium hardness impor. Dibandhingake karo mesin pemisah portabel umum, nduweni kauntungan saka penanganan sing luwih dhuwur, kestabilan, area pemotongan transversal gedhe, rel guide longitudinal extensible.

Fitur:

1. Sistem kontrol CNC: Beijing Star Fire 2012 System
2. CNC Controller: Plasma arc tegangan dhuwur contoller
3. Cutting Graphic: garis pemotongan diprogram lan manéka bidang sing dibentuk déning busur
4. Cutting Thickness: 0.1mm-50mm (gumantung ing bubuk plasma sing nyata)
5. Keratan Akurasi: Standar nasional JB / T10045.3-45
6. Efek Cutting Lebar: 1500mm-1800mm
Panjang Pemotongan Efektif: 2000mm-6000mm (bisa disesuaikan miturut persyaratan pangguna)

2.) Teknis Parametres

Model Efektif
Cutting Range
(mm)
Tegangan saiki
(V / Hz)
Flame
Cutting Speed
(mm / menit)
Kacepetan
saka lelungan
(mm / menit)
Cutting Thickness
(mm)
JIAXIN-15251500*2500AC220 / 5050-80040006-160
JIAXIN-15301500*3000AC220V / 5050-80040006-160
Rated daya: 160W
Gas Air Power: Max0.1Mpa
Oksigen Air Power: Max 1.5Mpa
Cara Pemotongan: Pemotongan Gas, Pemotongan Plasma
Layanan gas: Asetilena, Propana

3) .Struktural Fitur: Arah transversal lan vertikal kalebu struktur internal, nggunakake konstruksi aluminium integral lan duwe kaluwihan cahya Bobot, presisi dhuwur .Stability, tahan suhu dhuwur, deformasi permanen.

4) .Package
Total 2 PC Kasus Kayu, bobot total yaiku 130KG
No.1: Kayu Kasus kanggo arah vertikal lan transversal lan obor listrik pengangkat, Ukuran: 250mm * 250mm * 3500mm
No.2: Kasus Kayu kanggo controller lan piranti lunak, Ukuran: 500m * 500mm * 500mm.

, ,