produsen mesin potong plasma cnc flawable china manufacturer in china

Cina CNC Metal Flame and Plasma Cutting Machine

Fitur utama:


1.Stabilitas lan kehandalan sistem lan sistem kontrol cahaya
2. Diimpor laser serat asli, fungsi dhuwur lan stabil, umur luwih saka 100000 jam
Kualitas lan efisiensi potong, kecepatan pamotongan nganti 80m / min kanthi tampilan lan canggih
4.German reducer kinerja tinggi, gear lan rak; Pandhuan Jepang lan sekrup bola. Industri lan bahan sing ditrapake: aplikasi mesin pemotong laser serat: pemotongan logam, manufaktur beralih listrik, aerospace, mesin pangan, mesin tekstil, mesin teknik, manufaktur lokomotif, mesin pertanian dan kehutanan, elevatormanufacture, kendaraan khusus, peralatan rumah tangga, alat, pengolahan, IT manufaktur, mesin minyak, mesin pangan, alat-alat berlian, welding, gear welding, bahan logam, iklan hiasan, perawatan permukaan laser layanan pengolahan luar negeri, kayata kabeh jenis mesin aplikasi industri laser cutting machine. ngilangake lembaran logam tipis, ing macem-macem kualitas dhuwur 0.5 -3 mm karbon sheet nglereni, uga bisa nglereni stainless steel plate, aluminium alloy plate, lembaran galvanis, elektrolisis, baja silikon, titanium alloy, aluminium zinc plate lan logam liyane.

FIBER LASER CUTTING MACHINES
PORTABLE CNC FLAME PLASMA lan CUTTING MACINES
HEAVY CNC FLAME AND PLASMA CUTTING MACHINES
CNC PIPE INTERSECTION EQUIPMENT
Model pamotonganPlasma, Flame, Serat Laser
Tegangan Input110/220/230 / 240V, 220/380/400 / 415V, 50 / 60HZ
Jalur Lebar3000-10000mm
Efektif Cutting Width2500mm Kurang Than Rail Length
Length Rail15 "/ 17" Monitor Colorful, USB Port
Length Cutting Length1-6 Set
CNC Controller± 0.5 / 1000mm
CNC Torches± 0,2 / 1000mm
Akurasi Posisi12000mm / min
Mbaleni AkurasiAsetilena, Propane, LPG
Positioning Speed5-150mm
Gas Cutting Flame50-750mm / min
Flame Cutting ThicknessAmarga unit plasma
Flame Cutting SpeedAmarga unit plasma
Unit Plasma KompatibelHypertherm: Powermax Series, HSD130, Maxpro200 Victor: Cutmaster Series, Autocut200,300,400
Unit Plasma Definisi TinggiHypertherm: HPR130,260,400,800XD Victor: Ultracut200,300,400 Kriyo Padhanane: Hifocus lan Smartfocus Series

 

Kapasitas Input3KW
 Cutting Width1500mm 2000mm
Cutting Length3000mm 4000mm 5000mm 6000mm
CNC ControllerKMC HAIBAO
Teknologi PemotonganPLASMA
Idle Speed12000mm / min
Akurasi Posisi0.5mm / 1000mm
Repositioning Accuracy0.2mm / 1000mm
Dhuwur AdjustmentArc Wungu
Plasma PilihanHaiBao Powermax Series / Maxpro200 / HPR
Seleksi Software NestingFastcam Standard / Small Numerical Control Expert Edition / Experts Edition / Pronest

 

Warranty lan Service


Garansi siji tahun kanggo mesin
We offer layanan online 24 jam saben dina Skype, Email lan liya-liyane.
Sampeyan bisa hubungi kita kapan wae, yen cepet, pls nelpon kita.
Inggris manual lan Video CD kanggo manchine using and maintance.
We offer free training at our factory, welcome for coming.

Layanan Kita


Layanan Pra
Miturut tuntutan panuku, menehi panuntun dhukungan lan pitunjuk technical sing cocog. Mbantu panuku kanggo milih sing apik babagan produk sing dibutuhake.
Ngunjungi pabrik lan ngirim gambar lan vedio menyang panuku supaya bisa mbusak pabrik.

Service In-sale
Update kanggo para panuku pas wektune babagan status produksi, nuduhake foto produksi lan vedios. Mbalekake marang para panuku menawa ana masalah, supaya para panuku lan kita tansah ngungguli produksi.
Luwih saka 11 sistem layanan jaban rangkah basa bisa mbiyantu kanggo nyedhiyakake layanan jual-jaran kelas siji menyang pelanggan ing ndonya.

Sawise Layanan
Kita nyedhiyani garansi wektu sing beda kanggo produk sing beda-beda. Perusahaan bisa nyedhiyani layanan 24 jam kapan panuku duwe pitakonan utawa syarat.
Engineers kasedhiya kanggo layanan pelanggan jaban rangkah.

Pembayaran

Cara pembayaran kita beda-beda, kita bisa nampa TT, Paypal, LC ing ngarsane, nganggep LC, D / A, D / P, O / A, Western Union, MoneyGram etc.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Papan Asal: shanghai, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Rated Daya: 7.5kw
Ukuran (L * W * H): Model Mesin
Bobot: 1000KG
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 1 Taun