pemotongan logam baja logam gantry mesin cnc plasma desktop untuk cutting shape sheet

Double Drive Gantry CNC Plasma Cutting Machine H Beam Produksi Line Hypertherm CNC System

Deskripsi Produk


Pemotongan baja logam portable gantry desktop cnc plasma cutting cutting sheet

Gambaran Produk:


1, Mesin pemotong iki digunakake akeh ing sheet sheet logam kanggo macem-macem ukuran lan wujud.

2, Mesin pemotongan iki nganggo struktur tipe gantri, pandhu arah ganda lan garis lurus, nomer obor pemotongan plasma diatur miturut permintaan pelanggan. Piring Cutting biasane 1-60mm.

3, Gantry driving double bisa nambah stabilitas lan akurasi kerja; piranti ngangkat ganda ndadekake operasi gampang lan lancar.

Fitur mesin pemotong plasma kami


1, Kita nyetel otomatis nyetel tekanan arc otomatis: nalika bentuk piring diganti sakwéné proses, ujung tombak bakal nyalarasake dhewe kanggo nyegah karusakan saka piring kasebut.
2, Kita nyetel piranti tabrakan kanggo nglindhungi ujung tombak saka karusakan nalika dumadakan mati.
3, Kita nindakake proses penggilingan apik kanggo kabeh permukaan kontak kanggo mesthekake yen padha rapet.
4, Set SigmaNest (gratis) bakal dikirim bareng karo mesin kanggo nyimpen materi kanggo sampeyan.

Gambar rinci


Pembayaran & Wektu mimpin


Syarat-syarat pembayaran
T / T
FOB
30% T / T ing advance, mbayar saldo sadurunge kintunan
C & F (CRF)
30% T / T ing awal, mbayar imbangan nglawan salinan B / L
CIF
L / C
L / C ing ngarsane utawa L / C 30 dina uga ditampa
D / P
D / P kasedhiya kanggo customer cooperated jangka panjang
Mimpin wektu
Biasane 7-15 dina sawise deposit utawa L / C ditampa

We welcome nggunakake Trade Assurance, sampeyan bakal seneng:
100% perlindungan kualitas produk
100% ing wektu pangiriman pangiriman
100% pangreksan pangreksan kanggo jumlah sing dijamin

FAQ


* Kita duwe pabrik lan merek kita dhewe; Mesin kita bisa cocog karo standar CE utawa liyane sing ketat.
* Jaminan kualitas: 2 tahun garansi lan 100% kualitas inspeksi sadurunge pengepakan.
* Service: Layanan purna jual apik, lan kabeh masalah sampeyan bakal ditanggulangi sajrone 24 jam.
* Price: Bisa negotiable miturut qty.
* MOQ: 1 set.
* Pandhuan: Sampeyan bisa mabur menyang bandara NanJing LuKou kanthi langsung, sampeyan uga bisa njupuk kereta api cepet nganti Stasiun Nanjing Kidul saka kutha liyane ing China.We bakal ngangkat sampeyan ing bandara utawa stasiun Train.

Rincian cepet


Kawontenan: Anyar
Panggonan Asal: shandong, China (Dharatan)
Jenama: JIAXIN
Tegangan: 220V / 380V
Rated daya: 1kw
Ukuran (L * W * H): 3400 * 6000 * 2500
Bobot: 850kg
Sertifikasi: CE ISO
Warranty: 2 Taun
Layanan Sawise Sales: Engineers kasedhiya kanggo mesin jaban rangkah
Sistem kontrol: Beijing Start CC-M4
Motor lan drive: QX-2H504A
Reduktor planet presisi: Taiwan NICLAS
Katup solenoid: Taiwan Air TAC
Tabung udara: Italia FITT
Jeneng produk: cnc plasma cutting machine
Werna: Pemotong plasma sing bisa disesuaikan
Aplikasi: Industrial Metal Cutting machine
Bahan pemotongan: Logam Stainless Steel Karbon Baja Aluminium
Mode pamotongan: Pemotongan Plasma + Pemutaran Flame