pipa logam pipa mesin cnc plasma

mesin pemotong plasma cnc

Fitur:


1. Beam kanthi desain struktural cahya, struktur nduweni rigiditas sing apik, bobot cahya, inertia latihan lan biaya sing murah.

2. Struktur tipe gantri, sumbu dual sinkronik sinkronik Y lan sumbu XYZ karo rel melingkar (pandhuan linear tipe formula pilihan), transmisi mantep, lan akurasi dhuwur.

3. Kanggo iklan lampu padat, alur panel logam lan plat ngisor tembung kanggo nglereni, ngukur akurasi indikator apik. Yen dilengkapi karo daya plasma US kasedhiya bisa tekan mesin pemotong laser murah.

4. Lan piranti iklan liyane (mesin pambentuk vakum, mesin pemotong gulungan) kanggo mbentuk pipa pangolahan tembung iklan, rampung ngatasi cara tradisional proses manual. Ngapikake efisiensi kaping pirang-pirang. Wesi Besi etc Metal CNC Plasma Cutting Machine 3015 Pipa Steel dan Steel Sheet Guna pakai pipa Plasma CNC Cutting Machine
5. Kacepetan pamotongan, akurasi dhuwur lan biaya kurang.

6. Konfigurasi sistem CNC dhuwur, busur otomatis, kinerja stabil, tingkat sukses 99% busur.

7. Ndhukung piranti lunak Wentai, Beihang Haier, ARTCAM, Type3 kayata pathokan kode G standar sing digawe uga bisa dibaca dening piranti lunak konversi lunak kayata format AUTOCAD sing digawe DXF. U disk kontrol file sistem pangolahan file, gampang operate.

8. Plasma panci sumber lan ndhukung kabeh merek misuwur, sawetara paten nasional dening manufaktur.

Aplikasi


Mesin iki bisa nyirep baja ringan kanthi nyukur geni, lan nyuworo baja karbon dhuwur, stainless steel,
aluminium, tembaga lan logam non-ferrous kanthi pemotongan Plasma; bisa diatur kaya sing dibutuhake., saengga wis digunakake ing industri kayata machinery, automobile, shipbuilding, petro-kimia, industri perang, metalurgi, aerospace, boiler lan tekanan, lokomotif dll. Harga murah 1325 CNC Plasma Cutting Machine With THC kanggo Baja Murah rega logam pemotong plasma logam digawe ing china

Sawise Layanan:


1. Mesin kabeh kita nyedhiyakake wektu njamin sing gratis sak taun, tanpa panggantos suku cadang lan kacilakan buatan manungsa
2. CD manual lan video sing nganggo basa Inggris kanggo mesin nganggo lan njaga
3. Perangkat lunak Inggris saya bisa ngupayakake kabeh jinis pangenalan pola, piranti lunak upgrade lan ngupdate gratis Metal CNC Flame dan Plasma Cutting Machine Cina murah Portable plasma cnc cutter Mesin pemotong plasma cnc Mesin pemotong plasma CNC, mesin pemotong plasma 1530 pipa logam pipa mesin cnc plasma

Dhaftar komponen utama


Ora AnaItemJumlahUnit Keterangan
1Utama motor1Pemotongan plasma
2Mode nyopir opsionalhttp://panasonic.cn/Japan Panasonic servo
3Pengurang cepet2Reducer kecepatan mekanikal
4Sistem kontrol1http://www.starfcnc.com/Starf CNC, Beijing
5Rak trafi2http://www.hiwin.tw/panuntun linear segi empat
Taiwan Hiwin
6Trek longitudinal2¢ 25mm orbit bunder Precision
7Transmisi horisontal1http://www.hiwin.tw/rak peralatan
8vertikal transmisi2http://www.hiwin.tw/rak peralatan
9mandeg blok2Batas mekanik & watesan Elektronik
10Debu perawatan1penggemar aliran aksial
11dhuwur-ngatur piranti1http://www.starfcnc.com/Starf CNC, Beijing
12FASTCAM1Expert Edition FASTCAM
13Pilihan generator1http://www.hypertherm.com/USA Hypertherm
14Piranti listrikwww.schneider-electric.comSchneider-Electric

Dhasar Info


Model NO .: pipa logam pipa cnc plasma mesin pemotong
Tipe: Pencet Brake
Jeneng: Mesin CNC Plasma Logam CNC
Werna: Putih lan Abang
Jeneng liyane: Metal CNC Flame and Plasma Cutting Machine
Certificate: ISO Ce
Nama: Metal CNC Flame and Plasma Cutting Machine
Trademark: JIAXIN
Paket Transportasi: Kayu Kasus
Keterangan: 5200x2100x1560mm
Asal: Shandong, China
Kode HS: 8456901000

,